Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

[quote=daimura,2015 05 09, 20:55]
Gal jau greit teks paragaut ax.gif

O čia Ola Polka?
Atsakyti
[quote=daimura,2015 05 09, 20:55]
Gal jau greit teks paragaut ax.gif

nu nieko sau kokia slapuke biggrin.gif tyliai tyliai ir tik jau ragaus tuoj thumbup.gif

grazuolis wub.gif kas per veisle?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 05 09, 21:01)
Aciu,supratau.
Dar noriu paklausti,kaip jus parisinejate pomidorus be kuoliuku. Suprantu,kad prie siju palubeje,bet apacioje kaip? Risate prie pomidoro,ar smeigiate ka nors i zeme?  g.gif

Aš rišu prie pomidoro, mama, prisimenu, smeigdavo į žemę vielą... na, kaip kas išmano. Jei rišite prie pomidoro, palikite laisvumo, kad neįsirėžtų į stiebą virvė.

Aha, pirmas valgomas pomidoras bus Ola polka. Ir antras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 09 gegužės 2015 - 21:22
O del utionok ar nezinot.ju lapai sukasi?ar tik man sukasi?
Papildyta:
QUOTE(BonaDona @ 2015 05 09, 18:06)
Jau man gaila pasidare nuskintu ziedu  verysad.gif tai ka kalbet apie jus  unsure.gif
Gal kas atsakys....ar reikia nakciai dengti betalux ir polfast pasodintus lauke? Ar jie atsparus?

Man ir gaila

QUOTE(daimura @ 2015 05 09, 21:55)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 09, 11:44)
vienas toks chemikaliuks kaip kokia sventa aura saugo mano erdves nuo musiu net , ir nereikia net grycioj purksti .

nu nu, ir kodėl tyliom, kodėl mes nieko apie tai nežinom??? uodai jau lesa negyvai, prasideda skraidūnų atakos. Pasakojam viską ką žinom, please ax.gif
Atsakyti
[quote=girene,2015 05 09, 22:40]

Taip sukasi smile.gif

Radau anų metu foto ,šiemet jų neauginu smile.gif

user posted imageHosted on Fotki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 09 gegužės 2015 - 22:42
Sveikos, nepasiilgot? mirksiukas.gif Sugrįžtu pas jus. wub.gif
Šiemet mano sezonas prasidėjo nerealiai. Per komandiruotę iš pradžių vos daigelių į šieną nenuvariau, O sodindama sugebėjau išsidrėbti, koją net siūt prireikė. doh.gif bet baisiausiai, atsisveikinau su bolzano, čio čio san, raudona anglim, byvce serdce. verysad.gif
Sulaužyti visaip reanimuoti gyvybės nerodo. verysad.gif Šiltnamy liko 4 laisvos vietos. Ir labai gaila čio čio san ir bolzano. Gal kas taip netyčia juos Vilniuj turi atliekamą. Nupirkčiau. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2015 05 09, 23:28)
Taip sukasi  smile.gif

Nu geras, o aš jį dėl to sukimosi nurašius buvau. Teks atsiprašyt. Masčiau, kad gal ko trūksta... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 09, 21:55)
Gal jau greit teks paragaut  ax.gif

Aha, tikrai jau greit bigsmile.gif Tuoj ir kiti iš paskos geltonuos thumbup.gif Gerai, kad parodei tokią gražią nuotraukėlę.
O aš nenufotkinau.. unsure.gif Užvakar Polkas surijau net iki namų nenunešusi.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 05 10, 00:01)
Sveikos, nepasiilgot?  mirksiukas.gif Sugrįžtu pas jus.  wub.gif
Šiemet mano sezonas prasidėjo nerealiai. Per komandiruotę iš pradžių vos daigelių  į šieną nenuvariau,  O sodindama sugebėjau išsidrėbti, koją net siūt prireikė.  doh.gif bet baisiausiai, atsisveikinau su bolzano, čio čio san, raudona anglim, byvce serdce.  verysad.gif
Sulaužyti visaip reanimuoti gyvybės nerodo.  verysad.gif Šiltnamy liko 4 laisvos vietos. Ir labai gaila čio čio san ir bolzano. Gal kas taip netyčia juos Vilniuj turi atliekamą. Nupirkčiau.  unsure.gif
Papildyta:
Nu geras, o aš jį dėl to sukimosi nurašius buvau. Teks atsiprašyt. Masčiau, kad gal ko trūksta...  doh.gif

unsure.gif ojej...svarbiausia , kad koja greitai sugytų...padavanočiau , bet neturiu nė vieno jau daigo. O minėtų kai kurių net ir neturėjau..
Atsakyti
[quote=snaige123,2015 05 09, 23:28]
[quote=girene,2015 05 09, 22:40]
Taip sukasi smile.gif

[/quote]
Aciu.taip ir susiraite
Atsakyti
vakar pries miega biski streso apturejau. LHMT rode , kad nakti bus +6, tai as rami miegot atsiguliau nieko neuzkloscius, nieko neuzkutojus doh.gif o vakare, kad pradejo vest... jau lovoj gulejau, vyras su suniu isejo- saukia jis mane is lauko- pas visus kaimynus siltnamiuose zvakutes dega, terodo +3 ir dangus giedras giedras- visi zvaigzdynai matosi- akivaizdu, kad dar zemiau kris... o as jau lovoj, o jegu po darbo savaitgalio nulis- nu nors zliumbk. tai jau kiek isgalejo, vyras apkloaste ten tuos mano pomikus, baklazanus radau parbogintus namo wub.gif ir zvakuciu likuciu nuo pernai metu surades pridegiojo. siaip zmogus prie ukio nepritaikomas, bet turbut issigando, kad man bus vel isterija, kaip po siltnamio pasiskraidymo, tai nusprende apsidraust
Atsakyti
Vobla, pas mus irgi nulis tebuvo šiąnakt. A pažiūrėjau prognozę kitam savaitgaliui, tai nežinau.. gal reiks išsikast visus pomidorus..
Atsakyti