Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 08, 21:04)

Vijoleta, Tany, gal jau puntat pomidorus? Kas ten sėjo dar sausį?

Sejau vasario 1 diena wink.gif... valgau tik darbini.... ir tai is praeitu metu pomidoro...
nors tie vazoniniai, kurie siemet seti irgi vasario 1, jau keicia spalva... bet dideli dar tik kruva zaliu kaba.... manau ju per daug primezge, neuzaugs schmoll.gif, kadangi ne zemej, o inde, tai neuzteks jiems tiek jegu uzauginti normaliu dideliu pomidoru.... greiciausiai zirnniukais liks smile.gif...gal rytoj pafotkinsiu...
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 08, 13:17)
visiškai žemas, palei žemę... iš pradžių nieko nedariau, paskui iš vidaus skyniau lapus, kad vėdintųsi

a rimtai? pallei zeme tai cia labai jau mazas g.gif idomus kas pas mane tada auga tuo vardu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 05 08, 21:04)
Nugi neišprotėkit gal...Ir dar pvz. Vilniuje praneša +3. Kokios dar žvakės ar konvektoriai????

o dar pranesa daugelyje rajonu iki -5.. Geriau isproteti nei paskui gailetis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 08, 23:05)
o dar pranesa daugelyje rajonu iki -5..  Geriau isproteti nei paskui gailetis.

bet, kai ziuri skaitmenine prognoze, tai tu -5 nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 05 08, 22:20)
bet, kai ziuri skaitmenine prognoze, tai tu -5 nerodo  g.gif

Bet perspejima raudonai rodo? Skaitmenine prognoze rodo temperatura 2 m aukstyje. Salnos gi dazniausiai buna dirvos pavirsiuje.
Atsakyti
Labas rytas

Kad šalna buvo tai faktas tik koks minusas nežinau. Stikliniam šiltnamyje 6.30 temperatūra buvo +7, o lauke +4, o pleveliniam, tai ledukas ant sienų susidaręs.
Buvau pomidorus apklojus vienu sluoksniu agro ir tai ne visus dar keli kibirai su vandeniu padelioti bambalių pora pamečiau ir žolių raugo kibiras. Gėlės šiltnamyje žydi pilnu tempu. Bet panašu, kad viskas tvarkoj.
Šiemet nei žarijas nešiau kažkaip atsipalaidavus.
Atsakyti
Labas rytas .Na ką , šalnų bent jau pas mus nebuvo. smile.gif Šildytuvas vis tik dirbo per naktį, temperatūra 10 laipsnių. Šiandien ir aš būtiniausiai rišiu pomidorus, nes visi išleidę po dvi šakas, jau linksta, prašosi pririšimo. smile.gif
Atsakyti
puse sesiu zole balta, lekiau i siltnami, nes jokio peciuko vakar nebejungiau, siltnamy +10, taip ir nezinau, kiek to minuso buta, suns bliude vanduo neuzsales
Atsakyti
Pas mus penktą ryto termometras prie namų rodė nulį, bet žemėliau esančiam sode žolė baltutėlė buvo. Dirvos paviršiuj tikrai nemažas minusas buvo.
Atsakyti
Nu nežinau, pas mus tai jokio minuso nebuvo. Penktą ryto kaip prognozuota, taip ir buvo +3.
Atsakyti
uch, kap gražu, lokštingalos tik čiulba wub.gif
pas mane 7.30 šalnos nesimatė, šlapia visur, rasa didelė, pomikai nei dangstyti nei nedangstyti nenusigandę visiškai, tai gal gerai viskas g.gif
Atsakyti
zadeti vaizdai tongue.gif

Vasario 1d. setas "FLORA"(Betaliuxa siemet nesejau)

[attachmentid=234391]

vasario 27d.

Malashitovaja skatulka:
[attachmentid=234393]

Ir sio metu graziausias ziedas mano siltnamyje, Mandat (Siu metu Zalios stoteles naujiena)
[attachmentid=234394]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 09 gegužės 2015 - 08:54