Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Kulkė @ 2015 05 11, 10:39)
Pirmieji pražydo 03.01 sėjos. 

aha, bet tik aukštaūgiai. tą pačią dieną sėti "ankstyvi" dar tik krauna
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 05 11, 10:39)
Polkos jei reik galiu pašefuot, tikrai turiu  mirksiukas.gif

Ačiuks,ale apseisiu šiemet . Mačiau,kad jau normalūs pomidorai žydi biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Aš čia tyliai vis semuosi info biggrin.gif , o dabar iškilo klausimas pečiuko pirkimui koki geriau pirkti g.gif

TEPALINI,
KUR PUČIA ORA ,
IFRA RAUDONUJŲ?

Gal patarsit 4u.gif
Atsakyti
Klausimėlis: jeigu pomidoras lygiagrečiai leidžia dvi šakas ir jos abi su žiedais, kaip daryt? Vieną šaką nuskint nors ir su žiedais, ar palaukt kol išleist toliau viršūnę ir tada skint vieną? Nenoriu augint dviem stiebais.

Aš kažkaip labiau linkusi prie rasojančios šlangos negu prie voro. Privalumas, kad drėkins labiau mulčią. Geriau vyks visokie irimo procesai. Bet nesu tikra... Kol kas neturiu jokios laistymo sistemos, bet būtų gerai turėt.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 11, 09:49)
Ačiuks,ale apseisiu šiemet . Mačiau,kad jau normalūs pomidorai žydi  biggrin.gif

pas man normalūs žydi, o polkos tai dar ne lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Živutė* @ 2015 05 11, 09:52)
.. dabar iškilo klausimas pečiuko pirkimui koki geriau pirkti  g.gif

tai pirkit tokį, kurį paskui namuose naudoti norėsit. Negi tik dėl pomidorų pirksit? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 11, 12:09)
pas man normalūs žydi, o polkos tai dar ne  lotuliukas.gif
Papildyta:
tai pirkit tokį, kurį paskui namuose naudoti norėsit. Negi tik dėl pomidorų pirksit?  blink.gif

biggrin.gif Na taip namie man nereikalingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2015 05 11, 10:11)
biggrin.gif Na taip namie man nereikalingas  rolleyes.gif

tada pigiausią biggrin.gif
Gal nereik Jums to radiatoriaus visai? Jei ne Varėnos rajonas, tai gal užteks storesnės agro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 gegužės 2015 - 10:19
QUOTE(saintlina @ 2015 05 11, 12:18)
tada pigiausią  biggrin.gif
Gal nereik Jums to radiatoriaus visai? Jei ne Varėnos rajonas, tai gal užteks storesnės agro?

wub.gif Ačiū kad atsakinėjat 4u.gif

Na kad jau visus surišau tai ta agro labai jau sudėtinga juos apsukti , bijau išlaužyti doh.gif jau didoki.

Ne ne Varėna 4u.gif

Supratau pirksim pigų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 05 11, 09:34)
siltnami baigtas ,lauke dar palauksiu biggrin.gif

mano šiltnamy dar tik 35 patupdyti.ELITINIŲ dar nesodinau-palauksiu geresnių laikų g.gif
Atsakyti
Na ir as prisiduodu su savo kiekiais biggrin.gif 29 siltnamyje,2 lauke,4 Dziuljetos siukslyne. biggrin.gif nepasilikau ju,visos demem nuejo,nutariau nerizikuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 11, 08:59)
na, tai dabar išduodam paslaptis - kiek ketinom pasodinti, kiek pasodinom, kiek pernai buvo?
po pernykščio persisotinimo ir daigais, ir derlium, (buvo 81), pavasarį planavau sodinti  25, nu 30. Ale vistiek 41 pasodinau, gal nebus per daug  g.gif

ketinau kaip ir visad 40 siltami smile.gif o isejo 44 siltnami ir dar 20 laukia lauko doh.gif cia taip isejo kai nedygo ir atsejau ,o tada isdygo visi ir seti ir atseti lotuliukas.gif
Atsakyti
susodinau ir as sestadieni visus saviskius. dabar reiks lekt pries savaitgali kazkada apdangstyt, ane doh.gif orai keiciasi kas dien vis kitaip unsure.gif
siemet labai lengva ranka atidaviau pazadetus draugei 12 skirtingu. o pati susodinau maziau nei pernai . uzpernai buvo 96, pernai 92, siemet 84 . kad tik gamta atrankos dar nepadarytu verysad.gif
Atsakyti