Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Sondratinna @ 2015 05 04, 20:11)
Pastaruoju metu vis sapnuodavau,kad eks prasosi grizti atgal. As nesakydavau nei taip,nei ne. O ana nakti sapnas,kad lyg susiejom bandyt is naujo,bet susipykom su riksmais abu,ir issiskyrem visiskai. Ka tai galetu reiksti?

Pasąmoningai pati apie jį vis pagalvojate arba jis apie jus galvoja iš tiesų ir tai pereina kaip informacija į jūsų pasąmonę g.gif
Bent jau pagal sapnus, tai susitaikyt neapsimoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 05 04, 19:11)
Pastaruoju metu vis sapnuodavau,kad eks prasosi grizti atgal. As nesakydavau nei taip,nei ne. O ana nakti sapnas,kad lyg susiejom bandyt is naujo,bet susipykom su riksmais abu,ir issiskyrem visiskai. Ka tai galetu reiksti?

Ka noretumete kad reikstu ? biggrin.gif
Pagalvokite ko noretumete, net negalvodama apie sapna 4u.gif Po to prisitaikykite sapno reiksme kaip : pilnatis nesipildo, jei norite susitaikyti 4u.gif Pranasiskas, jei nenorite susitaikyti 4u.gif
Tokia ir reiksme, nes sis sapnas teatspindi tik jusu isgyvenimus ir mintis 4u.gif
Atsakyti
Ateinu protingo paaiškinimo, tai gi..
Važiuoju autobusu, vairuotojo kabinoje sėdi vaikas. Pats vairuotojas pastoviai kalba ir viską aptarinėja, kas darosi autobuse ir kelyje. Pakomentavo, kad pirmą kartą gyvenime jam vaiką į kabiną dėl saugumo pasodino. Iš autobuso išlipo žmogus su invalido vežimėliu, pakomentavo neįgaliuosius. Po to autobuso kelyje netikėtai išdygo pėstysis su geltona liemene ir nesiruošė trauktis iš kelio. Autobusas kiek pasuko į dešinę ir įvažiavo kitam autobusui į šoną. Smūgio nebuvo, tik supratau, kad lengvai stuktelėjo
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 05 05, 06:27)
Ateinu protingo paaiškinimo, tai gi..
Važiuoju autobusu, vairuotojo kabinoje sėdi vaikas. Pats vairuotojas pastoviai kalba ir viską aptarinėja, kas darosi autobuse ir kelyje. Pakomentavo, kad pirmą kartą gyvenime jam vaiką į kabiną dėl saugumo pasodino. Iš autobuso išlipo žmogus su invalido vežimėliu, pakomentavo neįgaliuosius. Po to autobuso kelyje netikėtai išdygo pėstysis su geltona liemene  ir nesiruošė trauktis iš kelio. Autobusas kiek pasuko į dešinę ir įvažiavo kitam autobusui į šoną. Smūgio nebuvo, tik supratau, kad lengvai stuktelėjo

Autobuso reikšmė ne viena, todėl vienareikšmiškai atsakyti sunku. Priklauso nuo jūsų gyvenimo situacijos. Pvz. galbūt esate susipykusi su kažkuo ir dėl to sapnuojate tą tokį kaip ir pasiteisinimą: man pasadino vaiką, nes... neįgalieji tokie, nes... Deja, susitaikymo sapne nematyti, nes išnyra kliūtis ant kelio ir dar įvyksta, kad ir nedidelė, bet avarija.
Taip pat autobusas sapne, tai nauji įspūdžiai, kelionės. Tik tiek, kad jie irgi neatrodo pozityviai, o su įspėjamaisiais ženklais, kad gali kas nors ir nenusisekti.
Atsakyti
sveikos, įdomu ar mane paranoja kankina ar kažkas pranašingo...
Mano vyras alkoholikas jau kelis mėn dingęs (būdavo ir anksčiau, vis atsirasdavo). O va dabar sapnavau, kad sutikau jį tamsioj gatvelėj geriant, aš jam priekaištų pažėriau, kad nesirūpina... o iš jo rankinės ištraukiau sidabrinę monetą. Jis man sako "imk parduosi,kokių 60Lt gausi". Paėmiau tą monetą ir skubiu žingsniu nuskubėjau tolyn. O toje gatvėje mane užpuolė ir tą monetą atėmė, bet kitas nepažįstamas vyras apgynė ir ją grąžino... Parskubėjau namo, o kitą rytą sapne sužinojau kad mano vyras mirė...
Baisokas sapnas. O po kelių naktų vėl kažkieno mirtį sapnuoju, o į karstą kaip relikviją saujelę monetų dedu...
Brrr...
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 02, 16:45)
mačiau, aną temą jau baiginėjate, tai geriau savo sapną papasakosiu naujoj smile.gif

Abi vienu metu atidarėm naują temą biggrin.gif tik dabar pamačiau biggrin.gif
Papildyta:
Beje, o neturėjo mano kurtoje temoje mano postas būti pirmas? smile.gif nelabai supratau, kas čia nutiko. Kodėl, kai aš kūriau naują temą, man neatkėlė iškart jo ten, o rodė kaip pirmą? g.gif Vėl forumas uždurniavo?
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2015 05 05, 10:29)
sveikos, įdomu ar mane paranoja kankina ar kažkas pranašingo...
Mano vyras alkoholikas jau kelis mėn dingęs (būdavo ir anksčiau, vis atsirasdavo). O va dabar sapnavau, kad sutikau jį tamsioj gatvelėj geriant, aš jam priekaištų pažėriau, kad nesirūpina... o iš jo rankinės ištraukiau sidabrinę monetą. Jis man sako "imk parduosi,kokių 60Lt gausi". Paėmiau tą monetą ir skubiu žingsniu nuskubėjau tolyn. O toje gatvėje mane užpuolė ir tą monetą atėmė, bet kitas nepažįstamas vyras apgynė ir ją grąžino... Parskubėjau namo, o kitą rytą sapne sužinojau kad mano vyras mirė...
Baisokas sapnas. O po kelių naktų vėl kažkieno mirtį sapnuoju, o į karstą kaip relikviją saujelę monetų dedu...
Brrr...

Galimos nesėkmės, konfliktai su vyru, net apkaltinti kuo nors jus gali atsiradęs g.gif O kas nors gali stotis jus ginti g.gif
Po to sapnuoti, kad vyras mirė, reikštų, kad jis jums tarsi miršta perkeltine prasme, pvz. galutinai juo nusiviliate. Arba dar gali reikšti, kad sužinosite, jog jam pablogėjo sveikata.
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 05, 12:48)
Abi vienu metu atidarėm naują temą  biggrin.gif tik dabar pamačiau  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, o neturėjo mano kurtoje temoje mano postas būti pirmas? smile.gif nelabai supratau, kas čia nutiko. Kodėl, kai aš kūriau naują temą, man neatkėlė iškart jo ten, o rodė kaip pirmą?  g.gif Vėl forumas uždurniavo?

Temas paprašiau, kad sujungtų, nes vis tai viena aktyvesnė, tai kitą tuščią kas ateina ir iškelia doh.gif
O kaip jau sujungė taip, matyt tik taip pavyko moderatorėms
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 05, 12:54)
Galimos nesėkmės, konfliktai su vyru, net apkaltinti kuo nors jus gali atsiradęs g.gif O kas nors gali stotis jus ginti g.gif
Po to sapnuoti, kad vyras mirė, reikštų, kad jis jums tarsi miršta perkeltine prasme, pvz. galutinai juo nusiviliate. Arba dar gali reikšti, kad sužinosite, jog jam pablogėjo sveikata.
Papildyta:

Temas paprašiau, kad sujungtų, nes vis tai viena aktyvesnė, tai kitą tuščią kas ateina ir iškelia doh.gif
O kaip jau sujungė taip, matyt tik taip pavyko moderatorėms

Aaa biggrin.gif O aš jau spėjau parašyt moderatorei, kad čia forumas man uždurniavo. Ups. blush2.gif Džiugu, kad ne techninė klaida, o tai buvau susirūpinus. Mane erzina, jei kas nors neveikia tinkamai, net jei realios žalos man ir nedaro. Jau pačio fakto, kad neveikia tinkamai man gana biggrin.gif Dabar bus ramu, kad su forumu viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 05 gegužės 2015 - 12:00
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 05, 12:48)
Abi vienu metu atidarėm naują temą  biggrin.gif tik dabar pamačiau  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, o neturėjo mano kurtoje temoje mano postas būti pirmas? smile.gif nelabai supratau, kas čia nutiko. Kodėl, kai aš kūriau naują temą, man neatkėlė iškart jo ten, o rodė kaip pirmą?  g.gif Vėl forumas uždurniavo?

Aš temą sukūriau 2 dieną, jeigu vėliau kūrei, tai tavo postą iš naujos temos atnešė čia ir prijungė turbūt smile.gif

Nu būt visai įdomu, kad kas mano sapną pakomentuotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 05, 13:02)
Aš temą sukūriau 2 dieną, jeigu vėliau kūrei, tai tavo postą iš naujos temos atnešė čia ir prijungė turbūt smile.gif
Nu būt visai įdomu, kad kas mano sapną pakomentuotų  ax.gif

Nėra ką jau ten komentuoti, kai laiko praeina ax.gif Be to, ten jausmai atsispindi, nesaugumas, po to reikalai kaip ir išsisprendžia. Nieko pranašingo ten nėra, kad vertėtų atsiminti prieš kelias dienas sapnuotus sapnus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 05, 13:12)
Nėra ką jau ten komentuoti, kai laiko praeina ax.gif Be to, ten jausmai atsispindi, nesaugumas, po to reikalai kaip ir išsisprendžia. Nieko pranašingo ten nėra, kad vertėtų atsiminti prieš kelias dienas sapnuotus sapnus mirksiukas.gif

prie ko cia praėjęs laikas? as pranasystem netikiu. sapnas vertingas ir po metu gali buti.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 05, 15:14)
prie ko cia praėjęs laikas? as pranasystem netikiu. sapnas vertingas ir po metu gali buti.

Pati sau prieštaraujate tuomet ax.gif
Atsakyti