Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(ievakata @ 2015 05 11, 15:34)
Gal galit ideti nuoroda is kur siuntetes?

mane irgi domina blush2.gif
Atsakyti
As net gyvaciu nebebijau - man jau vieni niekai atstovet ir uz sia ideja .
Klausykit , nu nebekasiokit tu zuvu ir nebelaistykit tais pelenais . Visa sita geri augalai pagal aplinkybes gali tik kitais metais faunos perdirbta pasisavint . Patreskit normaliai gerai pasisavinom trasom nors ta viena karta .Net ir to seasolio jau analogu yra atsirade , tik nezinau ar lietuvon jau kas atveze .
Bulgarijoj irgi daugiausia hibridus augina . Bet zeme cia rimtai stebuklinga , susirinkau nuo zemes tuos apluzelius , kuriuos ir pardavejas ir pirkejai paniekino , pasodinau ir vualia jie sugijo atsikele ,ir nebesiskiria nuo kitu . pomidoro daigas 15 euro centu , paturbinti tipo mondial , kazkokie mountain kur tipo stebuklus daro 30 euro centu .
Pritariu marmaledui del mulco .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 gegužės 2015 - 17:14
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 11, 17:11)
Bet zeme cia rimtai stebuklinga , susirinkau nuo zemes tuos apluzelius , kuriuos ir pardavejas ir pirkejai paniekino , pasodinau ir vualia jie sugijo atsikele ,ir nebesiskiria nuo kitu . pomidoro daigas 15 euro centu , paturbinti tipo mondial , kazkokie mountain kur tipo stebuklus daro 30 euro centu .

tai ir mano dievo pamirštoj žemėj tie aplūžėliai puikiai atsigauna ir auga smile.gif Mondial sėklų ir pas mus yra smile.gif
Atsakyti
Tegu buna , negi gaila kad yra . Nei man reikia to mountain , nei mondial . Megstu sendaikcius , knistis savartynuose ( taip pasijutau gelezu parduotuveje ) visokius paveldo dalykus . Faina skaityt kaip kazkas atgaivina senovines veisles , vadovaujasi tinkama senoliu patirtim .Ir pati taip darau .
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 10, 19:56)
O visos nuskabot tuos balvoninius? Pas mane tokiu irgi yra.

neskabau. bet ne todel, kad neturiu kada ar tingiu, o todel, kad man tokie pomidorai patinka blush2.gif vis kazkas kitaip biggrin.gif
Atsakyti
man irgi senienos patinka, vat kažkaip noriu vienais metais vien lietuvybes išbandyt, nu bet aš silpnavalė- ir tokio dar norisi ir kitokio doh.gif bet lietuviai jau įvesti į mano meniu, pernai 3, šiemet 4 jau
Atsakyti
Na pas mane irgi molis. Ale siltnamis naujas. Tai gal tada nieko nedesiu jei truks tada jau maitinsiu. o kol kas tada neislaidausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 11, 16:01)
ujei, kad tik pušis ar koks skroblas neužaugtų g.gif

šito ir bijau g.gif baisu ,kad šiltadaržio stogo nepramuštų unsure.gif blink.gif
ot nepatikėsit-šiemet tik 4 daigai superfosfato sodinami gavo.o visi kiti ne.visai nieko ,apart vandens.ai dar apmulčiavau ax.gif žiūrėsiu,kas gausis g.gif
o tu skarius augini?jei ką,tai aš eilėj sėklom]user posted image[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 11 gegužės 2015 - 19:01
dRAUGES,Ka salnos zada? klaipeda-silute? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 05 11, 20:22)
dRAUGES,Ka salnos zada? klaipeda-silute?  4u.gif 

As Šilutėj dengsiu kas tas + 4 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 11, 18:54)
o tu skarius augini?jei ką,tai aš eilėj sėklom]user posted image[

o ja ja, auginu, kaip ir pusė Lietuvėlės, jaučiu lotuliukas.gif - nu bandysim paragaut kada nebūt ir paspjaudyt sėklų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2015 05 11, 20:36)
As Šilutėj dengsiu kas tas + 4  rolleyes.gif

Lyg nera sianakt salnu . Perspejimo nematau Meteo.
Atsakyti