QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 05 22, 20:58)
Labas, Mamytes,
senai nebuvau cia, jokiu reiksmingu sapnu kaip ir nebuvo, bet va sianakt, na gal net vakare, apie 9valanda, Mama vel sapnavo toki keista sapna, cituosiu tiesiogiai ja, taigi jos pasakojimas man:
"Sapnavau savo mirusi kriksto teti daktara ir jo sunu, kuris vis dar gyvas. Atvaziavo jie pas mus i svecius (siaip senu seniausiai nebendrave su jais esame ir nieko apie juos nezinome ir net minciu kazkaip apie juos nebuna), taigi atvaziavo jie cia pas mus i svecius, bet i kazkoki visai kitoki nama, negu dabar istikro gyvenam, taciau zinau, jog tam paciam mieste. Ir mes tryse vaziavom nuo kazkokio kalno ir ivaziavom i pelke. As su kriksto tecio sunum issikabarojom is tos masinos, bet ziurim kad kriksto tecio nera, bet veliau ji radom kazkur ismesta, paziurejom kad sveikas, gyvas viskas tvarkoje. Tada is kazkur atsiradai tu (primenu, kad sapna ji pasakoja man, tai tas tu, esu as, jos dukra) tai vat, is kazkur atsiradai tu ir mes su tavim dairomes ir ziurim, kad niekur nera nei to sunaus nei to kriksto tecio. Einam, ieskom ju ir suradom juos taisancius masina. Sakom abi, ka mes cia jusu lauksim, pamatem, kad sveiki, gyvi, einam namo. Ejom namo, bet namu neradom. Vaikstom per kazkokius griuvesius, lauzynus ir niekaip negalim rasti namu. Tada Mama ir atsibudo.
Pakomentuokit, prasau
Is viso sio aprasymo galeciau tik patvirtinti jusu pacios spejima, rodo nutrukusius nutolusius santykius su giminemis. Lyg noretusi pamatyti, sutaisyti, bet nesiseka

Panasu, kad kazkur sutiksite ( mama ar abi ) sunu
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 22, 21:24)
Sveikos,
Aš pradėjau sapnuoti, kad vis šoku žemyn nuo ko nors aukšto. Ar tai laiptų, ar pakylos. Va ir šiandien sapnavau, kad nulipau prie jūros muo kažkokio aukšto skardžio. Ten buvo padaryti tarsi suolai, žmonės sėdi ir žiūri į jūrą. Aš atėjus ir pamačius, kad vėl skardis ir man reiks lipti žemyn, net nusivyliau. Bet kai nusileidau kažkai atsargiai, tai sapne pasakiau, kad visai nebaisu. Gal kas man paaiškins vis žemyn reikšmę? Negi taip ir gyvenime prasidės?

dar sapnavau, kad jau yra šviežių voveruškų ir jas pardavinėjo prie jūros, ant tų suoliukų. Bet jos buvo labai mažiukės.
Panasu, kad gyvenimas siek tiek pasikeite, nepalengvejo, bet dabar lyg rami jura, gamta, lyg siulo sapne jums kiek pailseti ir nebekopti aukstyn, zemyn nemanau, kad leisites
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 22, 21:31)
Gal galite pasakyti, ką reiškia važiuot su kėde gatvėmis? Bet taip nelėtai. Kaip su dviračiu kokiu.
Bereiksmis sapnas
Aš gyvenu savo gyvenimą ir nesikišu į jūsų. MAN DZIN ką Jūs galvojate apie mane Tuo mes ir skirtingi..