Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 13, 09:28)
aš kažkaip tais milteliais nepasitikiu- nuodas juk ten, o pomidorus valgom mes, ne dėl grožio, tai jei nuodą barstom, skruzdėm kenkia, o tai jau žmogui - ne? man kažkaip nesiderina nuodas šiltnamyje ar prie maisto.
nuo skruzdžių aš baisiau nuodiju- deciu mažai skiestu- buteliukas kibirui- palaistau- išnyksta amžiams iš ten. žinau dar jog maišo uogienę su mielėm- skruzdės pripunta ir pasprogsta.

decis gal didesnis nuodas
o siaip,tai iki valgymo, ir deciai,ir milteliai bus suire,neliks kenksmingu medziagu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 13, 09:19)
decis gal didesnis nuodas
o siaip,tai iki valgymo, ir deciai,ir milteliai bus suire,neliks kenksmingu medziagu

Optimistai tai blogai informuoti pesimistai .
Atsakyti
https://www.compo.de...eisen-frei.html
Sveiki,
Pas mane taip pat skruzdes sveciuojasi, tai as turiu tokiu milteliu, raso naturalus, cukraus pagrindu ir naikina visa skruzdziu lizda. Jau mano isbandytas praejusiais metais lauke, tikrai efektingas.

Papildyta:
Dar noriu paklausti, ar kaip pirma karta auginanciai pomidorus man per sudetinga bus auginti 2 stiebais, paskaitinejus issigandau, kad kai kurios kaip naujokes augins vienu stiebu. Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritaram: 13 gegužės 2015 - 10:26
Klausyk tu cia ji atitempei WIRKSTOFF: LAMBDA-CYHALOTHRIN
Dabar sakyk is kur gavai ?
Cukrus , tai dabar jau taip vadinasi siais laikais ?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 13, 08:52)
o decis tai jau  sveikas daiktas  lotuliukas.gif

nu nesveikas, bet aš jš gėlynuose naudoju, šiltnamyje kažkaip retai pasitaiko. kai sodindavau į maišus tai agurkų maišai būdavo ištisi skruzdėlynai. Tai kol dar neveda vaisių priliedavau ir būdavo ramu. O dabar kažkaip sutariu su jom- vazonuose nieko nebeauginu ( gėlynai vazonikuose labai kentėdavo), , šiltnamyje retai būna, o jei kur prie sienos įsitaiso- mat jas bala- su rupkėm tegu tariasi kas ten gyvens- nesikišu.
Lauke man tas decis super padeda, bet kaip sakiau- nu labai retai taikomas. Palaisčius tuo tirpalu kažkas ten susicukruoja joms- kiaušiniai neišsirita, ir pačioms kažkas darosi- išnyksta iš tos vietos amžiams.

apie tas baltų rūmų"" įstaigas- pas mus prabangiai- prie varpų prikabinto prabangaus žiedo jos įsitaisė, kas valandą sėkliukės klauso varpų skambesio, tai gal ir daržai koki muzikalūs šiemet mūs kraštuos bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 13 gegužės 2015 - 10:39
QUOTE(Ritaram @ 2015 05 13, 11:24)

Dar noriu paklausti, ar kaip pirma karta auginanciai pomidorus man per sudetinga bus auginti 2 stiebais, paskaitinejus issigandau, kad kai kurios kaip naujokes augins vienu stiebu. Patarkit  4u.gif

nieko sudėtingo, jei laisviau sodinsit. priežiūros kaip dviem pomidorams įdėsit ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 13, 10:32)
Cukrus , tai dabar jau taip vadinasi siais laikais ?

*Tai jei suprantat, isverskit ta sifruote smile.gif
** Pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 13, 10:32)

gal kažkas tokio
http://www.solvet.lt...ox-universal-54
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 13, 10:41)
nieko sudėtingo, jei laisviau sodinsit. priežiūros kaip dviem pomidorams įdėsit ir viskas.

O ta prieziura tai - laistymas, pazastu skabymas, saku parisimas ir dvigubas derliaus nuemimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 13, 10:42)

Tai tada nenaturalus ir ne cukraus pagrindu, kaip raso ant pakuotes ... taisyti zinute tureciau... pribarsciau as vakar, tai jau labai baisiai uzsikres tuo nuodu mano pomidorai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 05 13, 11:49)
O ta prieziura tai - laistymas, pazastu skabymas, saku parisimas ir dvigubas derliaus nuemimas  biggrin.gif

aha, išskyrus dvigubą derlių biggrin.gif antras stiebas dar keletą porų lapų paaugina, tik tada derėt pradeda. jei turit per mažai daigų, tai verta, kad šiltnamis tuščias nebūtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 13 gegužės 2015 - 10:57
QUOTE(Ritaram @ 2015 05 13, 10:49)
O ta prieziura tai - laistymas, pazastu skabymas, saku parisimas ir dvigubas derliaus nuemimas  biggrin.gif
Papildyta:

na kiek ilgiau užtruksit skabant, šakeles vyniojant, žiedus skaičiuojant, bet derlius tai dvigubas, laistyt ar vieną šaką ar dvi- tris- tas pats, šaknys tos pačios, tik sugeriamumas biski didesnis. Aš šiemet gal vienu stiebu daugiau auginsiu, neapsisprendžiu dar- žiūrėsim kaip tankiai susodinsiu viską
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2015 05 13, 10:24)
Papildyta:
Dar noriu paklausti, ar kaip pirma karta auginanciai pomidorus man per sudetinga bus auginti 2 stiebais, paskaitinejus issigandau, kad kai kurios kaip naujokes augins vienu stiebu. Patarkit  4u.gif

Nieko sudetingo, pirma karta kai auginau, is karto leidau dviem stiebais. Ziedu neskaiciuodavau, tai laiko sutaupydavau biggrin.gif
Atsakyti