Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

kaip jau mane uzkn... tokie orai doh.gif baisu net is lovos islipt,kaip tie pomidorai dar auga tokiam saltyje biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus 5.40 ryto buvo lygiai 0, nedangstyti anei vienas, nekurenti, giesmiu negiedota, zvakuciu nedegiota, puikiai atlaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 05 15, 19:16)
Paaiskinkit prasau, kaip auginami pomidorai dviem stiebais. Tiksliau, nuo kur leisti augti antram stiebui? Nuo pirmos pazasties? Ir kaip zinoti, kokius auginti dviem stiebais?  4u.gif

Kaip žinoti,tai nežinau. Aš visus aukštaūgius auginu dviem,vidutiniokus apie 1,5 metro -trim stiebais.
O čia labai gerai paaiškinta kaip augint
http://www.supermama.../t839943-0.html
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 16, 10:20)
Kaip žinoti,tai nežinau. Aš visus aukštaūgius auginu dviem,vidutiniokus apie 1,5 metro -trim stiebais.
O čia labai gerai paaiškinta kaip augint
http://www.supermama.../t839943-0.html

Labai aciu! Puiki nuoroda!
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 16, 11:06)
Pas mus 5.40 ryto buvo lygiai 0, nedangstyti anei vienas, nekurenti, giesmiu negiedota, zvakuciu nedegiota, puikiai atlaike  biggrin.gif

jusu pomidorai puikiausi,neisivaizduoju,kaip taip sugebat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 16 gegužės 2015 - 17:36
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 16, 10:06)
Pas mus 5.40 ryto buvo lygiai 0, nedangstyti anei vienas, nekurenti, giesmiu negiedota, zvakuciu nedegiota, puikiai atlaike  biggrin.gif

Nedengei? Aš tai šiemet tiek darbų prispausta, kad pomidoram visai nebeturiu laiko. Vynuogės matau jau šiltnamy pradeda miltlige sirgt... jaučiu nieko nebus, reikės raut jas iš ten... O pomidorai tai kažkaip laikos, ale matosi, kad trūksta jiems dėmesio. Aš tik vis mąstau, kaip reikia sugebėt padaryt, kad jau būtų su pomidorais užmegstais. Nu pas mane tai nėra. Bet gal todėl ir yra, kad aš šaltai juos visada laikiau. Pagalvojau, kad Vijoleta, tai gal šildomą šiltnamį turi arba labai kruopščiai viską dengia naktim.
Aš tai gal ir uždengčiau, ale jau visi pririšti, nebėra kaip. Atrišt iri nebesinori, nes visi išgrius. Nu taip ir šąla. Kad nušals, tai nebijau, nes anie šaltai jau pas mane pripratę, bet kad viskas lėčiau, tai tikrai. Žydėti tai žydi, bet ne masiškai ir ne didelėm kekėm. Tie, kur sėti anksti buvo, išmečiau, nepatiko man jų nuskurdimas.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 16, 23:14)
Vynuogės matau jau šiltnamy pradeda miltlige sirgt...

Nupurškit tamsiu neskiestu alum.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 05 16, 23:36)
Nupurškit tamsiu neskiestu alum.

Dėkui smile.gif Nes jau su liūdesiu ketinau antrą kartą purkšt vario sulfatu. Tai ir galvoju: jeigu čia į mėnesį juo po du kartus reikės purkšt tai kam man tokios cheminės vynuogės...
Atsakyti
Labas rytas, tai šalnų vis tik išvengėme, gal daugiau nebus smile.gif .Vakar visą dieną pjoviau žolę su vejapjove ir mulčiavau, mulčiavau pomidorus ir visus kitus augalus. Iš ankstyvųjų pas mane greičiausi ne Ola Polka, bet Sabala su visai nemažais pomidoriukais. Jį pastebėjau jau praetais metais. Labai džiugina Toro. Toks gražus, dailus krūmas, irgi primezęs pomidoriukų, sėtas kovo 1. Labai savotiškas Samocveto Izumrudno krūmas. Toks žaliai melsvais siauručiais susisukusiais lapeliais, jau žydi. Matysis, kas iš jo gausis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 15, 19:10)
tURIU fotika  biggrin.gif

Ta proga, Toro

user posted image

Labai grazus jusu pomidorai 4u.gif Kada seti ir kada pasodinti i siltnami?
Atsakyti
Labz ryts vovere, busi mano gimine biggrin.gif

Damackos, jus zinau aplankot daugeli vietu viesu ir pasleptu smile.gif tai gal kas uzmatet kur papigiai daigyklu?
http://parduotuve.li...utemis_491.html

ir dar klausimas, ar cia jau likuciai agurku, pomidoru, ar visada tiek tebuna ivairoves cionais? g.gif
Atsakyti
Apie Samocvietus ir as parasysiu. Pasejau 2 seklytes, isdygo abi, ispikiavau, augo gerai, tik veliau vienas pradejo kvailioti, ''pafiletavo'' virsune, pagalvojau kad nuo salcio balkone, bet tik 1 o kitas ne, parnesiau ant palanges kazkiek atsigavo o dabar issodintas i siltnami suvisam sudurnejo, virsune tamsiai fioletine smulkute o visus pomikus vienodai sodinau ir vienodai gavo maisto. Antrasis liko balkone, bet siaubingai istysi o virsunele liuks, tai teko perpjauti per puse ir pamerkti, nes ana is siltnamio kasiu lauk, bo nieko gero nebus. Manau cia seklos kaltos, ot tau ir hibridas.
Tokio pomidoro dar nebuvau macius keistuolio, visi kiti normalus zydi ir kai kurie jau zirniuku turi, jei nenusals tfu tfu tfu per kairi peti. Rodos dar antrad. zada salnas o gal ir rytoj g.gif
Atsakyti