Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

knaisioju kazko snd po neaiskius kanalus biggrin.gif

http://tomatomania.r...ivanie-i-polza/
Papildyta:
Naujos temos virseliui 4u.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 13 gegužės 2015 - 19:17
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 13, 19:10)
O agropleves turit ?

aš tai užsizapasinus. Ir dar nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
O agropleves turit ?

ramiai- ir paprastos plėvelės, ir agro turim, galim dar dekiais apklot jei jau visai badas, ale seniai agro urmu prekiauja, ir aplamai visose kioskėse jos yra- ne bėda, užteks ir iki Krymo ( a pas jus gal jau jos prireikė, o ten tokio stebuklo nėra? g.gif )
Atsakyti
Tas daiktas ten nailon vadinasi ir jo nera . A siaip tai nieko , apsirengt jau reikia , bet tokius orus naudojam sodinimui . Ne taip karsta , nenukepa . Keistokoka man biski su tuo dvieju derliu krastu . Vienos bulbos jau kasamos , kitos dar tik sodinamos.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 13, 19:29)
Vienos bulbos jau kasamos , kitos dar tik sodinamos.

blink.gif oooooooooooooho, o pomidorai neauga apskritus metus? nu jei jau bėda bus- šauk, balandį įvyniotą į agro pasiūsim tavo pusėn- nustebintum aplinkinius lotuliukas.gif
Atsakyti
O agropleves turit ?
Paziurejau i jusu orus lietuvoj . Kazi jus tos agrodangos jau nusipirkot tiek , kiek kilometru iki bulgarijos , ar dar ant kokio serbijos pasienio?
Tokiu oru ir vel viskas i zeme sulys .

Niekas niekur nesulįs... saule bent kartais pasirodo - šiltnamyje iš karto gerokai virš 20 laipsnių... svarbu, ištisai nepliaupia tas lietus (tfu tfu tfu)
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 13, 19:45)
svarbu, ištisai nepliaupia tas lietus (tfu tfu tfu)

ui, tegu pliaupia unsure.gif Kol pliaupia, šalnų nebus.
Atsakyti
As su skruzdem kovoju: is vet vaistines nusiperku ampule nuo parazitu, praskiedziu vandeniu ir zeme prpurskalioju. Kas augina sunis, kates ar paukscius, zinos apie ka as kalbu. Siaip nueinu i vaistine ir prasau ampules nuo blusu, kur i vandeni ipylus jis pabala. Jis siltakraujams nepavojingas. Man daznai buna, salta, bet gal dar siltakraujis as. Ant maisto nepurskiu, o ant zemes papurskalioju. Jeigu kas zino chemine sudeti ir ar gali per saknis pakliuti i darzove - sakykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 13, 20:10)
O agropleves turit ?
Paziurejau i jusu orus lietuvoj . Kazi jus tos agrodangos jau nusipirkot tiek , kiek kilometru iki bulgarijos , ar dar ant kokio serbijos pasienio?
Tokiu oru ir vel viskas i zeme sulys .

As uzvakar nuvaziavau i senukus tiesa (siluteje) ,tai agrodanga buvo apsoliuciai ispirkta doh.gif net maisai medeliams apsaugoti nuo salcio -zodziu zmones rimtai laukia salciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 13, 17:36)
Geras  biggrin.gif  Ir  as pas Loreta soduose radau Palil, ir varau sau laiminga,nesigilindama smile.gif biggrin.gif

taip, nuo ten prasidėjo, buvau užmačius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 14 gegužės 2015 - 07:03
a tai gal ne mama mano čia viena tokia gabi lotuliukas.gif
Atsakyti
Miargai, skruzdes puikiai naikina skruzdziu nameliai 😊 ir purksti nereikia niekuo... Tik pridelioju ju ir vsio 😊
Atsakyti