Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

sveikos siankt sapnavau kad su savo vyresneliu sugalvojam nueiti prie jurus nes uzsimane ji pabraidyti ax.gif nuejus tenai prie vandens matau toki kaip pluduta padarytas is jo tarsi laivelis aisku mano vaikinas ant jo uzsilipa ir su juo verciasi i vandeni o as jam ir skau juk sakei kad tik pabraidysi unsure.gif tada girdziu kazkoki kaip griaustini ir man uz nugaros pamtau atsisukus didziule banga kuri man net gerokai virs galvos ir ji tai lengvai ir ramiai ant musu nukrenta bet bangos dydi tai labai jau didele kaip nuo kokio keturaukscio pastato kad kristu ta banga doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 06 02, 13:16)
sveikos siankt sapnavau kad su savo vyresneliu sugalvojam nueiti prie jurus nes uzsimane ji pabraidyti  ax.gif  nuejus tenai prie vandens matau toki kaip pluduta padarytas is jo tarsi laivelis aisku mano vaikinas ant jo uzsilipa ir su juo verciasi i vandeni  o as jam ir skau juk sakei kad tik pabraidysi  unsure.gif  tada girdziu kazkoki kaip griaustini ir man uz nugaros  pamtau atsisukus didziule banga kuri man net gerokai virs galvos ir ji tai lengvai ir ramiai ant musu nukrenta  bet bangos dydi tai labai jau didele kaip nuo kokio keturaukscio pastato kad kristu ta banga  doh.gif  unsure.gif

Sapnas įspėja, kad abu su vyresnėliu būtumėte atsargūs, gali kokie rūpesčiai užpulti. Deja, sapnas neparodo iš kokios tai sirties ir kuriame gale kaip sakoma reikia saugotis
Atsakyti

PILNATIS 4u.gif

Nesigilinkite sia savaite i reiksmes per daug 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Ir vėl aš sugrįžtu nes nesuprantu sapno.
Sapnavau: Susiruošiau po darbo nakti jau po 22h važiuoti į Kauną (o ko ten nzn, nes nei giminiu nei draugų, žodžių jokių reikalų neturiu) nes pagalvojau, kad dar šviesu. O važiavau aš dukra o kitoje mašinoje puseserė su dukra.Tada kažkur vidurį lauko, sustojau ir pasakiau. , kad Ne grįžtam namo, nes sutemo. If staiga matau patvinusi lauką pilna vandens, vanduo nesupratau, ar skaidrus nes naktis. Bet staiga atsirado ne tik puseserė bet ir jos vyras ( mano vyro nematyti)ir jie sako išsimaudom, juk žiūrėk kaip gera.O aš neaa! Šalta ir t.t. ir aš lyg jau stoviu ant Skardžio ir žiūriu kaip jie maudosi ir matau , kad vandenyje išnyra ir vėl panyra krokodilas. O tada irgi pamatau panyrančia ir vėl išnyrančia gyvatę, o kas keisčiausia , kad ji spalvota geltona su mėlynu.. Jie baigė maudytis ir man teko pereiki į kitą krantą pas juos, aš nusiėmiau batus paėmiau dukra ant ranku ir aš taaip nenorėjau sušlapti o vandens matau, kad iki kelių, na bet galvoju tiekto einu (bet laabai nenorėjau ) ir perėjau, bet buvau sausa, na net keistai vandens kažkaip nepakiečiau.

Tai va man šitame sapne klausimą kelia spalvota gyvatė ir stovėjimas ant skardžio tiesa jis toks netvirtas buvo smėlis byrėjo i vandenį.

Gal kas turi idėjų?
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 02, 14:03)
PILNATIS  4u.gif

Nesigilinkite sia savaite i reiksmes per daug  4u.gif

"Ypatingą dėmesį turėtumėte skirti sapnams, kuriuos regėjote per jaunatį, PILNATĮ, pirmąjį ir trečiąjį Mėnulio ciklo ketvirtį.
Ypač netikėti sapnai aplanko per pilnatį. Visa, kas mumyse snaudė, šiuo metu prabunda ir susilieja. Tai magiškas periodas. Per pilnatį visa gamta kupina energijos, vanduo upėse pasiekia maksimalaus lygio, o žmonės jaučiasi kupini emocijų, kurias suvaldyti kartais būna itin sunku. Per pilnatį susapnuoti sapnai parodo, dėl ko mes eikvojame per daug emocijų ir dvasios jėgų, kur mūsų neurotiškumo priežastis. Tokie sapnai informuoja, į kokias situacijas mums derėtų reaguoti ramiau."
http://www.horo.lt/m...sapnininkas/552
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 06 02, 22:15)
"Ypatingą dėmesį turėtumėte skirti sapnams, kuriuos regėjote per jaunatį, PILNATĮ, pirmąjį ir trečiąjį Mėnulio ciklo ketvirtį.
Ypač netikėti sapnai aplanko per pilnatį. Visa, kas mumyse snaudė, šiuo metu prabunda ir susilieja. Tai magiškas periodas. Per pilnatį visa gamta kupina energijos, vanduo upėse pasiekia maksimalaus lygio, o žmonės jaučiasi kupini emocijų, kurias suvaldyti kartais būna itin sunku. Per pilnatį susapnuoti sapnai parodo, dėl ko mes eikvojame per daug emocijų ir dvasios jėgų, kur mūsų neurotiškumo priežastis. Tokie sapnai informuoja, į kokias situacijas mums derėtų reaguoti ramiau."
http://www.horo.lt/m...sapnininkas/552

Pilnatis labiausiai veikia kokius zmones ? 4u.gif Patys " ypatingiausi" sapnai tikrai priskiriami pilnaciai lotuliukas.gif Jus galite tiketi, as gi nesakau , kad netikekite, tikekite 4u.gif Tik nesureiksminkite PERDAUG mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2015 06 02, 23:05)
Sveikos!
Ir vėl aš sugrįžtu nes nesuprantu sapno.
Sapnavau:  Susiruošiau po darbo nakti jau po 22h važiuoti į Kauną (o ko ten nzn, nes nei giminiu nei draugų, žodžių jokių reikalų neturiu)  nes pagalvojau, kad dar šviesu. O važiavau aš dukra o kitoje mašinoje puseserė su dukra.Tada kažkur vidurį lauko, sustojau ir pasakiau. , kad Ne grįžtam namo, nes sutemo.  If staiga matau patvinusi lauką pilna vandens, vanduo nesupratau, ar skaidrus nes naktis. Bet staiga atsirado ne tik puseserė bet ir jos vyras ( mano vyro nematyti)ir jie sako išsimaudom, juk žiūrėk kaip gera.O aš neaa! Šalta ir t.t. ir aš lyg jau stoviu ant Skardžio ir žiūriu kaip jie maudosi ir matau , kad vandenyje išnyra ir vėl panyra krokodilas. O tada irgi pamatau panyrančia ir vėl išnyrančia gyvatę, o kas keisčiausia , kad ji spalvota geltona su mėlynu.. Jie baigė maudytis ir man teko pereiki į kitą krantą pas juos, aš nusiėmiau batus paėmiau dukra ant ranku ir aš taaip nenorėjau sušlapti o vandens matau, kad iki kelių, na bet galvoju tiekto einu  (bet laabai nenorėjau ) ir perėjau, bet buvau sausa, na net keistai vandens kažkaip nepakiečiau.
Tai va man šitame sapne klausimą kelia spalvota gyvatė ir stovėjimas ant skardžio tiesa jis toks netvirtas buvo smėlis byrėjo i vandenį.

Gal kas turi idėjų?

Matot, bet čia buvo visa istorija, ne tik ta spalvota gyvatė ar skardis, todėl nemanau, kad būtina sapne vertinti kiekvieną simbolį atskirai.
Jūsų nepažįstant ir nieko apie jus nežinant ganėtinai sunku aiškinti tokius sapnus, bet jei apibendrintai ir trumpai, tai matau tik jūsų nerimą, baimes dėl kažko, kurių tikriausiai neturi jūsų pusseserė, jos vyras. Gal jie net skatina jus kažką daryti. Arba jie buvo sapne kaip kontrastas, vėlgi parodantis, kad jūs kažko bijote, o kiti nebijo ir jiems pasiseka: nesukandžioja jų nei gyvatės, nei krokodilai. Tada ir jūs randate seklią vietelę ir pagaliau įsidrasinate ir viskas ok, išlipate sausa kaip sakoma.
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 03, 04:36)
Pilnatis labiausiai veikia kokius zmones ?  4u.gif Patys " ypatingiausi" sapnai tikrai priskiriami pilnaciai  lotuliukas.gif Jus galite tiketi, as gi nesakau , kad netikekite, tikekite  4u.gif Tik nesureiksminkite PERDAUG  mirksiukas.gif

Ir kokius gi? Tave, mane, kaimyną - visus. Nebūtina būti psichiniu ligoniu, kad paveiktų. Tik, žinoma, tas poveikis ant visų bus skirtingai matomas, bet esmė, kad poveikis bent minimalus, bet yra. Ar jau ir šiuos žemės, visatos dėsnius imsi neigti? Keistuolė. Sėdi ezoterikoje, o kalba apie nieko neegzistavimą biggrin.gif
Atsakyti
Vienus menulio fazs maziau veikia, kitus stipriau, Monteverte 4u.gif Per pilnati daugiau galime sapnuoti baimes kitu zmoniu ( psichiskai silpnesniu) , todel sureiksminti nevertetu 4u.gif
Kaip pavyzdi paimsiu Rodnegos bendradarbes liga sapne 4u.gif Ar tai reiskia kazka Rodnegai ?
Panasus variantas ir Euforijos sapne, ar tai aktualu Euforijai ? mirksiukas.gif
O va psichiniu ligoniu sapnu tikrai nelinkiu sapnuoti 4u.gif Niekam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 03 birželio 2015 - 14:01
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 03, 14:59)
Kaip pavyzdi paimsiu Rodnegos bendradarbes liga sapne  4u.gif Ar tai reiskia kazka Rodnegai ?
Panasus variantas ir Euforijos sapne, ar tai aktualu Euforijai ?  mirksiukas.gif
O va psichiniu ligoniu sapnu tikrai nelinkiu sapnuoti  4u.gif Niekam  ax.gif

Reiškia, juk jos bendradarbės, susiję, draugauja arba atvirkščiai - nemėgsta viena kitos. Be to, sapne buvo ir jos vyras.
Pastoviai bandai numenkinti žmonių sapnų reikšmes, bet tuo pačiu rašai, kad sapnuoja jie realius kitų žmonių aštrius išgyvenimus. Kur logika? Jei apie kitus žmonės sapnuoja taip ryškiai, tai įsivaizduok kaip sapnuoja apie save ir kokie tie sapnai reikšmingi jiems. O kai kas nors pasakoja būtent tokį sapną, imi porinti, kad išgertų vitaminų ar nekreiptų dėmesio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 03, 14:19)
Reiškia, juk jos bendradarbės, susiję, draugauja arba atvirkščiai - nemėgsta viena kitos. Be to, sapne buvo ir jos vyras.
Pastoviai bandai numenkinti žmonių sapnų reikšmes, bet tuo pačiu rašai, kad sapnuoja jie realius kitų žmonių aštrius išgyvenimus. Kur logika? Jei apie kitus žmonės sapnuoja taip ryškiai, tai įsivaizduok kaip sapnuoja apie save ir kokie tie sapnai reikšmingi jiems. O kai kas nors pasakoja būtent tokį sapną, imi porinti, kad išgertų vitaminų ar nekreiptų dėmesio lotuliukas.gif

O kodel pati irgi patari isgerti vitaminu lotuliukas.gif

Kai zmones ima tiketi pranasystemis, pasiduoda manipuliatoriams, nebegalvoja savo galva mirksiukas.gif Galvoji jie nori kazkam padeti g.gif Is pradziu gali taip atrodyti, bet po to jiems patarines netgi kada pasikloti lova , o kada ne lotuliukas.gif

Ketvirta arba penkta karta jau pasikartosiu, kodel as ateinu i si skireli ir buten i sapnu tema daugiausia- PADETI SUPRASTI TAI 4u.gif

Pasitikrink ar tavo sapnuotas sapnas apie sluota nebuvo per pilnati, tau tos sluotos nereikejo, bet ja sapnavai mirksiukas.gif ne pati nusipirkai, bet tau nupirko 4u.gif As netgi tau padedu suprasti ir dar viena dalyka apie sapnus, nenori to suprasti, nereikia, bet musu kad ir nelabai draugiskas bendravimas, daug kam atveria akis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 02, 15:03)
PILNATIS  4u.gif

Nesigilinkite sia savaite i reiksmes per daug  4u.gif

Na k ka tu pasakytum apie mano sapna?

Monteverte - šiuo metu man pergyvenimai labiau kyla dėl savęs pačios nes trūksta pinigų, bet ne taip , kad lysčiau į skolas, bet nerima kelia, kad gyvenu praktiškai ant nulio or tai yra dėka mano perdidelių norų.Visko norių o vat blondinei nedaeina, kad be viskas iškarto.
Atsakyti
Man kol kas atvėrė akis tik tiek, kad žmogus doro pasakyti nieko negali , bet kažkam paslaptingai akis bando atversti, tardamas " Žiūrėjai per žinias tai ir sapnuoji ". "Tu sapnavai ne savo sapną ". " tavo sapnas tuščias, nes dabar jaunas mėnulis, pilnatis, delčia - trūkstama įrašyt" . Trumpai tariant, žinių nulis, bet noras pasirodyti protinga - labai didelis mirksiukas.gif
Atsakyti