Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

Kuo jum daba tos skruzdėliukės užkliuvo user posted image.Krūva pas man daba jų šiltnamy,po kiekviena dėže su moliūgais ar kopūstais gyvenimas tik verda.Nu,bet man nemaišo,pomidorų neryja g.gif .Kurmis va vienas ,tai užknisa,bo po keliais pomidorais šaknis ryškiai knisa,ale ir tas ėst nori .Gal kokius kurklius gaudo,ką aš žinau,tai man jau geriau mielas kurmis nei anie britkailos.
Atsakyti
as sodindama pomidorus savaitgali paciupau maza kurkliuka uz uodegos gun_bandana.gif vakar vyras pro soda vaziavo, tai klausiau kiek atsarginiu paimt is namu, gal jau nugrauztu yra. sake nemate nukeipusiu.

bekilodama i dezes nulauziau viena sicilijska percika beveik prie zemes. tai dabar ta prie zemes pazastele pradejo augt, o pamerkta i vandeni saknu prileido . tuoj du turesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 05 14, 10:04)
Miargai, skruzdes puikiai naikina skruzdziu nameliai 😊 ir purksti nereikia niekuo... Tik pridelioju ju ir vsio 😊

Sveiki. O kaip tie skruzdžių nameliai atrodo?Gal juos galima ir namuose naudoti?
Atsakyti
QUOTE(ritux77 @ 2015 05 14, 13:01)
Sveiki. O kaip tie skruzdžių nameliai atrodo?Gal juos galima ir namuose naudoti?

Galima ir namuose. Pasigooglinkit, rasite kaip atrodo 😊 juose yra nuodai, skruzde parnesa i lizda ju... Ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 05 14, 13:16)
juose yra nuodai, skruzde parnesa i lizda ju... Ir vsio...

nu mano galva garbanota sako, kad nuodai yra nuodai- kur tu juos bepadėtum- juos pasiėmę kažkur velka, neųa, trupina nuo savo pilv7 visam kely- tai tipo nuodai neveiksmingi jei kažkur paslėpti?nu neA- pagal mane- ar juos pabarstai, ar namukyje paslepi- jie vistiek migruoja ir gali jų likti bet kur. Aišku, dozės ne arkliams naikinti, gal nebaisiai kenkia, bet ...aš taip nedžiūgaučiau šiuo atradimu
Atsakyti
Man sode pakanka kurkliu, kurmiu, zalciu, eziu ir laukiniu anciu, lendanciu i siltnami est... Tai nors skruzdes "patvarkau"... Negaliu pakesti, kai kas savaite reikia lyginti sunestus kauburelius siltnamy...
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 05 14, 13:34)
Man sode pakanka kurkliu, kurmiu, zalciu, eziu ir laukiniu anciu, lendanciu i siltnami est... Tai nors skruzdes "patvarkau"... Negaliu pakesti, kai kas savaite reikia lyginti sunestus kauburelius siltnamy...

Oho kokia gausi biodiversija . O tai ka eda eziai siltnamy ?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 14, 13:56)
Oho kokia gausi biodiversija . O tai ka eda eziai siltnamy ?

Eziai gaudo kurmius, kuriu siltnamy yra... Nakciai saugau, uzdedu grotas, nes kitaip tai nzn... Zalciai salia siltnamio urva isirenge... Nu zodziu. Buciau zinojus, tikrai nebutume pirke...
Atsakyti
Alytaus ir Kauno pomidorienes, planuojat sianankt dengti siltnamiu gyventojus agro? Ziuriu skaitmenine ir pasimetus esu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 05 14, 15:14)
Alytaus ir Kauno pomidorienes, planuojat sianankt dengti siltnamiu gyventojus agro? Ziuriu skaitmenine ir pasimetus esu  g.gif

meteo.lt nėra perspėjimo apie šalnas, aš irgi nežinau - vilkti tą pečiuką į šiltnamį ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 05 14, 16:14)
Alytaus ir Kauno pomidorienes, planuojat sianankt dengti siltnamiu gyventojus agro? Ziuriu skaitmenine ir pasimetus esu  g.gif

pas jus ten apačioj visai geltona, pas mus viršuj žaliau, bet irgi net ne 0
Atsakyti
ežiai žalčius gi valgo 4u.gif ir kurklius, ir lervas
Atsakyti