QUOTE(angelface @ 2015 05 05, 10:29)
sveikos, įdomu ar mane paranoja kankina ar kažkas pranašingo...
Mano vyras alkoholikas jau kelis mėn dingęs (būdavo ir anksčiau, vis atsirasdavo). O va dabar sapnavau, kad sutikau jį tamsioj gatvelėj geriant, aš jam priekaištų pažėriau, kad nesirūpina... o iš jo rankinės ištraukiau sidabrinę monetą. Jis man sako "imk parduosi,kokių 60Lt gausi". Paėmiau tą monetą ir skubiu žingsniu nuskubėjau tolyn. O toje gatvėje mane užpuolė ir tą monetą atėmė, bet kitas nepažįstamas vyras apgynė ir ją grąžino... Parskubėjau namo, o kitą rytą sapne sužinojau kad mano vyras mirė...
Baisokas sapnas. O po kelių naktų vėl kažkieno mirtį sapnuoju, o į karstą kaip relikviją saujelę monetų dedu...
Brrr...
Galimos nesėkmės, konfliktai su vyru, net apkaltinti kuo nors jus gali atsiradęs

O kas nors gali stotis jus ginti
Po to sapnuoti, kad vyras mirė, reikštų, kad jis jums tarsi miršta perkeltine prasme, pvz. galutinai juo nusiviliate. Arba dar gali reikšti, kad sužinosite, jog jam pablogėjo sveikata.
Papildyta:
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 05, 12:48)
Abi vienu metu atidarėm naują temą

tik dabar pamačiau
Papildyta:
Beje, o neturėjo mano kurtoje temoje mano postas būti pirmas?

nelabai supratau, kas čia nutiko. Kodėl, kai aš kūriau naują temą, man neatkėlė iškart jo ten, o rodė kaip pirmą?

Vėl forumas uždurniavo?
Temas paprašiau, kad sujungtų, nes vis tai viena aktyvesnė, tai kitą tuščią kas ateina ir iškelia
O kaip jau sujungė taip, matyt tik taip pavyko moderatorėms