Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(angelface @ 2015 05 05, 09:29)
sveikos, įdomu ar mane paranoja kankina ar kažkas pranašingo...
Mano vyras alkoholikas jau kelis mėn dingęs (būdavo ir anksčiau, vis atsirasdavo). O va dabar sapnavau, kad sutikau jį tamsioj gatvelėj geriant, aš jam priekaištų pažėriau, kad nesirūpina... o iš jo rankinės ištraukiau sidabrinę monetą. Jis man sako "imk parduosi,kokių 60Lt gausi". Paėmiau tą monetą ir skubiu žingsniu nuskubėjau tolyn. O toje gatvėje mane užpuolė ir tą monetą atėmė, bet kitas nepažįstamas vyras apgynė ir ją grąžino... Parskubėjau namo, o kitą rytą sapne sužinojau kad mano vyras mirė...
Baisokas sapnas. O po kelių naktų vėl kažkieno mirtį sapnuoju, o į karstą kaip relikviją saujelę monetų dedu...
Brrr...

Kaip pas tave su intuicija gyvenime ? sapne nieko paranojisko ax.gif Nepasakok apie ivykius su intuicija susijusius, tik pagalvok ar jausdavai kazka intuityviai anksciau g.gif
Sapne atsispindi daug visko, baimiu, rupesciu, isgyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 05, 15:18)
Pati sau prieštaraujate tuomet ax.gif

kurioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 05, 15:26)
Kaip pas tave su intuicija gyvenime ?  sapne nieko paranojisko  ax.gif Nepasakok apie ivykius su intuicija susijusius, tik pagalvok ar jausdavai kazka intuityviai anksciau  g.gif
Sapne atsispindi daug visko, baimiu, rupesciu, isgyvenimu.

Nesiskundžiu intuicija... Būna intuityvios mintys labai teisingai tam tikrus dalykus pasako bet ne apie mane o apie kitus. Tik va beda kad del saves pacios arba nesuprantu arba ji tyli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 05, 15:51)
kurioj vietoj?

Jei sapnas net po metų vertingas, tai kuo? Vadinasi, išsipildė, buvo pranašiškas, antraip nematau kuo jis gali būti vertingas? Sakysite, kad jausmai ar dar kas atsispndi. Bet tam juk ir sapno nereik, galgi susigaudote ir be jo savo jausmuose? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 05, 21:10)
Jei sapnas net po metų vertingas, tai kuo? Vadinasi, išsipildė, buvo pranašiškas, antraip nematau kuo jis gali būti vertingas? Sakysite, kad jausmai ar dar kas atsispndi. Bet tam juk ir sapno nereik, galgi susigaudote ir be jo savo jausmuose? biggrin.gif  mirksiukas.gif

ne visada zmones susigaudo savo jausmuose. juo labiau, kas vyksta pasamoneje. todel sapnas ir po n metu gali buti idomus, papildantis tai, ka jau zinai, nujautei.

o jeigu jis butu pranasingas, tai kaip tik butu nebevertingas, jei pranasyste butu issipildziusi . smile.gif

as jau supratau, kad tu mano sapno nekomentuosi. bet cia yra ir kitu zmoniu, gal kam pasirodys idomu dar. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 05 gegužės 2015 - 20:45
QUOTE(Rodnega @ 2015 05 05, 06:27)
Važiuoju autobusu, vairuotojo kabinoje sėdi vaikas. Pats vairuotojas pastoviai kalba ir viską aptarinėja, kas darosi autobuse ir kelyje. Pakomentavo, kad pirmą kartą gyvenime jam vaiką į kabiną dėl saugumo pasodino. Iš autobuso išlipo žmogus su invalido vežimėliu, pakomentavo neįgaliuosius. Po to autobuso kelyje netikėtai išdygo pėstysis su geltona liemene  ir nesiruošė trauktis iš kelio. Autobusas kiek pasuko į dešinę ir įvažiavo kitam autobusui į šoną. Smūgio nebuvo, tik supratau, kad lengvai stuktelėjo

Mano nuomone, sapnas rodo tai, kad šiuo metu nevaldot savo gyvenimo, kažkas jus veža ten, kur veža, kryptį gal pati pasirinkusi, nes važiuojat autobusu, iš aprašymo neaišku, tačiau už jus vairuoja/nusprendžia kitas, net sakyčiau, jums jis atrodo nebrandus, nemokša, net nepriaugęs iki to, kad galėtų, jūsų nuomone, jums vadovauti. Tarsi sapnas sakytų, kad nusiimat atsakomybę nuo savęs ir atiduot kitam, nebrandžiam, nekompetetingam tarsi su išankstiniu pasiteisinimu- va, čia per jį viskas, juk jis nieko nesugeba. Tarsi taip norima apsisaugoti. Nelabai supratau apie neįgalųjį, ką reiškia 'pakomentavo neįgaliuosius', tačiau arba pati jaučiatės tam tikrose situacijose kaip neįgali arba kažką įstengėt nuveikti, kad tarsi iš jūsų akiračio dingo neįgalumo -perkeltine prasme, kai stengiatės kažką daryti, bet neįstengiat- jausmas. kad pasimaišo pėstysis, tai sakyčiau, vėl kažkoks trukdis jūsų kelyje į tikslą, jei toks yra. Ir jis sukelia kliūtį. Tarsi du nevaldomi gyvenimai susidurtų finale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 05 gegužės 2015 - 21:19
QUOTE(angelface @ 2015 05 05, 15:06)
Nesiskundžiu intuicija... Būna intuityvios mintys labai teisingai tam tikrus dalykus pasako bet ne apie mane o apie kitus. Tik va beda kad del saves pacios arba nesuprantu arba ji tyli smile.gif

Intuicija nekalba biggrin.gif Turi pati intuityviai jausti, ka tai reiskia, ka siuo atveju jauti tu 4u.gif Neatrasyk, tik gerai apgalvok, jauti, kad sapnas tik seip, ar kad pranasiskas. Tik tiek 4u.gif

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 05, 20:42)
ne visada zmones susigaudo savo jausmuose. juo labiau, kas vyksta pasamoneje. todel sapnas ir po n metu gali buti idomus, papildantis tai, ka jau zinai, nujautei.

o jeigu jis butu pranasingas, tai kaip tik butu nebevertingas, jei pranasyste butu issipildziusi . smile.gif

as jau supratau, kad tu mano sapno nekomentuosi. bet cia yra ir kitu zmoniu, gal kam pasirodys idomu dar. smile.gif

Tavo sapnas nesimbolinis, todel Monteverte i ji ir nesigilina, nors seip kitiems, jura ir vandeni aiskino.
Tavo poziuris i sapnus psichologinis, geriausiai paaiskintu psichologas.

Mano poziuris i tavo sapna daugiau pasako apie tave, apie aprasymo buda, ne pagal kokia nors jo reiksme , jis mums bereiksmis, nepranasiskas ( cia sutinku su Monteverte), o atskleidzia tavo romantiska, svajokliska , siek tiek melancholiska natura 4u.gif Labai jauciasi, kad tau labai daug reiskia jausmai, vyriskas demesys, nes abiejuose sapnuose dominuoja vyrai. Sakyciau augancio, brestancio zmogaus sapnas, nors atrodo, kad turetumete jau buti subrendusi g.gif Atrodo daugiau vyriskas, negu moteriskas jusu sapnas 4u.gif

As tokiu sapnu niekada nesapnavau, pas mane visada labai daug veiksmo, mano sapnai taip pat apie mane daug pasako.

Pranasisku sapnu buna, buna dejavu sapnai, buna isgyvenimai, baimes, jausmai , buna visko, bet man sapnai dabar tik bereiksmiai sapnai (net ir issipildantys), niekada ko gero nebenoreciau zinoti daugiau, nei jau zinau. O labiausiai nenoreciau tokiu budu bendrauti ( atsibendravau iki soties).
Atsakyti
labas rytas siankt sapnavau kad vazinejaus dviraciu ir staiga privaziavom kazkoki tai kalna stoka i kuri man labi sunkiai sekesi ir paciai ilipti ir dar dbirati zusistumti vienoj puseje patesi kad tenai upeliukas teka kalnas grazia zalia zolike uzzeles bet kazkaip as galiusiai i ji uzsivedziua dvirati ir pati ikopiau
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 05 06, 11:04)
labas rytas siankt sapnavau kad vazinejaus dviraciu ir staiga privaziavom kazkoki tai kalna stoka i kuri man labi sunkiai sekesi ir paciai ilipti ir dar dbirati zusistumti vienoj puseje patesi kad tenai upeliukas teka kalnas grazia zalia zolike uzzeles  bet kazkaip as galiusiai i ji uzsivedziua dvirati ir pati ikopiau

Sunkokai seksis įveikti kažkurią sritį, bet galiausiai įveiksite. Deja, negaliu pasakyti kurią, nes dviračio simbolika ganėtinai plati
Atsakyti
Papasakosiu kaip būna susipina sapnas iš kelių dalelyčių ir tik tuomet, kai pats išsinagrinėji jį, supranti ką jis reiškia, o kitas žmogus negebėtų jo paaiškinti smile.gif

Sapnavau, kad mano vyras priima darbo pasiūlymą dirbti nuo pusės penkių ryto. Darbą baigtų anksčiau, bet ir gultųsi žymiai anksčiau. Aš nerealiai pykstu, įrodinėju jam visaip, kad negali jo imtis ir tt. Bet jis nori ir imasi, nes alga bus didesnė ir jam neproblematiška anksto keltis. Darbo pasiūlymą jam teikia neva jo viršininkė, tokia blondinė, labai griežta moteris, liekna, apyaukštė. Ji ten jam nurodinėja, aiškina, o jis tik šypsosi ir su viskuo sutinka. O aš ten putojuos baisiausiai vos ne iki nualpimo.

Kodėl tema apie darbo pasiūlymą? Nes mes dažnai su vyru kalbame apie darbus, o vakar aš jam pasakojau, kad man į paštą atėjo dirba.lt reklama ir mačiau kokias darbo vietas siūlo šiuo metu Lietuvoje. Kodėl sapne tema apie didesnę algą? O kas jos nenori šiais laikais? Kodėl vyrauja skaičius pusę penkių? Nes vakar klausiau kaip viena sporto trenerė atsakinėjo į klausimus kada geriausias laikas sportuoti? Teigė, kad geriausias tada, kada konkrečiam žmogui geriausias. Nes jei darbas nuo labai anksti, tai ji pabrėžė, kad kažin ar žmogus gebės, norės sportuoti 4 ryto ar pusę penkių ryto. Kodėl sapne mačiau kažkokią šviesią, kūdą, valdingą viršininkę? Įtariu dėl to, kad vakar pakalbėjome apie Janutienę, jos plikumą, ligą ir pan. smile.gif Nes tikrai kažkokia panaši į ją buvo ta viršininkė smile.gif Kodėl aš taip nenoriu, kad jis dirbtų nuo anksti? Nes mes mėgstame naktinėti ir labai vertiname laiką kartu. O jei jis išties dirbtų nuo taip anksti, tai tada ir man reiktų perlaužti visą savo gyvenimą ir kažin ar būčiau laiminga, keldamasi paryčiais.

Įdomiai dirba pasąmonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 02, 16:45)
viena, buvau pas psichologa namuose, buvo vakaras ir jo zmona nuejo miegoti, mes likom, jis mane pradejo jaudinti, glostineti, liesti . buvo labai saldu, bet jauku ir gera. buvome iseje i kiema, ten stovejo jo kaimynas, kuris visada su manim sveikinasi, kai ateinu. tik paskui paziurejau i langus ir pagalvojau, kad jo zmona gali nemiegoti ir matyti ,ka mes darom  g.gif .

kita, prisimenu daug vandens. gal tai buvo jura, ar marios, buvo labai vejuota, bangos blaskesi, taskesi, krantas buvo isbetonuotas su nuolydziu. ejau ta kranto briauna, bangos krito besidauzydamos man per kojas, bijojau, kad manes nenunestu , neparblokstu, bet jos nusirisdavo per kojas, grizdavo i jura. atsimenu, kad sapne buvo labai sviesu, balti vandens purslai aplink, jura sviesiai melsva, dangus nors ir apsiniaukes pilksvas, bet irgi sviesus buvo, nejauciau ledinio vandens salcio, nors as tokia sviesia, gal balta vasarine trumpa suknute buvau apsirengus. ejau ejau tuo krantu, is kazkur isejau, nepamenu tiksliai nei vietos nei zmoniu, tik kad matyt savi buvo, taciau ju nesiilgejau isejus. Mane kazkas ateinancia pasitiko. kalbuosi su kazkokiu vyru, ir tik atsimenu, kad kazka ateidama buvau uzmirsusi pasiimti, bet pasakiau, jog jau atgal nebegrisiu, tiek to, nes juk toks oras, tokios bangos, sunkiai ejau.

del abieju sapnu turiu siokia tokia versija, bet butu idomu isgirsti kitokiu interpretaciju.

Nežinau, ar tas psichologas realiai egzistuoja, ar čia tik sapno personažas, šiek tiek skirtųsi interpretacija. Tarkim, jis jūsų pažįstamas. Tokiu atveju matau savo pačios norų perkėlimą į jį. Įdomu, kad būtent psichologas, ne kokios kitos profesijos atstovas. Gal pati to nesuvokdama -realiai gyvenime- darot šiokį tokį stabuką iš jo, na kaip kad būna, kai mokinės įsimyli mokytoją, pacientės gydytoją ir pan., ne tiek konkretų žmogų, kiek tai, ką jos nusipiešia, kokias geidžiamas savybes jam tarsi prilipdo, na, suprantat, ką turiu minty. Ir tas perkėlimas, net pati sapnuojanti supranta, nėra visiškai legalus, kažkiek slepiamas, dangstomas.

Antras sapnas primena pirmąjį, ta pati istorija, sakyčiau, palyginkim: ta pati šviesi, saldi, gera būsena glamonėjant psichologui ir einant pakrante, apskritai šviesu, gera, tačiau aplink nerimo debesys, nerimo spalva, ten nelegali veikla ir čia ėjimas kranto briauna,būgštavimai, kad pamatys žmona ir kad gali nusinešti banga. Jei vandenį, šiuo atveju marios, galima laikyti gyvybės pagrindu, juk sakoma, kad visa gyvybė išropojo iš vandens, tai gal čia pratęsta baimė, kad toks jausmas kaip būnant su psichologu gali nusinešti į gelmes. Kad gali išmušti tvirtą pagrindą iš po kojų. Jūs su vasarine suknele, suprask, lengvas, moteriškas aprėdas, jus pasitinka vyras- sakyčiau, jūsų seksualumas šiuo metu pasiekęs piką biggrin.gif
Tai va, tokia trumpa mėgėjiška interpretacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 06 gegužės 2015 - 13:10
Monteverte, patys visada geriausiai issiaiskina savo sapnus 4u.gif
Cia uzduodami asmeniski klausimai, nelabai tolerantiska, bet keletas minciu padedant issiaiskinti , manau zmonems padeda susigaudyti ax.gif

Kadangi mes apsupti daug naujesnemis technologijomis, nei musu senoliai, musu ir sapnai kitokie, simbolika kitokia, viskas keiciasi mirksiukas.gif

Vasarele, iveiksi kazka grazaus, netgi nesunkaus, spalvoti sapnai aplamai gerai 4u.gif O gal nuspresi paprasciausiai pasivazineti dviraciu, o pamaciusi panasu kalna, paprasciausiai noresi i ji uzkopti 4u.gif
Atsakyti