Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

[quote=Ex,2015 05 07, 16:58]
Nu va, dar vienas minusas.. biggrin.gif

Kaip tai neranda? O tai tam Maidinos nuorodoj gi rašo, kad galima visko dasipirkt/dasidurt ko trūksta. Pirrrkite tik, pirrrkite..
Papildyta:

Tikrai galima susipirkt ko truksta, as irgi vaziavau tiesiai I Maidina ir susakiau koks siltnamis, kiek eiliu, paskaiciavo voriukus, sukomplektavo. Per ziema buvau palikus siltnamyje, nieko neatsitiko, viskas veikia. Tik viena voriuko koja nulauziau uzlipus, tai reik vaziuot nusipirkt atsarginiu. O del vandentiekio ir backos, tai mums taip paaiskino kad jei laistyt is talpos, tai reikalingas filtras, nes is talpos laistant nuosedu buna, vanduo su priemaisa( vabaliukai, zolytes ar pan) kad neuzkimstu tu voriuku, todel komplektacijoj yra filtras, kuri karts nuo karto reik atsisukt ir isplaut. O vandentieki prijungus to filtro nebereik. Siaip daiktas labai pasiteisino. Tikiuosi atsakiau I rupimus klausimus.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 05 07, 21:42)
ačiū mirksiukas.gif imu,nes ir aš neturiu,ir greitu laiku neįsigisiu bigsmile.gif

Aš irgi imu,nes mano abiejuose šiltnamiuose yr,ale be jokių pričindalų g.gif Šlangos su skylukėm,be jokių vorų,dvikojų ir keturkojų.Ir dar atskira šlanga be skylukių mulčui suliet.Arba,kai labai užkaitina,viską užpilt -ir takus,ir tą lašelinę sistemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 05 07, 10:53)
Nieko jiems neatsitiko,tikrai ne liga  schmoll.gif

Ačiū. 4u.gif Taip ir tikėjaus, kad nieko rimto, tik galvojau kad reikia juos kuom nors palepint. Dabar lauksiu, kol patys atsipaipalios ax.gif
Atsakyti
Persiprasau ponios GAUDVILES jei vel kokia nesamone parasysiu . Jau uzsitraukiau jos rustybe neskirdama hidropono nuo irigacijos . Siaip tai skiriu , bet man tai panasu . Bet cia tik mano nuomone i kuria nebutina atsizvelgti .
Dauguma musu pomidorus cia auginam asmeniniams poreikiams . Todel stengiames isgaut maximalu skanuma . O man maximaliai skaniausi pomidorai buna tada kai prasideda maro baime ir jie laikomi sausai . O kai auginau lauke juos isvis tik dievo livaras telaiste . Kadangi augdami lauke pasieke sunokima , reiskia tais metais mazai lijo . Nes jei butu lije daug butu maras uzpuoles stopudovai .
Marmaladas , su gyvatem pasikeitimu nera , bet savaitgali ateis meistras tos sachtos remontuot .
Bet jis pats su jom ir tvarkysis .
Beje labai geras visko dziovinimo budas - saulekaitoje pastatytoje masinoje . Nei musiu , nei kas apsiks . Ir kvapas po to masinoj geras . Pas mane siandien cesnaku .
Va ekologiskas insekticidas , kitam puslapy dar yr symfony . Greitai vistiek kazkas uzpuls .
Beje bulgarijoj yra chemikals nuo baltasparniu . Normaliai veikiantis.
https://megazahrada....ra-rock-effect/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 07 gegužės 2015 - 22:20
As tai del rytojaus nakties salnos isgyvenu. Turiu dengimui sluoksni agro. galiu is vakaro pastatyt karsta saslykine su akmenimis, bet kad ji iki paryciu atsals.
Sildytuvo neturiu, tik ta silto oro putikli, bet is to maza nauda jauciu. Atsikelciau net ijungt, jei butu tolko...
Atsakyti
Kuri čia svarstė apie pakeliamus maišus pomidorams ir kaip eretikė buvo ant laužo nutempta. Vakar mačiau Žalioj stotelėj tokius maišus iš baltos agroplėvelės. Supakuoti, tai pačiupinėti negalėjau, bet pagal etiketę, visiškai atitinka temoje anksčiau aprašytą pomidorų dengimo maišais funkciją.
Taigis, idėjos autorei manau priklauso atsiprašymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 05 07, 23:23)
As tai del rytojaus nakties salnos isgyvenu. Turiu dengimui sluoksni agro. galiu is vakaro pastatyt karsta saslykine su akmenimis, bet kad ji iki paryciu atsals.
Sildytuvo neturiu, tik ta silto oro putikli, bet is to maza nauda jauciu. Atsikelciau net ijungt, jei butu tolko...

Kodel putiklis prastai ? Manau tikrai sildo ir isvarineja ora iki visu pakampiu.

Noriu pasidziaugti - pirmasis sukrove vaisius Marmande. Gaila tik viena turiu siemet. Kaip ankstyva auginu Tamina, bet ji dar tik ruosiasi zydeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 08 gegužės 2015 - 10:08
Kas auginot Subarktic smile.gif kokio mazdaug ugio uzauga ? nes dabar tai nelabai nesa i zemaugius g.gif jau bumbiuliukai uzmegsti pas ji biggrin.gif ir kaip formuot ji? vienu ,dviem ar is vis nieko nedaryt ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 05 08, 10:05)
Kodel putiklis prastai ? Manau tikrai sildo ir isvarineja ora iki visu  pakampiu.

O ma atrodo, kad nelabai g.gif Labai sausina ora, nemanau, kad pomidoram patiks, jei pus siltas oras i juos, cia ne tas pats, kas naturalus vejas. Nezinau, cia tik mano pamastymai, gal ir nusikalbu smile.gif
Atsakyti
isveziau savuosius zaliuosius i soda. kazi po sios nakties dar bus salnu . jei sestadieni susodinsiu, kaip man ten juos palikt g.gif
Atsakyti
O Kelinta val. mazdaug reiktu keltis ijungt ta radiatoriu, kad nebutu per velu g.gif rimtai ziuriu pasikeite meteo prognozes- ir nuspalvino zaliai ir perspejimas del salnu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 05 08, 12:36)
O Kelinta val. mazdaug reiktu keltis ijungt ta radiatoriu, kad nebutu per velu g.gif  rimtai ziuriu pasikeite meteo prognozes- ir nuspalvino zaliai ir perspejimas del salnu g.gif

einant miegot biggrin.gif kai bus minusas, nebespės prišildyt biggrin.gif
Atsakyti