Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

Paaiskinkit prasau, kaip auginami pomidorai dviem stiebais. Tiksliau, nuo kur leisti augti antram stiebui? Nuo pirmos pazasties? Ir kaip zinoti, kokius auginti dviem stiebais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 15, 19:10)
tURIU fotika  biggrin.gif

Ta proga, Toro

blink.gif bigsmile.gif tokiu ciudu da nemaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 15 gegužės 2015 - 18:37
Olia lia
user posted image

Aurea
user posted image

Svyrantys geltonieji Tumbling Tom Yellow
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 15, 19:34)

mano olialia da tik zydet ruosias.ai,gal nedekit foto,bo labai erzinat lotuliukas.gif
pavydas ziaurus is mano puses jums
Atsakyti
Joooo va cia tai groziai wub.gif blink.gif

As cia dziaugiuos sulaukus jau pirmu zirniuku Venusiuku, o cia jau tokios kekes kaba thumbup.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 15, 19:10)
tURIU fotika  biggrin.gif 
Ta proga, Toro

QUOTE(Montera @ 2015 05 15, 19:41)
Joooo va cia tai groziai  wub.gif  blink.gif
As cia dziaugiuos  sulaukus jau pirmu zirniuku Venusiuku, o cia jau tokios kekes kaba thumbup.gif  :

Gražu pas jus wub.gif . Aš dar neieškau bumbuliukų, ką ten rolleyes.gif .
Saulė plieskia visą dieną, sodyboj pasodinau paskutinį pomiką į lauką (kelis prie namų lauke gal prieš 7-9 dienas pasodinau) , nebebuvo kur jo dėt. Tikiuos, ledų nebus.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 15, 19:34)
Olia lia

Aurea

Svyrantys geltonieji Tumbling Tom Yellow

Tulpių Violeta o Jūs Lietuvoj gyvenat ? Nesitiki .... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2015 05 15, 23:04)
Tulpių Violeta o Jūs Lietuvoj gyvenat ? Nesitiki .... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  smile.gif

ka cia nesitiket, kitos juk jau rasko raudonus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ar buvo salnos pas ka sianakt? Pas mus kai prabudau nebuvo biggrin.gif iki siltnamio dar nedaejau,kazko ner noro g.gif vakar vakare taip salta buvo ,bet nedangsciau nieko ,tikiuos issilaike visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 16, 09:55)
Ar buvo salnos pas ka sianakt? Pas mus kai prabudau nebuvo  biggrin.gif iki siltnamio dar nedaejau,kazko ner noro  g.gif vakar vakare taip salta buvo ,bet nedangsciau nieko ,tikiuos issilaike visi  biggrin.gif

Nebuvo šalnų, bet buvo tik + 3. Buvau šiltnamyje, viskas atrodo neblogai. Šiąnakt planuoju statyti šildytuvą, nes šiaurės rytų pusėje labiau atšals, gal netgi bus šalnos blink.gif
Atsakyti
Ar buvo salnos pas ka sianakt? Pas mus kai prabudau nebuvo  biggrin.gif iki siltnamio dar nedaejau,kazko ner noro  g.gif vakar vakare taip salta buvo ,bet nedangsciau nieko ,tikiuos issilaike visi  biggrin.gif

Mes jungem sildytuva sianakt
Atsakyti

pas mus ne,bet dabar šalta net ir man doh.gif
Atsakyti