Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(vasarele85 @ 2015 05 08, 17:18)
siek tiek turiu del darbo ir siaip rupesciu visokiu  4u.gif

Vasarele, o kas ju neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas pagelbėsit paaiškint keistą mano sapną g.gif

Šią naktį spanuoju kad organizuoju savo mamos laidotuves, laikau jos nuotrauką ir taip intensyviai ieškau ką prie jos parašyti, diskutuojam su sese kaip čia ką rašyt... Kažkaip sunerimau dėl tokio sapno, mama mano gyva unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calla: 12 gegužės 2015 - 13:44
QUOTE(Calla @ 2015 05 12, 14:43)
Sveikos,

Gal kas pagelbėsit paaiškint keistą mano sapną  g.gif

Šią naktį spanuoju kad organizuoju savo mamos laidotuves, laikau jos nuotrauką ir taip intensyviai ieškau ką prie jos parašyti, diskutuojam su sese kaip čia ką rašyt... Kažkaip sunerimau dėl tokio sapno, mama mano gyva  unsure.gif

Esu ir aš sapnavusi kartą kažką iš tos srities. Mano atveju buvo tam tikras nusivylimas vienu momentu savo mama. Ne tai kad jau tarsi palaidojau ir ji man mirė, bet labai šokiravo jos vienas požiūris į vieną reikalą.
Manyčiau, kad jums bus kažkas panašaus. Arba pasipyksite.
Tačiau... po tokių sapnų verta ir atkreipti dėmesį į artimojo sveikatą, taip dėl visa ko. Paklausinėkit kaip jaučiasi ir pan. Kartais tai būna tam tikri signalai ir atkreipus dėmesį galima labai išlošti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 15:20)
Esu ir aš sapnavusi kartą kažką iš tos srities. Mano atveju buvo tam tikras nusivylimas vienu momentu savo mama. Ne tai kad jau tarsi palaidojau ir ji man mirė, bet labai šokiravo jos vienas požiūris į vieną reikalą.
Manyčiau, kad jums bus kažkas panašaus. Arba pasipyksite.
Tačiau... po tokių sapnų verta ir atkreipti dėmesį į artimojo sveikatą, taip dėl visa ko. Paklausinėkit kaip jaučiasi ir pan. Kartais tai būna tam tikri signalai ir atkreipus dėmesį galima labai išlošti.

Kodel bus? sakyciau, kad jau yra. gal net per ta pacia prizme - galbut calla noretu "palaidoti" kokia mamos savybe, kuri jai nepatinka (kuri gal neseniai islindo).

o mirtis sapne su mirtimi realyb4j neturi nieko bendro, baikit bajerius irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Calla @ 2015 05 12, 13:43)
Sveikos,

Gal kas pagelbėsit paaiškint keistą mano sapną  g.gif

Šią naktį spanuoju kad organizuoju savo mamos laidotuves, laikau jos nuotrauką ir taip intensyviai ieškau ką prie jos parašyti, diskutuojam su sese kaip čia ką rašyt... Kažkaip sunerimau dėl tokio sapno, mama mano gyva  unsure.gif

As galvoju, kad si sapna labiausiai lemia baime , netekties baime 4u.gif
Susipykti tikrai nesusipyksite mirksiukas.gif Nes mylite ir suprantate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 12, 16:38)
Kodel bus? sakyciau, kad jau yra. gal net per ta pacia prizme - galbut calla noretu "palaidoti" kokia mamos savybe, kuri jai nepatinka (kuri gal neseniai islindo).

o mirtis sapne su mirtimi realyb4j neturi nieko bendro, baikit bajerius irnesakyk.gif

O kodėl yra, o ne bus?

Garantuojate, žinote visų žmonių sapnus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 21:18)
O kodėl yra, o ne bus?

Garantuojate, žinote visų žmonių sapnus? biggrin.gif

as niekur ir nesakiau, kad zinau mirksiukas.gif
kaip jau minejau, nera jokio mokslinio pagrindo manyti, kad sapnai rodo kazka i prieki, nes tai yra musu pasamones atspindys, o pasamoneje yra tai, kas buvo, yra, o ne kas bus (nebent tai, ka mes patys ketiname daryti, o ne kas nuo musu nepriklauso).
jeigu vel pulsite priestarauti, kad mokslas dar visko nezino, tai uzbegdama uz akiu pasakysiu, kad eikite pasiskaitykite rimtesniu moksliniu straipsniu apie sapnus ir ju tyrinejima, ju isties nemazai yra padaryta, ir ne tik babyciu sudarytu sapnininku lygyje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 12, 22:02)
as niekur ir nesakiau, kad zinau  mirksiukas.gif
kaip jau minejau, nera jokio mokslinio pagrindo manyti, kad sapnai rodo kazka i prieki, nes tai yra musu pasamones atspindys, o pasamoneje yra tai, kas buvo, yra, o ne kas bus (nebent tai, ka mes patys ketiname daryti, o ne kas nuo musu nepriklauso).
jeigu vel pulsite priestarauti, kad mokslas dar visko nezino, tai uzbegdama uz akiu pasakysiu, kad eikite pasiskaitykite rimtesniu moksliniu straipsniu apie sapnus ir ju tyrinejima, ju isties nemazai yra padaryta, ir ne tik babyciu sudarytu sapnininku lygyje. mirksiukas.gif

Jei jūs niekada nesapnavote pranašingų sapnų, apie ateisiančią ateitį, tai jus galiu tik užjausti. Vadinasi, niekada nebuvote įspėta, apsaugota. Aš sapnavau, sapnuoju ir sapnuosiu. Tam man nereikia mokslininkų paaiškinimų. Lai pasiaiškina patys sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 gegužės 2015 - 22:10
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 12, 23:09)
Jei jūs niekada nesapnavote pranašingų sapnų, apie ateisiančią ateitį, tai jus galiu tik užjausti. Vadinasi, niekada nebuvote įspėta, apsaugota. Aš sapnavau, sapnuoju ir sapnuosiu. Tam man nereikia mokslininkų paaiškinimų. Lai pasiaiškina patys sau smile.gif

neturit jokio pagrindo manyti, kad tai nėra tik sutapimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 13, 10:07)
neturit jokio pagrindo manyti, kad tai nėra tik sutapimas. smile.gif

O kam man tas pagrindas? Man svarbu patys rezultatai, įvykiai. Aš galiu net susapnuoti pažįstamų žmonių ligas, kurios dar tik užuomazgų stadijoje. Taip taip, net metus ir daugiau į priekį kas jiems nutiks ateityje.
Nieko sau sutapimai, kai vien tik ligos pas kelis žmones išsapnuotos, nekalbant jau apie kitus dalykus cool.gif
Atsakyti
Noreciau isgirsti jusu komentarus del tokio sapno. Sapnavau ji pries 3 metus ir prisimenu iki siol, vis mintys prie jo grizta. Sapnavau, jog artimas zmogus mire, guli karste, karstas stovi cerkveje, as ateinu atsisveikinti. Salia atsiranda pazistama moteris ir sako man: paziurek i jo kojas, kokios jos purvinos. Ir sako man, kad as jas nuplauciau. (Zmogus karste guli basas, kelnes kazkur iki keliu, kojos isties labai purvinos). As atsisakau. Prisimenu, kad galvojau sapne, kad cia ne mano "darbas", kad kiti tai turi padaryti, kodel as?, kad nenoriu, negaliu. Po to karsta isnesa ir nesa aplink cerkve tris kartus, lijant lietui.
Dabar tas zmogus sveikas, gyvas. Jausmas po sapno buvo negeras, nemalonus, sukreciantis, tokia buvo nuojauta, kad atsitiks kazkas negero.
Noreciau suprasti ka reiskia toks mano atsisakymas g.gif Kad nenoriu daryti kazkokio purvino nemielo darbo, susijusio su tuo zmogumi?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 05 13, 10:26)
Noreciau isgirsti jusu komentarus del tokio sapno. Sapnavau ji pries 3 metus ir prisimenu iki siol, vis mintys prie jo grizta. Sapnavau, jog artimas zmogus mire, guli karste, karstas stovi cerkveje, as ateinu atsisveikinti. Salia atsiranda pazistama moteris ir sako man: paziurek i jo kojas, kokios jos purvinos. Ir sako man, kad as jas nuplauciau. (Zmogus karste guli basas, kelnes kazkur iki keliu, kojos isties labai purvinos). As atsisakau. Prisimenu, kad galvojau sapne, kad cia ne mano "darbas", kad kiti tai turi padaryti, kodel as?, kad nenoriu, negaliu. Po to karsta isnesa ir nesa aplink cerkve tris kartus, lijant lietui.
Dabar tas zmogus sveikas, gyvas. Jausmas po sapno buvo negeras, nemalonus, sukreciantis, tokia buvo nuojauta, kad atsitiks kazkas negero.
Noreciau suprasti ka reiskia toks mano atsisakymas  g.gif  Kad nenoriu daryti kazkokio purvino nemielo darbo, susijusio su tuo zmogumi?

Labai sunku paaiškinti, jei per tiek laiko jūs pati neatradote to sapno reikšmės. Dar sunku dėl to, nes neaišku kaip jūs sapnuojate, kaip jums pildosi. Pvz., kaip ir minėjau kiek aukščiau, aš sapnuoju artimus žmones ir jų likimus, o nebūtinai tik savo. Jei mano sapne dominuoja kitas žmogus, tai tas sapnas ir nebus apie mane. Tai jei aš kažką tokio kaip jūs būčiau susapnavusi, tai esu tikra, kad tai ir liestų tą žmogų, o mane tik dalinai, daug mažiau g.gif
Bet kadangi tiek jausmų jums sukėlė tas sapnas, galbūt tai gali būti sapnas apie jus, nors pėdos, kojos ir ne jūsų. Tai galėtų reikšti, kad jūs tuo laiku labiau domėjotės materialinėmis vertybėmis, o ne dvasinėmis. Arba domėjotės gal to žmogaus materialine situacija g.gif Atsisakėte plauti kojas, nes nesirūpinote savimi ar tuo žmogumi iš dvasinės pusės, buvote apleidusi g.gif Turėjote kažkokių baimių, įtampos, kurios negalėjote, nenorėjote atsikratyti.
Žodžiu: purvinos kojos yra tokie fiziniai, materialūs dalykai, o kojų plovimas padėtų tai apvalyti, grįžti prie dvasinių vertybių, atsikratyti baimių, bet jūs neplovėte...
Atsakyti