QUOTE(gluosnis @ 2015 05 13, 09:26)
Noreciau isgirsti jusu komentarus del tokio sapno. Sapnavau ji pries 3 metus ir prisimenu iki siol, vis mintys prie jo grizta. Sapnavau, jog artimas zmogus mire, guli karste, karstas stovi cerkveje, as ateinu atsisveikinti. Salia atsiranda pazistama moteris ir sako man: paziurek i jo kojas, kokios jos purvinos. Ir sako man, kad as jas nuplauciau. (Zmogus karste guli basas, kelnes kazkur iki keliu, kojos isties labai purvinos). As atsisakau. Prisimenu, kad galvojau sapne, kad cia ne mano "darbas", kad kiti tai turi padaryti, kodel as?, kad nenoriu, negaliu. Po to karsta isnesa ir nesa aplink cerkve tris kartus, lijant lietui.
Dabar tas zmogus sveikas, gyvas. Jausmas po sapno buvo negeras, nemalonus, sukreciantis, tokia buvo nuojauta, kad atsitiks kazkas negero.
Noreciau suprasti ka reiskia toks mano atsisakymas
Kad nenoriu daryti kazkokio purvino nemielo darbo, susijusio su tuo zmogumi?
Dabar tas zmogus sveikas, gyvas. Jausmas po sapno buvo negeras, nemalonus, sukreciantis, tokia buvo nuojauta, kad atsitiks kazkas negero.
Noreciau suprasti ka reiskia toks mano atsisakymas

Gluosni, Nepazistu taves, bet jauciu, kad jei kazkas tokio butu nutike, butum tas kojas nuplovusi artimam zmogui

Manau, kad tavo sapne daugiau atsispindejo, prie tris metus ivykes popieziauis viesas koju plovimas

Labai daug susipinusiu emociju , panasu, kad net darbe kuriame dirbai buvo nemaloniu emociju