Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 11, 12:05)
nu bet realiai- ar dega, kad skubinam viską kišt jau, o dar šalta gi. Aš tai dar savaičiukę galiu palaukt drąsiai su puse daigų..

o aš negalėjau jau. Per daug gaila pomidorus indeliuose kankint. Jau net baklažanus susodinau - griuvo jau iš penkialitrinių kibiriukų.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 11, 13:06)
didysis tai kiek, jei 240+18 dar ne viskas  doh.gif

Oi ne kiekiu didysis o darbu smile.gif pasodinti , ikalti kuoliukus ir pririšti mažiausiai dar 100-150
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 05 11, 13:14)
Oi ne kiekiu didysis o darbu  smile.gif pasodinti , ikalti kuoliukus ir pririšti mažiausiai dar 100-150

tikriausiai šiemet ir vėl jūs rekordininkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 11, 12:02)
Ž.S. trąšom (ir labai daug kam) 25% nuolaida, kas ten norėjo tų Schultz trąšų

Taip, 11-17 dienomis...

Nus, Marmaledas, aišku, kad nedega, tik virsta iš vazonų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 11, 13:11)
o aš negalėjau jau

man reikėjo rinktis, kur rišt - arba šiltnamy, arba balkone skalbinių virves tempt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 gegužės 2015 - 12:17
QUOTE(Ritaram @ 2015 05 11, 13:00)
kai kuriu lapai i virsu viniojasi, kai kuriu sakos i apacia linksta, nesuprantu ar cia taip turi buti.

ir dar kai kuriu violetines gyslos yra, matyt kazko truksta.

Jei skirtingos veislės,skirtingai ir lapai raitosi .

Per šalta,nepasisavina fosforo,bet nieko čia nepridarysi.Atšils ir susitvarkys ax.gif .
QUOTE(vasare02 @ 2015 05 11, 13:02)
bet ir elektros gaila, jeigu reikes kokia savaite sildyt g.gif

Jei minuso nepraneša,špygutės jiems,ne pečiukų biggrin.gif Jei prognuozuos šalnas,aišku,kad jungsiu.Nu,bet tikrai ne dieną schmoll.gif
Atsakyti
Mano šiltnamis jau pilnas thumbup.gif Ačiū PALADEI :4u:tilpo 36 vnt.o norėtūsi daugiau,bet šiltnamis ne guminis. Sutupdžiau jos dovanotus daigelius,apmulčiavau šviežia žolyte,palinkėjau augti ,žydėti ir megzti.Lauksiu su nekantrumu pomidorų,nes rūšys visos neaugintos.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 05 11, 13:18)
Mano šiltnamis jau pilnas thumbup.gif Ačiū PALADEI :4u:tilpo 36 vnt.o norėtūsi daugiau,bet šiltnamis ne guminis. Sutupdžiau jos dovanotus daigelius,apmulčiavau šviežia žolyte,palinkėjau augti ,žydėti ir megzti.Lauksiu su nekantrumu pomidorų,nes rūšys visos neaugintos.

taip garsiai nedėkokit, susinepatoginau, nedideli dar, džiaugčiaus, jei didesnių būčiau galėjus duot, ale kovo 1 d. ne visus sėjau, nu bet užaugs ir sėklų pasidaryt bus iš ko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 gegužės 2015 - 12:23
Sveikos pomidorienes. Turiu klausima, pomidoru daigelius auginu bute, be balkono. Sustatyti ant stalo prie lango is pietines puses. Kita savaitgali gabensiu i siltnami. Tik nezinau ar jiems nepagrudintiems nebus streso iskart sukist i zeme? Ka daryt kad gerai atlaikytu pokycius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 11 gegužės 2015 - 12:25
QUOTE(Paladė @ 2015 05 11, 12:23)
taip garsiai nedėkokit, susinepatoginau, nedideli dar, džiaugčiaus, jei didesnių būčiau galėjus duot, ale kovo 1 d. ne visus sėjau, nu bet užaugs ir sėklų pasidaryt bus iš ko

Kur čia ne rėksi iš laimės ax.gif O ar iš visų galiu rinkti sėklų g.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 05 11, 12:25)
Sveikos pomidorienes. Turiu klausima, pomidoru daigelius auginu bute, be balkono. Sustatyti ant stalo prie lango is pietines puses. Kita savaitgali gabensiu i siltnami. Tik nezinau ar jiems nepagrudintiems nebus streso iskart sukist i zeme? Ka daryt kad gerai atlaikytu pokycius?

Laikyt prie atviro lango šaltą ir apsiniaukusią dieną.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2015 05 11, 13:29)
Kur čia ne rėksi iš laimės ax.gif O ar iš visų galiu rinkti sėklų g.gif

ten tik samocvietas izumrudnas yra hibridas, o visi kiti veisliniai, tai iš visų kitų ir rinkit, jei patiks.
bet kaip EX sako, iš pirmos kartos samocvietų surinktos sėklos davė tokius pat vaisius, niekuo jie nesiskyrė nuo pakelinių
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2015 05 11, 13:25)

galima ne iš karto sodinti, pirmą naktį palikti nors kažkiek adaptuotis šiltnamyje. o dar geriau būtų anksčiau išvežt ir palikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 gegužės 2015 - 12:34