Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(NinaAtina @ 2015 05 21, 15:06)
Aciu uz atsakymas, sitas variantas man labai priimtinas. Kaip siuo metu tikrinuosi sveikata, siandien suzinojau, kad gali tekti operuoti tonziles. Ziuresiu, gal dar kazkas isaiskes smile.gif

Kadangi labai jau mušėte tą pelę, tai gal išeis kažkaip apeiti operaciją arba išsioperavus būsite labai patenkinta. Na kažkas tokio smile.gif
Atsakyti
Labas, Mamytes,
senai nebuvau cia, jokiu reiksmingu sapnu kaip ir nebuvo, bet va sianakt, na gal net vakare, apie 9valanda, Mama vel sapnavo toki keista sapna, cituosiu tiesiogiai ja, taigi jos pasakojimas man:

"Sapnavau savo mirusi kriksto teti daktara ir jo sunu, kuris vis dar gyvas. Atvaziavo jie pas mus i svecius (siaip senu seniausiai nebendrave su jais esame ir nieko apie juos nezinome ir net minciu kazkaip apie juos nebuna), taigi atvaziavo jie cia pas mus i svecius, bet i kazkoki visai kitoki nama, negu dabar istikro gyvenam, taciau zinau, jog tam paciam mieste. Ir mes tryse vaziavom nuo kazkokio kalno ir ivaziavom i pelke. As su kriksto tecio sunum issikabarojom is tos masinos, bet ziurim kad kriksto tecio nera, bet veliau ji radom kazkur ismesta, paziurejom kad sveikas, gyvas viskas tvarkoje. Tada is kazkur atsiradai tu (primenu, kad sapna ji pasakoja man, tai tas tu, esu as, jos dukra) tai vat, is kazkur atsiradai tu ir mes su tavim dairomes ir ziurim, kad niekur nera nei to sunaus nei to kriksto tecio. Einam, ieskom ju ir suradom juos taisancius masina. Sakom abi, ka mes cia jusu lauksim, pamatem, kad sveiki, gyvi, einam namo. Ejom namo, bet namu neradom. Vaikstom per kazkokius griuvesius, lauzynus ir niekaip negalim rasti namu. Tada Mama ir atsibudo.

Pakomentuokit, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 05 22, 21:58)
Labas, Mamytes,
senai nebuvau cia, jokiu reiksmingu sapnu kaip ir nebuvo, bet va sianakt, na gal net vakare, apie 9valanda, Mama vel sapnavo toki keista sapna, cituosiu tiesiogiai ja, taigi jos pasakojimas man:

"Sapnavau savo mirusi kriksto teti daktara ir jo sunu, kuris vis dar gyvas. Atvaziavo jie pas mus i svecius (siaip senu seniausiai nebendrave su jais esame ir nieko apie juos nezinome ir net minciu kazkaip apie juos nebuna), taigi atvaziavo jie cia pas mus i svecius, bet i kazkoki visai kitoki nama, negu dabar istikro gyvenam, taciau zinau, jog tam paciam mieste. Ir mes tryse vaziavom nuo kazkokio kalno ir ivaziavom i pelke. As su kriksto tecio sunum issikabarojom is tos masinos, bet ziurim kad kriksto tecio nera, bet veliau ji radom kazkur ismesta, paziurejom kad sveikas, gyvas viskas tvarkoje. Tada is kazkur atsiradai tu (primenu, kad sapna ji pasakoja man, tai tas tu, esu as, jos dukra) tai vat, is kazkur atsiradai tu ir mes su tavim dairomes ir ziurim, kad niekur nera nei to sunaus nei to kriksto tecio. Einam, ieskom ju ir suradom juos taisancius masina. Sakom abi, ka mes cia jusu lauksim, pamatem, kad sveiki, gyvi, einam namo. Ejom namo, bet namu neradom. Vaikstom per kazkokius griuvesius, lauzynus ir niekaip negalim rasti namu. Tada Mama ir atsibudo.

Pakomentuokit, prasau  4u.gif

Pelkė gali reikšti kokią tai pareigą, kurią gal pamiršote įvykdyti? Bet sakote, kad nebendraujate su ta šeima. Gal buvo kokios krikšto tėčio metinės ar ką, ir sūnus jus apkalbėjo neigiamai g.gif Arba šiaip tiesiog jūsų šeimą prisiminė ir tiesiog apkalbėjo su kuo nelabai gražiai gal. Tai čia būtų apie pelkes.
O nerasti namų bendrai reiškia nesaugumą, vidines baimes, tokie sapnai būna būdingi vaikams, bet galimi ir vyresnio amžiaus žmonėms, nes jie irgi darosi labiau pažeidžiami. Griuvėsiai, laužynai tai rūpesčiai, blogos emocijos. Taip pat reikėtų žiūrėti sveikatą.
Galite mamai nupirkti kokių gerų multivitaminų+mineralų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš pradėjau sapnuoti, kad vis šoku žemyn nuo ko nors aukšto. Ar tai laiptų, ar pakylos. Va ir šiandien sapnavau, kad nulipau prie jūros muo kažkokio aukšto skardžio. Ten buvo padaryti tarsi suolai, žmonės sėdi ir žiūri į jūrą. Aš atėjus ir pamačius, kad vėl skardis ir man reiks lipti žemyn, net nusivyliau. Bet kai nusileidau kažkai atsargiai, tai sapne pasakiau, kad visai nebaisu. Gal kas man paaiškins vis žemyn reikšmę? Negi taip ir gyvenime prasidės? sad.gif dar sapnavau, kad jau yra šviežių voveruškų ir jas pardavinėjo prie jūros, ant tų suoliukų. Bet jos buvo labai mažiukės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 22, 22:11)
Pelkė gali reikšti kokią tai pareigą, kurią gal pamiršote įvykdyti? Bet sakote, kad nebendraujate su ta šeima. Gal buvo kokios krikšto tėčio metinės ar ką, ir sūnus jus apkalbėjo neigiamai g.gif Arba šiaip tiesiog jūsų šeimą prisiminė ir tiesiog apkalbėjo su kuo nelabai gražiai gal. Tai čia būtų apie pelkes.
O nerasti namų bendrai reiškia nesaugumą, vidines baimes, tokie sapnai būna būdingi vaikams, bet galimi ir vyresnio amžiaus žmonėms, nes jie irgi darosi labiau pažeidžiami. Griuvėsiai, laužynai tai rūpesčiai, blogos emocijos. Taip pat reikėtų žiūrėti sveikatą.
Galite mamai nupirkti kokių gerų multivitaminų+mineralų mirksiukas.gif

bet siaip sapnas toks neutralus, nieko blogo nezadantis? g.gif 4u.gif
nes reiksmes ziurinejau vis, tai nei pelke sapnuot, nei mirusi zmogu, nei namu nerast nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti, ką reiškia važiuot su kėde gatvėmis? Bet taip nelėtai. Kaip su dviračiu kokiu.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 05 22, 20:58)
Labas, Mamytes,

Pakomentuokit, prasau  4u.gif

Is viso sio aprasymo galeciau tik patvirtinti jusu pacios spejima, rodo nutrukusius nutolusius santykius su giminemis. Lyg noretusi pamatyti, sutaisyti, bet nesiseka 4u.gif Panasu, kad kazkur sutiksite ( mama ar abi ) sunu 4u.gif

QUOTE(Mergelė @ 2015 05 22, 21:24)
Sveikos,
Aš pradėjau sapnuoti, kad vis šoku žemyn nuo ko nors aukšto. Ar tai laiptų, ar pakylos. Va ir šiandien sapnavau, kad nulipau prie jūros muo kažkokio aukšto skardžio. Ten buvo padaryti tarsi suolai, žmonės sėdi ir žiūri į jūrą. Aš atėjus ir pamačius, kad vėl skardis ir man reiks lipti žemyn, net nusivyliau. Bet kai nusileidau kažkai atsargiai, tai sapne pasakiau, kad visai nebaisu. Gal kas man paaiškins vis žemyn reikšmę? Negi taip ir gyvenime prasidės? sad.gif dar sapnavau, kad jau yra šviežių voveruškų ir jas pardavinėjo prie jūros, ant tų suoliukų. Bet jos buvo labai mažiukės.

Panasu, kad gyvenimas siek tiek pasikeite, nepalengvejo, bet dabar lyg rami jura, gamta, lyg siulo sapne jums kiek pailseti ir nebekopti aukstyn, zemyn nemanau, kad leisites 4u.gif

QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 22, 21:31)
Gal galite pasakyti, ką reiškia važiuot su kėde gatvėmis? Bet taip nelėtai. Kaip su dviračiu kokiu.

Bereiksmis sapnas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 22 gegužės 2015 - 22:23
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 22, 22:24)
Sveikos,

Labai keisti sapnai jūsų smile.gif Lipimas žemyn, tai neigiami dalykai, bet voveruškos, kad ir mažos - teigiami smile.gif
Sekite toliau kas bus, ką sapnuosite, nes bent jau man dabar niekas neaišku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 05 22, 22:27)
bet siaip sapnas toks neutralus, nieko blogo nezadantis?  g.gif  4u.gif
nes reiksmes ziurinejau vis, tai nei pelke sapnuot, nei mirusi zmogu, nei namu nerast nieko gero  schmoll.gif

įžvelgiu tik tiek, kiek jau pasakiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 22, 22:31)

Oho, koks fainas sapnas smile.gif Manau, kad jis teigiamas, ypač, jei lydėjo gera ar bent neutrali emocija.
Sėdi sau kaip ponia, atsipūtus ir dar važiuoji, aplink dairaisi. Manau, kad stabilumo, komforto ir galbūt artėjančių įvykių laukimo sapnas smile.gif
Atsakyti
aciu abiems 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai, Monteverte. 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, mergaitės.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 23, 14:08)
Dėkui, mergaitės.

Vėl grįžtu aš su savo sapnais. Mano mama mirusi prieš 15 mėn. Aš ją sapnavau, kad ji parėjus į senus mano namus, kur prabėgus mano vaikystė. Pradžioj miegojo vienam kambary, o po to perėjo į kitą. Mano sūnus ją sapnavo tuose namuose, kur ji gyveno prieš mirtį. Sakė, kad pradžioj ji kalbėjo vienam kambary, o po to perėjo į kitą.
Atsakyti