Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Ex @ 2015 05 09, 11:42)
ojetus, ojetus.. doh.gif pati sugalvojai ar kas tau čia taip liepė padaryt? Taigi pomidorai būtų užsimezgę. Ar taip visus žiedus per vasarą ir skinsi..
Neskink jokiu būdu, nu kas čia per monai. Duok į nosį tam, kas liepė nuskint.

Va, pažastis tai nė klaust nereikia - aukštaūgiams būtinai skabyk.

QUOTE(syri @ 2015 05 09, 12:05)
o tu kokiu tikslu augini pomidorus - kaip dekoratyvinį lapuotį?  blink.gif

Ar nebus kažkas tau skaudžiai pajuokavęs apie žiedų nuskabymus ?

unsure.gif

Nu ***** suda padariau.jau ir paprikom visus nuskyniau.as prisikaiciau kazkur doh.gif nu ka, mokaisi.dar kitam siltnamy maciau mazu zieduku.to jau paliksiu
Suzys antru rozu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 09, 12:12)
Nu ***** suda padariau.jau ir paprikom visus nuskyniau.as prisikaiciau kazkur doh.gif nu  ka, mokaisi.dar kitam  siltnamy  maciau mazu zieduku.to jau paliksiu
Suzys antru rozu

Paprikom ir as skinu pirmus ziedus, bet paprika ne pomidoras....
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 05 09, 13:18)
Paprikom ir as skinu pirmus ziedus, bet paprika ne pomidoras....

niekad neskinu ir paprikom schmoll.gif - derlius kasmet gausus...jei nores- pacios tuos ziedus numetys. as i taip turiu ka veikt...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 05 09, 13:46)
niekad neskinu ir paprikom schmoll.gif - derlius kasmet gausus...jei nores- pacios tuos ziedus numetys. as i taip turiu ka veikt...

Kadangi sodinu anksti, vos ne kovo menesi pirmi ziedai buna, vazone nealinu paciu krumu... Tiesa, tai nereiskia, kad visus nuskabau, kol vazone, tik pirmus 3... Siandien susodunau su 10-keliolika ziedu...
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 09, 12:12)
Nu ***** suda padariau.jau ir paprikom visus nuskyniau.as prisikaiciau kazkur doh.gif nu  ka, mokaisi.dar kitam  siltnamy  maciau mazu zieduku.to jau paliksiu
Suzys antru rozu

Na, aš tai netikiu, kad žiedus nuskabėt, manau, čia bajerius skaldot, tipo, linksminatės...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 05 09, 09:51)
zadeti vaizdai  tongue.gif

Vasario 1d. setas "FLORA"(Betaliuxa siemet nesejau)

Tu gal kokiais uzkalbejimais uzsiimi. Nerealu!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas mane sausio 20 seti mazieji dar tik dabar uzmezge pirmus zirniukus.

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 09, 16:56)
Na, aš tai netikiu, kad žiedus nuskabėt, manau, čia bajerius skaldot, tipo, linksminatės...

Daimura,rimtai bajeriu cia neskaldau.labai rimtai is jusu mokausi,labai rimtai daigais rupinaus.man pirmas auginimas kaip suprantat.padariau,ko nederejo.kitamet zinosiu.nervinuos jau nuo ryto,,kai suzinojau,kad neteisingai pasielgiau.ypac buvo gaila ziedu black from tula,jie pienes pumpuro dydzio buvo verysad.gif
Na ka,galva aukstyn,nieko nepakeisi.suzys veliau
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 05 09, 16:37)
ypac buvo gaila ziedu black from tula,jie pienes pumpuro dydzio  buvo verysad.gif
Na ka,galva aukstyn,nieko nepakeisi.suzys veliau

Jau man gaila pasidare nuskintu ziedu verysad.gif tai ka kalbet apie jus unsure.gif
Gal kas atsakys....ar reikia nakciai dengti betalux ir polfast pasodintus lauke? Ar jie atsparus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 09 gegužės 2015 - 17:07
Visi pomidorai atsparus vienodai . Nera kokiu tai atspariu salciui isvis .
Atsakyti
Gal jau greit teks paragaut ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 09, 18:21)
Visi pomidorai atsparus vienodai . Nera kokiu tai atspariu salciui isvis .

Aciu,supratau.
Dar noriu paklausti,kaip jus parisinejate pomidorus be kuoliuku. Suprantu,kad prie siju palubeje,bet apacioje kaip? Risate prie pomidoro,ar smeigiate ka nors i zeme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 09, 20:55)
Gal jau greit teks paragaut  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti