Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

koki sodinimai????šalta gi g.gif pas mane viena pusė beveik apsodinta, ale visi kitio laukia kažko dar. Nei man įkvėpimo labai nėra, turiu pasakyti. žydinčių tikrai jau nemažai, ir patys nemažais patapo, nu bet kad šalta, kur juos kišt?
pečiuko nenešiosiu, dangstyt tingiu...
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 11, 09:59)
na, tai dabar išduodam paslaptis - kiek ketinom pasodinti, kiek pasodinom, kiek pernai buvo?

20. Kiek ketinau, tiek ir pasodinau. Griežtai. Daigų perpus mažiau nei pernai.
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 11, 12:48)
koki sodinimai???? man įkvėpimo labai nėra...
pečiuko nenešiosiu, dangstyt tingiu...

o dar stebiesi kodėl tavo užpakalis platyn eina..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 05 11, 12:53)
20. Kiek ketinau, tiek ir pasodinau. Griežtai. Daigų perpus mažiau nei pernai.

tavo toks didelis šiltnamis thumbup.gif negi pustuštis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 gegužės 2015 - 11:54
QUOTE(Paladė @ 2015 05 11, 11:54)
tavo toks didelis šiltnamis  thumbup.gif negi pustuštis?

turbūt ne, jos gi visas daržas šiltnamyje. Tikriausiai bulbom užsodino likusį plotą cool.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mes taip pat desim laistymo sistemele, atsisiuntem is kinu, kai sumontuosim, parodysiu.
As taip pat visus pomidorus issodinau, kazkur apie 20, neskaiciavau dar, kai kuriu lapai i virsu viniojasi, kai kuriu sakos i apacia linksta, nesuprantu ar cia taip turi buti. O siaip visi daigai pasitaise, nors namuose dziuvo apatiniai lapukai.
ir dar kai kuriu violetines gyslos yra, matyt kazko truksta.
Atsakyti
o tai ziurekit, ka darysit, jeigu kaip prognozuoja kokia savaitele uzsilaikys dienomis 10-13, naktimis 5-6 laipsniai? cia jau pomidorams ziauru, ar dar normaliai? niekad neauginau. galvoju jeigu cia tokia temperature jau tragedija, tai pasildyciau as anuos su tepaliniu, bet ir elektros gaila, jeigu reikes kokia savaite sildyt g.gif
Atsakyti
Ž.S. trąšom (ir labai daug kam) 25% nuolaida, kas ten norėjo tų Schultz trąšų
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 11, 09:05)
na, pomidorienės, sodinimas baigtas?

Šiltnamiuose taip 240 ax.gif vazonai 5 nesiskaito lotuliukas.gif
O lauke dar tik 18 vnt. Laukia didysis sodinimas gal kitą savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 11, 12:02)
Ž.S. trąšom (ir labai daug kam) 25% nuolaida...

jau šiandien?
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 05 11, 13:02)
o tai ziurekit, ka darysit, jeigu kaip prognozuoja kokia savaitele uzsilaikys dienomis 10-13, naktimis 5-6 laipsniai? cia jau pomidorams ziauru, ar dar normaliai? niekad neauginau. galvoju jeigu cia tokia temperature jau tragedija, tai pasildyciau as anuos su tepaliniu, bet ir elektros gaila, jeigu reikes kokia savaite sildyt g.gif

tai ne per žema temperatūra, nieko papildomai daryt nereikia.
palikau net šiek tiek pravertus stoglangius. jei nekris žemiau 0, tai nevažiuosiu, šildytuvų nestatysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 gegužės 2015 - 12:08
QUOTE(Ex @ 2015 05 11, 11:53)
o dar stebiesi kodėl tavo užpakalis platyn eina..

o aš gal namie kitaip atidirbu ant užpakalinio mazolio...nepavydėkim, gerai? 4u.gif nu bet realiai- ar dega, kad skubinam viską kišt jau, o dar šalta gi. Aš tai dar savaičiukę galiu palaukt drąsiai su puse daigų- a vdrug..dar ir atsodinimui turiu viršaus netgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 05 11, 13:03)
Šiltnamiuose taip 240  ax.gif  vazonai  5 nesiskaito lotuliukas.gif
O lauke dar tik 18 vnt. Laukia didysis sodinimas gal kitą savaitę  g.gif

didysis tai kiek, jei 240+18 dar ne viskas doh.gif
Atsakyti