Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Mergelė @ 2015 05 25, 22:15)
Vėl grįžtu aš su savo sapnais. Mano mama mirusi prieš 15 mėn.  Aš ją sapnavau, kad ji parėjus į senus mano namus, kur prabėgus mano vaikystė. Pradžioj miegojo vienam kambary, o po to perėjo į kitą. Mano sūnus ją sapnavo tuose namuose, kur ji gyveno prieš mirtį. Sakė, kad pradžioj ji kalbėjo vienam kambary, o po to perėjo į kitą.

Miegojimas sapne turėtų reikšti ramybę ar pan., bet kadangi vaikšto iš kambario į kambarį, tai gal ir trūksta tos ramybės, bet greičiau jums, o ne mamai. Nors ir už mamą galima žvakutę uždegti.
Vaikščiojimas iš kambario į kambarį irgi būtų sakyčiau tarsi toks blaškymasis, ramybės trūkumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 25, 21:45)
Miegojimas sapne turėtų reikšti ramybę ar pan., bet kadangi vaikšto iš kambario į kambarį, tai gal ir trūksta tos ramybės, bet greičiau jums, o ne mamai. Nors ir už mamą galima žvakutę uždegti.
Vaikščiojimas iš kambario į kambarį irgi būtų sakyčiau tarsi toks blaškymasis, ramybės trūkumas smile.gif

Oi kaip trūksta man tos ramybės. Taip norėtųsi pasislėpti nuo visų. Aš taip nuo visko pavargau. Zvakutę aš uždegu kiekvieną savaitgalį kapuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 25 gegužės 2015 - 21:51
Sveikos,
šiandien sapnavau tvartą.Gyvulių nebuvo. Gerai nepamenu ar buvo mėšlo, bet buvo srutų.
Gal kuri pakomentuos?
ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2015 05 26, 10:33)
Sveikos,
šiandien sapnavau tvartą.Gyvulių nebuvo. Gerai nepamenu ar buvo mėšlo, bet buvo srutų.
Gal kuri pakomentuos?
ačiū visoms  4u.gif

Jei planuojate kokias finansines operacijas ar ką kitką, susijusį su turtu, geriau to kol kas atsisakykite. Taip pat niekam neskolinkite pinigų, nepasimaukite ant sukčių, siūlančių kokius daiktus ar aiškinančių, kad jiems bėda.
Tvarto simbolis manyčiau eina iš mūsų senolių. Pilnas gyvulių tvartas - turtai, sėkmė, o kai tvartas tuščias, o dar matyti srutos ar mėšlas, tai gali ateiti vargas.
Atsakyti
Gal galetumet atsakyti, ka reiskia sapnuoti vestuves? Nors artimiausiu metu jos tikrai nesviecia g.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2015 05 26, 12:59)
Gal galetumet atsakyti, ka reiskia sapnuoti vestuves? Nors artimiausiu metu jos tikrai nesviecia g.gif

daugiau detalių pateikite kaip ir kas buvo
Atsakyti
sveikos senai bebuvau smile.gif nu siankt sapnavau kad sedziu suatame lauke dirvoje ant kedes ir dziaugiuosi kokia grazi gamta unsure.gif ir dar saponavau kad pas kakoki zmogu nesiau du kibirus siuksliu ispilti unsure.gif nes pamenu manes jis paklause sako kur buvai o as jam parodau i tuscius siksliu kibirus ir skau taigi siuksles ejau ispilti bet manau kad tai jo tos siuksles buvo o ne mano
Atsakyti
Iš esmės, mano gyvenime dabar yra toks vyras,su kuriuo bendrauta šiek tiek buvo, poto nustota,tada vėl ir kažkaip nutrūkę, bet nenutrūkę. Na ir žodžiu, kaip tik sau sakiau naktį prieš einant miegot, kad užteks mąstyti apie tai ir reik padėt tašką, na ir susapnavau vestuves, tačiau ne pačia ceremoniją ar altorių, bet sapnavau,kad vėlavau labai ir jis laukė, poto jis kaip ir pavargo laukt, bet iš esmės kaip ir laimingas sapnas buvo. Bet keista, nes šiaip visą istorija trunka jau kokius pusę metu, nė kart nesu sapnavusi jo ar apskritai vestuvių.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 25, 21:15)
Vėl grįžtu aš su savo sapnais. Mano mama mirusi prieš 15 mėn.  Aš ją sapnavau, kad ji parėjus į senus mano namus, kur prabėgus mano vaikystė. Pradžioj miegojo vienam kambary, o po to perėjo į kitą. Mano sūnus ją sapnavo tuose namuose, kur ji gyveno prieš mirtį. Sakė, kad pradžioj ji kalbėjo vienam kambary, o po to perėjo į kitą.

Gali buti, jog daznai galvojate apie vaikystes namus, praleista ten laika su mama, juk tik 15 menesiu dar labai viskas sviezia, labai truksta mamos, sunui beje irgi, ir jo praleisto laiko kituose namuose kartu 4u.gif Uzjauciu del netekties, stenkites paleisti 4u.gif

QUOTE(vasarele85 @ 2015 05 26, 13:43)
sveikos senai bebuvau  smile.gif  nu siankt sapnavau kad sedziu suatame lauke dirvoje ant kedes  ir dziaugiuosi kokia grazi gamta  unsure.gif  ir dar saponavau kad pas kakoki zmogu nesiau du kibirus siuksliu ispilti  unsure.gif  nes pamenu manes jis paklause sako kur buvai o as jam parodau i tuscius siksliu kibirus ir skau taigi siuksles ejau ispilti bet manau kad tai jo tos siuksles buvo o ne mano

Vasarele vel tu su svetimais sapnais biggrin.gif Tau sis sapnas tikrai nieko nereiskia, o tam zmogeliui ir jo zmonai, pavasario darbai, tvarkymosi rupesciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 05 26, 14:43)
sveikos senai bebuvau  smile.gif  nu siankt sapnavau kad sedziu suatame lauke dirvoje ant kedes  ir dziaugiuosi kokia grazi gamta  unsure.gif

ir dar saponavau kad pas kakoki zmogu nesiau du kibirus siuksliu ispilti  unsure.gif  nes pamenu manes jis paklause sako kur buvai o as jam parodau i tuscius siksliu kibirus ir skau taigi siuksles ejau ispilti bet manau kad tai jo tos siuksles buvo o ne mano

Labas. Manyčiau, kad pirmas sapnas pozityvus, nors ir suartas laukas turi neigiamų reikšmių. Na nebent nutiktų taip, kad kokiam jūsų dideliam priešui nutiktų nelaimė, o jūs apsidžiaugtumėte biggrin.gif mirksiukas.gif Bet kas liečia jus pačią, tai manau, kad tas džiaugsmas gamta nustelbia suaurto lauko simboliką.

Dėl antro sapno, tai išpylėte ir išpylėte, manyčiau, kad tai yra gerai. Žiūrint ką veikiate gyvenime, gal susidursite su kokiu klientu ar kitu nepažįstamu, kuris gali mėginti kažkuo apkaltinti ar pan., bet jam tai nepavyks. Arba kitas variantas gali būti, kad kažkam nutiks bėda kokia, o jūs padėsite g.gif
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2015 05 26, 14:59)
Iš esmės, mano gyvenime dabar yra toks vyras,su kuriuo bendrauta šiek tiek buvo, poto nustota,tada vėl ir kažkaip nutrūkę, bet nenutrūkę. Na ir žodžiu, kaip tik sau sakiau naktį prieš einant miegot, kad užteks mąstyti apie tai ir reik padėt tašką, na ir susapnavau vestuves, tačiau ne pačia ceremoniją ar altorių, bet sapnavau,kad vėlavau labai ir jis laukė, poto jis kaip ir pavargo laukt, bet iš esmės kaip ir laimingas sapnas buvo. Bet keista, nes šiaip visą istorija trunka jau kokius pusę metu, nė kart nesu sapnavusi jo ar apskritai vestuvių.

Jei regite jį laukiantį, pavargstantį laukt, tai gal tikrai reikia dėti tašką kaip ir nusprendėte? Iš esmės jūsų sapnas kažkaip mažai ką ir tesako.
Atsakyti
Sveikos merginos,
siandien busimas vyras sapnavo ragus, dziaugesi jais, mate miske ju daug daug daug... Paziurejom siandien i sapnu reiksme... O dievuliau... sad.gif sad.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 05 29, 13:26)
Sveikos merginos,
siandien busimas vyras sapnavo ragus, dziaugesi jais, mate miske ju daug daug daug...  Paziurejom siandien i sapnu reiksme... O dievuliau... sad.gif sad.gif

Pala pala smile.gif kokius konkrečiai ragus? briedžių, tipo? o kokią reikšmę radote? nes visokių jų yra mirksiukas.gif pvz. kad jūs jam ragus įstatysite biggrin.gif
Atsakyti