Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(daimura @ 2015 05 07, 15:17)
Ai, man dar ir keturkojų trūksta, bet MB neranda kur atskirai jų nupirkti

Nu va, dar vienas minusas.. biggrin.gif

Kaip tai neranda? O tai tam Maidinos nuorodoj gi rašo, kad galima visko dasipirkt/dasidurt ko trūksta. Pirrrkite tik, pirrrkite..

Papildyta:
QUOTE(vaiva 2 @ 2015 05 07, 15:40)
Norėčiau ir aš palengvinti sau gyvenimą laistymo sistema.Bet pasakykit man žioplai,ar verta tada mulčiuoti?

Nematau problemos. Argi labai būtų sudėtinga kartą per savaitę su laistytuvu sulaistyti tą mulčą?
Atsakyti
QUOTE(vaiva 2 @ 2015 05 07, 14:40)
.Bet pasakykit ar verta tada mulčiuoti?

\ nu tai sakau- verta, ravėt mažiau reiks, rankos nenukrenta kartą kitą paliejant pro šalį kad ir specialiai- mulčas po biski yra bet kokiu atveju. Plius neišgaruoja iš žemės drėgmė greitai. Sausa- taip, dėl maro- jei užneš iš kitur- nieks nepadės, ar mulčiuota ar ne- nesvarbu- liks chemija ir nuolatinis karpymas. Aš mulčiuoju- nesvarbu ar į butelius ar aplink liejant. Neprikaitina taip, nes žemė padengta šviesiau- ne juoda- tai irgi pliusas. O minusą prie ko dėt? gal kad reiks mulčiuojant pasilenkus pabūt g.gif( nu bet rimtai- kol mulčiuoju- uodai .ikinę sulesa negyvai, o aš vis galvoju- nuo ko ji didėja... gal kraipyt mikliau reik, kad nespėtų nutūpt?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 07 gegužės 2015 - 15:02
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 16:00)
nu bet rimtai- kol mulčiuoju- uodai .ikinę sulesa negyvai, o aš vis galvoju- nuo ko ji didėja... gal kraipyt mikliau reik, kad nespėtų nutūpt?)

Bekraipant ..ikinę tai ne tik uodai, bet ir visi kaimo diedai nutūps lotuliukas.gif tu bent triusikus užsimauk..
Atsakyti
Sakykit, ar jau atidarinėjate šiltnamį vėdinimui? Ar dar tegul šildosi uždaryti g.gif
Atsakyti
vienas duris visad atidarau, nebent pliaupia ir šalta. Bet norisi, kad vėjas kondensatą pravėdintų, nelaikau šlapiom sienom.
dėl diedų- nu mano aūle aplink su diedais probliema- sunkiai beprisišaukčiau svetimą, su savu irgi kaži kaip- bijo, kad darbų neduočiau)
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 05 07, 17:32)
Sakykit, ar jau atidarinėjate šiltnamį vėdinimui? Ar dar tegul šildosi uždaryti  g.gif

Saulėtą dieną atidarau, nes temperatūros virš +30 šiltnamyje būna, nors ir stoglangiai automatiniai atsidarę būna...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 05 07, 06:37)
Jūs čia apie tokią laistymo sistemą kalbat?
http://www.laistymop...vitacinis-15-m/

Čia elektroninė parduotuvė. Paveiksliukai man nepatinka, nors ir gražiai papaišyta. Klausykit, pirkdama daiktą norėčiau bendrauti ne elektroniniu paštu ir ne telefonu..  Kur rasti paprastą pardę su durimis ir pardavėju, kad galėčiau tokią laistymo sistemą gyvai apžiūrėti, pačiupinėti, susikomplektuoti savaip?.. g.gif

Ptaška, o kuo skiriasi ta tavo paprasta sistema nuo šitos?

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 11:22)
nu aš taip labai nepergyvenu, ale biski pavydu ar kaip tai vadinasi- visos turi, o aš ne  ax.gif  ( kaip pavadinsi- taip nepagadinsi, galiu ir Glorija būt ( o kaip ten su tavo tom gyvatėm nepapasakojai blush2.gif )

nu tai aš šiemet mamos augintinius pastresinau gerokai- skanūs- preskanūs turėtų būt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  išsivežė jau šiandien daug daug pas save sodint, šviesiojoj kažkas liko man, ale kukliai, ir po kelis vienodus- neįdomu  unsure.gif

QUOTE(Ex @ 2015 05 07, 11:51)
Taigi ir aš neturiu tongue.gif O kad tau linksmiau būtų, galiu tau drauge pabūt - ot nepirksiu šįmet tos laistymo sistemos. Abi kitais metais pirksim biggrin.gif

QUOTE(daimura @ 2015 05 07, 14:17)
Ai, man dar ir keturkojų trūksta, bet MB neranda kur atskirai jų nupirkti

kiek daug apie laistymo sistema, kuria siemet jau turiu biggrin.gif ... Gerai, kad netycia ekspromtu uzmaciau ta keturkoji, patiko aprasymas, jau siltnamyje pajungta turiu thumbup.gif ...
internetinei parduotuvei galima nusipirkti ir ne tik komplekta galite patis komplektuoti, tikrai yra tu voriukuvoriuku atskirai pirkti.
Kadangi siuntimas labai brangus, tai atsiimti vaziavau i Vilniu. ten parduotuvei turi ir visokio gerio daugiau wink.gif. Pripirkau dar visokiu plasmasiuku smile.gif....
taigi jei kas nori paciupineti, vaziuokite i Vilniu:

UAB Maidina

Kauno g. 34

03202 Vilnius

Realus mano siltnamio pvz:
[attachmentid=234387]

P.S. buteliu siemet nebeturiu biggrin.gif

sito daigto komplektacijoj nebuvo, pirkau papildomai, man tikrai praverte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 07 gegužės 2015 - 18:07
o vaikeli, sistemintos beveik visos, pažangios o vat mes dar akmens amžiuj....mmmda kažin kada mano kobrins palaimintų tokias technologijas g.gif jam ir kibirai labai tinka/patinka . O nuo šulinio tiesiai eitų kaip nors pajungt? pas mane jis kaip tik šalia šiltnamio ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos wub.gif
Noriu patarimo... Mano black from tula prazydo keistu ziedu... Kaip ramune, tik geltona.. Ar taip turi buti? Jei ne, tai ji palikti ar skinti? Pirma karta tokia rusi auginu... Gal tokie jo ziedai?
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 05 07, 20:24)
Sveikos wub.gif
Noriu patarimo... Mano black from tula prazydo keistu ziedu... Kaip ramune, tik geltona.. Ar taip turi buti? Jei ne, tai ji palikti ar skinti? Pirma karta tokia rusi auginu... Gal tokie jo ziedai?

taip būna tamsioms ir stambiavaisėms formoms. Nieko tokio. Bus didelis banguotas pomidoras. Kitos skina lauk, aš esu ir palikusi, ir skynusi.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 07, 19:38)
taip būna tamsioms ir stambiavaisėms formoms. Nieko tokio. Bus didelis banguotas pomidoras. Kitos skina lauk, aš esu ir palikusi, ir skynusi.

Ačiū. Paliksiu tada ir as 😊 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 13:42)
merginos, tekit  user posted image  kad rankos nenutįstų

ačiū mirksiukas.gif imu,nes ir aš neturiu,ir greitu laiku neįsigisiu bigsmile.gif
Atsakyti