Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(saintlina @ 2015 05 10, 13:26)
Vobla, pas mus irgi nulis tebuvo šiąnakt. A pažiūrėjau prognozę kitam savaitgaliui, tai nežinau.. gal reiks išsikast visus pomidorus..

aha, as irgi nuo kito savaitgalio prognoziu nusiurpau doh.gif bet gal dar pakeis iki to laiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 10, 14:26)
Vobla, pas mus irgi nulis tebuvo šiąnakt. A pažiūrėjau prognozę kitam savaitgaliui, tai nežinau.. gal reiks išsikast visus pomidorus..

Oho net paziurejau. Kad diemom tik 13 zada. O naktim savaitgali rodo tik 1 laipsni. Tai bus pavirsiniu salnu tikrai....... o jau ruosiaus savaitgali sodinti moliugus laukan...... na gal ir pasikeis prognozes..... bet gali tekt ir atidet sodinima.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 09, 17:37)
Daimura,rimtai bajeriu cia neskaldau.labai rimtai is jusu mokausi,labai rimtai daigais rupinaus.man pirmas auginimas kaip suprantat.padariau,ko nederejo.kitamet zinosiu.nervinuos jau nuo ryto,,kai suzinojau,kad neteisingai pasielgiau.ypac buvo gaila ziedu black from tula,jie pienes pumpuro dydzio  buvo verysad.gif
Na ka,galva aukstyn,nieko nepakeisi.suzys veliau

Jazau, bet čia jau griūk negyvas. Taigi VISKAS gerai, tasai ypatingai ir nenatūraliai didelis žiedas realiai stabdo kitų vystymąsi. Jei tik tokius išskynėt, tai ir gerai. Viską teisingai perskaitėt ir padarėt 4u.gif
Atsakyti
http://public.fotki....iene/pomidorai/

Merginos, kas lapams?
Kilates H tai visi tokie.... Nesuprantu, kas nutiko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 05 10, 18:54)

Merginos, kas lapams?

Kiek laiko grudinote prieš sodinimą? Gera žinia kad tai tiesiog nudegimai nuo saulės. Apatinius lapus siūlau apskabyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 05 10, 17:54)

Merginos, kas lapams?

pas mane ir tokiu buvo ir pora savaiciu grudinau, bet kaikurios veisles isodintos i nuolatine vieta vistiek parode nepasitenknima sitaip. Tikriausiai divos temperaturos ir lauko temperaturos santykis nenudziugino, nes pasirode pirma savaite po issodinimo tokie lapai.
Atsakyti
Daigai augo balkone, įstiklintame. Pries savaite susodinau į polikarbonadini siltnami. Nu gal tikrai apdege... Blyn...
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 05 10, 19:41)
Daigai augo balkone, įstiklintame. Pries savaite susodinau į polikarbonadini siltnami. Nu gal tikrai apdege... Blyn...

Polikarbonatiniam apdegti negalėjo, kitur bėdos.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 09, 09:18)
Labas rytas.
Sukrove ziedus jau visi.nuskabiau.pazastu pilna.jau skabyt?neauginsiu dviem stiebais.man  pirmaklasei vieno pakaks.

Gaudvile, o kur čia parašyta, kad tuos balvoninius žiedus išskabė??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 gegužės 2015 - 19:14
QUOTE(daimura @ 2015 05 10, 20:13)
Gaudvile, o kur čia parašyta, kad tuos balvoninius žiedus išskabė???  g.gif

Black from Tula, pienės pumpuro dydžio. Tam post'e, kur atsakiau. Niekur nerašo, kad reikia išskabyt ir tik kalbant apie balvoninus galėjo perskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 05 10, 19:27)
Black from Tula, pienės pumpuro dydžio. Tam post'e, kur atsakiau. Niekur nerašo, kad reikia išskabyt ir tik kalbant apie balvoninus galėjo perskaityt.

O visos nuskabot tuos balvoninius? Pas mane tokiu irgi yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 10 gegužės 2015 - 20:09
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 10, 19:56)
O visos nuskabot tuos balvoninius? Pas mane tokiu irgi yra.

neskabau, nors jau zinau ant savo kailio, kad is balvoniniu ziedu formuojasi balvoninai vaisiai. man nepatinka, bet paprastai yra siltnamyje ir svarbesni reikalu, nei ziedus skabyt. gal skabysiu, kai i penCija iseisiu ir vaikai bus uzauginti. dabar manes vienos viskam neuztenka ir kaip cia kazkas skundesi - papildomu ranku priauginimo ir as noreciau...
Atsakyti