Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Ex @ 2015 05 07, 08:54)
Tik dabar susibalamūtijau su tuo laistymu iš bačkos ir iš gręžinio g.gif čia rimtai yra skirtumas kokią sistemą pirkt?

Jei issiaiskinsit praneskit , nes tikrai supakuota buvo atskirai vandentiekiui atskirai gravitacine. Bet gal ten ne esminis skirtumas g.gif
Atsakyti
Šiaip skirtingos, jų puslapy galima išsinagrinėt, kokie tie skirtumai. Aš šitą problemą sprendžiu paprastai - pirkau gravitacinę, o kai lietaus vandens negana, tiesiog įmesiu bačkon šlangą ant vandentekio pajungtą.

Gal galite parodyti (modelius parašyti), kokiais šildytuvais šildot šiltnamius per šalnas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 07 gegužės 2015 - 09:24
QUOTE(ienor @ 2015 05 06, 21:46)
Sveikos augintojos, noriu paklaust, kas mano pomidorams ir ką daryt (mg trūkumas, šalta ar liga kokia?) Taip atrodo lygiai 2 daigai, abu de barao, nors trečias jų brolis auga šauniai. Tiesa dar kelių apatiniai pavieniai lapeliai taip atrodo. Sodindama dėjau pelenų ir kalio magnezijos po saują. My Webpage
My Webpage

Nieko jiems neatsitiko,tikrai ne liga schmoll.gif Apatinius lapus su laiku nuskinam,taip ,kad nekreipkit dėmesio,jei dėjot magnezijos .Gal šaltoka,dar nepasisavina visko.Antroj fotkėj irgi tik saulės nudegintas lapukas .
Atsakyti
Dar trumpai apie laistymo sistemą. Mano buvo pirkta be jokių keturkojų, gal ji šiek tiek kitokia. bet jaučiu, kad ne galima viską dasipirkti manau. bet esmė ta, kad geras dalykas. Aš vyrui visą vasarą kartojau, kad koki kvaili buvom ko anksčiau nesusipirkom biggrin.gif .
Atsakyti
nenervuokit su tom išmaniom laistymo sistemom, pas mane tik paprasta, dvišlangė, su dviem penkiapirščiais vorais, kurie čiumpa du livarus ir nori kapsi, nori pila kiek leidžia anga. O kai livarai išeina į statybas- laisto kibirais ( nu negali sakyt kad neišmani- sumani, tiesiog)
Atsakyti
Nepergyvenk , Marmaledas , nors taip ir norisi sakyt Glorija . ( GLORIJA YRA SUTVERIMAS IS AVATARO ) .Zinok nuo ju hidroponu ar kaip ten jie vadinas pomidorai praras dali savo skonio .
Tegu tik inovuojasi , updeitinasi , turbinasi .
Kai pomidoras augalas biski pastresuoja ir padziusta jis paskaneja .
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 11:58)
nenervuokit su tom išmaniom laistymo sistemom, pas mane tik paprasta, dvišlangė, su dviem penkiapirščiais vorais, kurie čiumpa du livarus ir nori kapsi, nori pila kiek leidžia anga. O kai livarai išeina į statybas- laisto kibirais ( nu negali sakyt kad neišmani- sumani, tiesiog)

Kam tau ta sistema,jei vorų yra.Ir kiek ten tau reik su...penkiom eglutėm biggrin.gif Vo,mano pieskoj ,su virš šimto pomidorų,tai visi vorai išsilakstytų ,kai reiktų šitieką prityst.O aš ne ant tiek sumani,kad tonom vandenį livarais tampyčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 11:58)

Nervų ląsteles tausokit, neturim jų tiek daug, kad dėl kiekvienos smulkmenos sunaikintum 4u.gif . Geriau pataupyti pinigėlius ir sistemą įsigyti thumbup.gif . Kitais metai kitą išradimą demonstruosim biggrin.gif . Čia juk tik mums pačioms lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 07 gegužės 2015 - 11:20
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 07, 11:09)
Nepergyvenk , Marmaledas , nors taip ir norisi sakyt Glorija .
Kai pomidoras augalas biski pastresuoja ir padziusta jis paskaneja .

nu aš taip labai nepergyvenu, ale biski pavydu ar kaip tai vadinasi- visos turi, o aš ne ax.gif ( kaip pavadinsi- taip nepagadinsi, galiu ir Glorija būt ( o kaip ten su tavo tom gyvatėm nepapasakojai blush2.gif )

nu tai aš šiemet mamos augintinius pastresinau gerokai- skanūs- preskanūs turėtų būt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif išsivežė jau šiandien daug daug pas save sodint, šviesiojoj kažkas liko man, ale kukliai, ir po kelis vienodus- neįdomu unsure.gif
Atsakyti
Israskit ka nors kad lietuvoj gyvenimas netaptu amzinu pavasario laukimu .
Atsakyti
aš tai vasaros pabaigos laukiu- galėsim valgyt savo daržovių beleeeeenkiek, kam tas pavasaris? man patiktų amžina vasara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 07, 11:22)
nu aš taip labai nepergyvenu, ale biski pavydu ar kaip tai vadinasi- visos turi, o aš ne  ax.gif

Ne visos, aš irgi neturiu... su livarais lakstau ax.gif
Atsakyti