Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Kulkė @ 2015 05 15, 08:16)
Pas mane tai viskas tvarkingai, paraišiota, jau ir antrus stiebus kai kurių reik rišti  ax.gif

tai su jumis viskas aišku, pas jus gi šalnų nebūna smile.gif
Atsakyti
dar mano pomidoru risti nereikia, stovi kaip stygos, tvirtai, nelinguoja, keli is vis myzerni dar, nuo zemes tik pakile, bet kad ir reiketu risti, as nelabai ir pergyvenciau, visvien ju nedangstau, tik peciuka ikisu, jei salnas pranesa. Jau dabar ir ana isnesiau, o vat per visokius baklazanus, moliugus, cukinijas, arbuzus, tai praejimo nera ir pas mane, jau atsibodo iki gyvo kaulo, pazastis kai pesioti reikia, vos prasirangau, per lysves vaikstau, zodziu nepatogumas didelis. melionai jau issodinti po pomidoru kojom. Baklazanus jau sodinsiu artimiausiom dienom, kai lietus bent nelis, uzdengsiu ir tegul gyvena, jei nori, nugi pagal prognozes kaip ir nebesimato tu salnu, o kad naktys vesios, tai ar taip, ar anaip, siltnamy paliekami, nebenesioju as nieko namo.

Patys graziausi, druciausi, kompaktiskiausi ir labiausiai apsiziedave, siuo metu, pas mane Arbuznij pomidorai wub.gif Carbon, dramblys, mazariniai su kardinolais, dar ten kazkokie, irgi labai grazus, bet pirmieji tai visus grazumu lenkia, mano mylimukai smile.gif O dar jei ir skanus bus, tai is vis liuksinis pomisoras, tik kiek supratau, nera jis aukstas?
Nu o liauniausi, kaip ir kasmet, kliuvas, medovij spas,...
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 05 15, 10:55)
Patys graziausi, druciausi, kompaktiskiausi ir labiausiai apsiziedave, siuo metu, pas mane mazariniai

o pas mane jie ziauriai prastai atrodo,viena jau garbingai palaidojau,kitas toks plonas,liaunas verysad.gif
Atsakyti
O siaube koks kosmaras prauze siauliuose pries pora minuciu.... visa sedziu slapia galva, kol sunesiau is balkono augalelius....

user posted image
user posted image
Ir taip smarkiai pyle ... doh.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 05 15, 11:00)
O siaube koks kosmaras prauze siauliuose pries pora minuciu....

sakė, pas mus Dzūkijoj vakar taip buvo smile.gif
Atsakyti
dabar Kauna plaut pradeda,tik susodinau lauke geles blyn
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 15, 13:54)
dabar Kauna plaut pradeda,tik susodinau lauke geles blyn

Prie Marijampolės, paskambino MB, sakė palergonijas su šaknim iš vazonikų išlupo.
Atsakyti
nu nežinau- biski palyja ir saula plieskia- koki ledai?
Atsakyti
lija dabar pas mus, pries tai saule sviete, ledu nelaukiam, ir tokio vejo taip pat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 05 15, 14:34)
Prie Marijampolės, paskambino MB, sakė palergonijas su šaknim iš vazonikų išlupo.

as sutysiau palergonijas su vazonais i garaza,bet lyja ramiai,vejo nera.gal kazkur prauze smarkiau.dangus svieseja jau
Atsakyti
tURIU fotika biggrin.gif

Ta proga, Toro

user posted image
Atsakyti