Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 12:22)
nu aš taip labai nepergyvenu, ale biski pavydu ar kaip tai vadinasi- visos turi, o aš ne  ax.gif 

Taigi ir aš neturiu tongue.gif O kad tau linksmiau būtų, galiu tau drauge pabūt - ot nepirksiu šįmet tos laistymo sistemos. Abi kitais metais pirksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 05 07, 11:51)
kitais metais pirksim biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif nu draugyte, ačiū širdingai biggrin.gif 4u.gif su šypsena dabar darbe stypsau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 11:22)
nu aš taip labai nepergyvenu, ale biski pavydu ar kaip tai vadinasi- visos turi, o aš ne  ax.gif  ( kaip pavadinsi- taip nepagadinsi, galiu ir Glorija būt ( o kaip ten su tavo tom gyvatėm nepapasakojai blush2.gif )

Aš ir neturiu teks su kibiriukais ar šlanga tampyt
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 11:22)
kaip tai vadinasi- visos turi, o aš ne  ax.gif 

nu ir as neturiu, taip kad tikrai ne vienisa esi biggrin.gif Tegul jos ten lasinasi, gal ras kokiu minusu, mums papasakos, o mes kitu metu palauksim, gal bus dar labiau paturbintu
Atsakyti
merginos, tekit user posted image kad rankos nenutįstų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 07 gegužės 2015 - 12:43
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 07, 12:09)
Nepergyvenk , Marmaledas , nors taip ir norisi sakyt Glorija . ( GLORIJA YRA SUTVERIMAS IS AVATARO ) .Zinok nuo ju hidroponu ar kaip ten jie vadinas pomidorai praras dali savo skonio .
Tegu tik inovuojasi , updeitinasi , turbinasi .
Kai pomidoras augalas biski pastresuoja ir padziusta jis paskaneja .

uf, tokią nesąmonę seniai beskaičiau doh.gif Ar bent įsivaizduojat, kas yra hidroponinis būdas ir kas yra lašelinis-kapiliarinis laistymas?

Ar čia būdas atkreipt į save dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 05 07, 12:45)
uf, tokią nesąmonę seniai beskaičiau  doh.gif Ar bent įsivaizduojat, kas yra hidroponinis būdas ir kas yra lašelinis-kapiliarinis laistymas?

Ar čia būdas atkreipt į save dėmesį?

Kazi cia dziaugtis ar nuliust kad jus suerzinau .
Nekreipkit jus i mane to savo demesio .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 05 07, 07:26)
Supratau.
O aš kažkodėl galvoju, kad yra ką čiupinėt - šlangutė šlangutei nelygu. Turėtų būti įvairių, kokybė skirtis. Negali būti, kad visos vienodos..

Programavimo ir man nereikia, nes tada reikia ir automatinių langų, na, žodžiu, mano šiltnamiui tas neįgyvendinama ne finansine prasme, o fizine.

Pomidorams iš gręžinio tai gal ir nieko tas vanduo, laisčiau, nenumirė. Bet paprikoms tikrai per šaltas. Palaisčiusi ir jas buvau, tai taip susisuko, kad maniau galą gaus. "Atsisuko" tik per pora savaičių. Derlius stipriai vėlavo.

Ten kapsi pakankamai lėtai. Laistau jau kelinti metai ir agurkus ir paprikas, kitokio vandens neturiu.

Paprikas tai ir iš šlangos palaistau kartais. Nerūpestinga aš mama smile.gif
Atsakyti
Man laistymo sistema patinka, nes:
- nereikia tampytis su kibirais ar laistytuvais (aišku, galiu su šlanga tiesiai iš gręžinio liet, ale ranka nekyla)
- mažiau drėgmės šiltnamyje (kapsi ten, kur reikia, visur kitur užmulčiuota)

Aišku, yra minusų:
- bazilikai lieka nelaistyti niekada
- nesuyra mulčas

Galvoju, kad pliusai ryškiai nusveria ax.gif

Panašu, kad naktį į šeštadienį pečiukas vėl šiltnamį šildys g.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 05 07, 14:41)

Aišku, yra minusų:
- bazilikai lieka nelaistyti niekada

papildomai dvikojų paėmiau tam reikalui, į tarpus tarp keturkojų
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 07, 13:54)
papildomai dvikojų paėmiau tam reikalui, į tarpus tarp keturkojų

Ai, man dar ir keturkojų trūksta, bet MB neranda kur atskirai jų nupirkti
Atsakyti
Norėčiau ir aš palengvinti sau gyvenimą laistymo sistema.Bet pasakykit man žioplai,ar verta tada mulčiuoti?Treti metai bus-pirmais be mulčo,liejau bele kiek-drėgna,užpuolė maras.Pernai mulčiavau ,laisčiau į butelius,sausa,maro nebuvo.Bet mulčas nesuiro,po juo žemė sausa,nepagalvojau sulaistyt.Čia galvasopis dėl mulčo ir drėgmės.O kaip šaknys-auga ten kur drėgna,kur kapsi iš kapiliaro?Laistant visur gal augalui geriau?Stipresnė šaknų sistema?Eina sau,vaikus auginau,atrodo viską žinojau.O dabar klausimų melejonas blush2.gif .
Atsakyti