Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 07, 14:15)
tai as pasamoningai su savo psichologu norejau fiti miti? hihihi.gif
as nesupratau klausimo. ir dabar dar nelabai suprantu biggrin.gif juolab jus tikrai nesuprantat, kodel as apie tai nekalbu irnesakyk.gif
ar buvo paciame sapne bendraujantis zmogus is to uzsiemimo? ar uzsiemime as kalbejau nors su vienu zmogum apie savo sapna? mastau.gif

Viskas gerai, as klausiau visai kitko, bet jus man pakankamai suprantamai atsakete ir i mano klausima 4u.gif
As savo poziuri apie jusu sapna jau irgi parasiau UZpraeitame puslapyje 4u.gif Viskas gerai, nebepainiosiu dar daugiau mirksiukas.gif
UZPraeitame puslapyje rasiau del sapno, praeitame puslapyje rasiau del uzsiemimo, bet apie kitus susirinkusius (daugiau vedancius ta susirinkima ), ne jusu sapna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 07 gegužės 2015 - 19:02
labas rytas siankt sapnuoju kad su mam esam kazkokiam name ir aplink ji vaiksto kazkoks senas apzeles vyriskis ir vis per langa bando mane pagauti mama ir as vis puolam prie langu kad juos uzdarineti kad jis tik neiieitu i vidu vieni langfai plastikiniai kiti paprasti tie paprasti labai sunkiai uzsidare o jis galiausiai rasdo kaip masardos duris ir iejo i vidu ir ziurejo i mane tokiu zvilgsniu kad nemoku pasakyti isigandau ir atsibudau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 05 08, 09:10)
labas rytas siankt sapnuoju kad su mam esam kazkokiam name ir aplink ji vaiksto kazkoks senas apzeles vyriskis ir vis per langa bando mane pagauti mama ir as vis puolam prie langu kad juos uzdarineti kad jis tik neiieitu i vidu  vieni langfai plastikiniai kiti paprasti tie paprasti labai sunkiai uzsidare o jis  galiausiai rasdo kaip masardos duris ir iejo i vidu ir ziurejo i mane tokiu zvilgsniu kad nemoku pasakyti isigandau ir atsibudau  unsure.gif

Atsispindi vidinės baimės, nesaugumas, nenoras kažką daryti, įsileisti į savo gyvenimą. O daugiau jei norisi analizės, tai reikia prisiminti kokie jausmai apėmė žiūrint į tą vyriškį. Į ką jis panašus gal iš realaus gyvenimo pažįstamų, kokie tie jausmai, kad neišeina apsakyti: ar tik paprasta baimė, ar ir kokia gėda tarkime ir pan.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as vel su sapnu. Sapnuoju toki epizoda, kad as zinau, kad kazkokia moteris turi gimdyti, ir man rikia istraukti kudiki is jos. As istraukiu, o jis toks mazytis, tokio dydzio kaip adata tik siek tiek storesnis. paimu atsargiai ant ranku, galvoju, kad jis negyvas, nes toks maziukas. pasiuziuriu, gyvas. Ir zinau, kad reikia apkloti, kad nesusaltu, ieskau kazko. Apkloju su maza serveteles, paguldzius ant stalo, apkamsau. Rodos nieko ypatingo, bet tas vaikas man toks mielas, artimas. Vis is galvos neisieina, kad jis buvo toks maziukas, ir kd gyvas.
Aciu, jei pakomentuosit tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 05 08, 11:25)
Sveikos  4u.gif  as vel su sapnu. Sapnuoju toki epizoda, kad as zinau, kad kazkokia moteris turi gimdyti, ir man rikia istraukti kudiki is jos. As istraukiu, o jis toks mazytis, tokio dydzio kaip adata tik siek tiek storesnis. paimu atsargiai ant ranku, galvoju, kad jis negyvas, nes toks maziukas. pasiuziuriu, gyvas. Ir zinau, kad reikia apkloti, kad nesusaltu, ieskau kazko. Apkloju su maza serveteles, paguldzius ant stalo, apkamsau. Rodos nieko ypatingo, bet tas vaikas man toks mielas, artimas. Vis is galvos neisieina, kad jis buvo toks maziukas, ir kd gyvas.
Aciu, jei pakomentuosit tai  4u.gif

Sudėtinga yra aiškinti, kai sapne gimdo ne pati sapnuotoja, o tiesiog mato gimdymo procesą. Reikšmių gali būti ne viena, pvz. gali būti nedidelis konfliktas su vyru ar šeimos rate; koks nors kitas rūpestis, susijęs su kitu asmeniu.
Tik tiek, kad pagal sapno nuotaiką ir jo baigtį, viskas turėtų baigtis gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 05 08, 08:10)
labas rytas siankt sapnuoju kad su mam esam kazkokiam name ir aplink ji vaiksto kazkoks senas apzeles vyriskis ir vis per langa bando mane pagauti mama ir as vis puolam prie langu kad juos uzdarineti kad jis tik neiieitu i vidu  vieni langfai plastikiniai kiti paprasti tie paprasti labai sunkiai uzsidare o jis  galiausiai rasdo kaip masardos duris ir iejo i vidu ir ziurejo i mane tokiu zvilgsniu kad nemoku pasakyti isigandau ir atsibudau  unsure.gif

Kazkas ir gyvenime nori jus ibauginti g.gif Nebutinai kazkoks vienas zmogus 4u.gif Galvoju, kad netgi del cia rasomu sapnu g.gif Nes jusu rasomi sapnai, daznai yra ne jusu blush2.gif Bet kuriuo atveju, jus drasi , tik jusu sapnai gali darytis daug blogesni , nei iki siolei g.gif

QUOTE(*Keila* @ 2015 05 08, 10:25)
Sveikos  4u.gif  as vel su sapnu. Sapnuoju toki epizoda, kad as zinau, kad kazkokia moteris turi gimdyti, ir man rikia istraukti kudiki is jos. As istraukiu, o jis toks mazytis, tokio dydzio kaip adata tik siek tiek storesnis. paimu atsargiai ant ranku, galvoju, kad jis negyvas, nes toks maziukas. pasiuziuriu, gyvas. Ir zinau, kad reikia apkloti, kad nesusaltu, ieskau kazko. Apkloju su maza serveteles, paguldzius ant stalo, apkamsau. Rodos nieko ypatingo, bet tas vaikas man toks mielas, artimas. Vis is galvos neisieina, kad jis buvo toks maziukas, ir kd gyvas.
Aciu, jei pakomentuosit tai  4u.gif

Panasu, kad cia labai susije su kitos moters rupesciais, jus tai palies tik tiek, kiek rupes: noresite padeti daugiau ir jusu rupestis bus ne toks jau mazytis, bet geras 4u.gif mielas ir artimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 07, 19:36)
.
siaip intymus rysiai sapnuose paprastai reiskia artumo poreiki, silumos zmogiskos -

Na taip, sutinku. Ir visai neseniai pagalvojau, o kodėl jūs pati nepabandot čia padėlioti savo interpretacijų, jei jau kažkiek tuo domitės? Būtų labai įdomu, nes asmeniškai manęs nedomina "kas bus rytoj", kai dingo artitoli, nelabai yra ką paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 05 08, 15:28)
Na taip, sutinku. Ir visai neseniai pagalvojau, o kodėl jūs pati nepabandot čia padėlioti savo interpretacijų, jei jau kažkiek tuo domitės? Būtų labai įdomu, nes asmeniškai manęs nedomina "kas bus rytoj", kai dingo artitoli, nelabai yra ką paskaityti.

nepagalvojau apie tai. ateinu nauju ideju savo sapnams pasiieskoti, o savas interpretacijas turiu savo galvoje. reikes kada pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 08, 12:57)
Sudėtinga yra aiškinti, kai sapne gimdo ne pati sapnuotoja, o tiesiog mato gimdymo procesą. Reikšmių gali būti ne viena, pvz. gali būti nedidelis konfliktas su vyru ar šeimos rate; koks nors kitas rūpestis, susijęs su kitu asmeniu.
Tik tiek, kad pagal sapno nuotaiką ir jo baigtį, viskas turėtų baigtis gerai smile.gif

na rupestis yra, gal tai ir perteikia. Bet buvo toks jausmas, kad kaip ir pati turiu gimdyti, bet gimde kita moteris.
Aciu jums 4u.gif

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 08, 15:06)

Panasu, kad cia labai susije su kitos moters rupesciais, jus tai palies tik tiek, kiek rupes: noresite padeti daugiau ir jusu rupestis bus ne toks jau mazytis, bet geras  4u.gif mielas ir artimas  4u.gif

Kol kas neisivaziduoju kuriai galeciau tiek padeti ir koks tai rupestis. Gal dar viskas ateity. Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 08, 11:06)
Atsispindi vidinės baimės, nesaugumas, nenoras kažką daryti, įsileisti į savo gyvenimą. O daugiau jei norisi analizės, tai reikia prisiminti kokie jausmai apėmė žiūrint į tą vyriškį. Į ką jis panašus gal iš realaus gyvenimo pažįstamų, kokie tie jausmai, kad neišeina apsakyti: ar tik paprasta baimė, ar ir kokia gėda tarkime ir pan.

nu per sapna vis per langa kiso ranka ir bande mane pagauti o jausmas tai buvo kad nori mane isprievartauti unsure.gif ir kai jis isibrove i namus as labai isigandau nes mam buvo kitam kambary ir grasiai jam sako gal kavos nori norejo nukreipti jo demesi nuo manes unsure.gif
o kitame sapne sapnavau kad matau vykstanti name remonta ir musu sklepas dazomas sviesiai zalia spalva sienos isdazytos iki musu sklepo ruosius lipti laiptais ir pats pirmas laiptas taip pat nudazytas zalsvai ir as isitepu batus dazais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 05 08, 17:56)
nu per sapna vis per langa kiso ranka ir bande mane pagauti o jausmas tai buvo kad nori mane isprievartauti  unsure.gif  ir kai jis isibrove i namus as labai isigandau nes mam buvo kitam kambary ir grasiai jam sako gal kavos nori norejo nukreipti jo demesi nuo manes  unsure.gif
o kitame sapne sapnavau kad matau vykstanti name remonta ir musu sklepas dazomas sviesiai zalia spalva sienos isdazytos iki musu sklepo ruosius lipti laiptais ir pats pirmas laiptas taip pat nudazytas zalsvai ir as isitepu batus dazais  rolleyes.gif

O realiai neturite šiuo metu baimių? Nes prievartautojo simbolis yra baimė.

Remontas - tai pokyčiai. Rūsys gali būti slaptesni dūšios kampeliai, kurie ne kiekvenam atviri. Tuomet sapnuoti dažų pagalba atnaujinamą rūsį, reiškia tarsi atnaujinti, pravalyti tuos slaptus dūšios kampelius. Šviesiai žalsva spalva gali būti trauktuojama kaip teigiama spalva: ramybės, vilties. Išsitepti tokia spalva, tai ir reikštų įgauti ramybės.

Tai suma sumarum, gal praeis jūsų baimės? Savaitgalis, geras oras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 08, 19:13)
O realiai neturite šiuo metu baimių? Nes prievartautojo simbolis yra baimė.

Remontas - tai pokyčiai. Rūsys gali būti slaptesni dūšios kampeliai, kurie ne kiekvenam atviri. Tuomet sapnuoti dažų pagalba atnaujinamą rūsį, reiškia tarsi atnaujinti, pravalyti tuos slaptus dūšios kampelius. Šviesiai žalsva spalva gali būti trauktuojama kaip teigiama spalva: ramybės, vilties. Išsitepti tokia spalva, tai ir reikštų įgauti ramybės.

Tai suma sumarum, gal praeis jūsų baimės? Savaitgalis, geras oras mirksiukas.gif

siek tiek turiu del darbo ir siaip rupesciu visokiu 4u.gif
Atsakyti