QUOTE(Euforija911 @ 2015 06 02, 23:05)
Sveikos!
Ir vėl aš sugrįžtu nes nesuprantu sapno.
Sapnavau: Susiruošiau po darbo nakti jau po 22h važiuoti į Kauną (o ko ten nzn, nes nei giminiu nei draugų, žodžių jokių reikalų neturiu) nes pagalvojau, kad dar šviesu. O važiavau aš dukra o kitoje mašinoje puseserė su dukra.Tada kažkur vidurį lauko, sustojau ir pasakiau. , kad Ne grįžtam namo, nes sutemo. If staiga matau patvinusi lauką pilna vandens, vanduo nesupratau, ar skaidrus nes naktis. Bet staiga atsirado ne tik puseserė bet ir jos vyras ( mano vyro nematyti)ir jie sako išsimaudom, juk žiūrėk kaip gera.O aš neaa! Šalta ir t.t. ir aš lyg jau stoviu ant Skardžio ir žiūriu kaip jie maudosi ir matau , kad vandenyje išnyra ir vėl panyra krokodilas. O tada irgi pamatau panyrančia ir vėl išnyrančia gyvatę, o kas keisčiausia , kad ji spalvota geltona su mėlynu.. Jie baigė maudytis ir man teko pereiki į kitą krantą pas juos, aš nusiėmiau batus paėmiau dukra ant ranku ir aš taaip nenorėjau sušlapti o vandens matau, kad iki kelių, na bet galvoju tiekto einu (bet laabai nenorėjau ) ir perėjau, bet buvau sausa, na net keistai vandens kažkaip nepakiečiau.
Tai va man šitame sapne klausimą kelia spalvota gyvatė ir stovėjimas ant skardžio tiesa jis toks netvirtas buvo smėlis byrėjo i vandenį.
Gal kas turi idėjų?
Matot, bet čia buvo visa istorija, ne tik ta spalvota gyvatė ar skardis, todėl nemanau, kad būtina sapne vertinti kiekvieną simbolį atskirai.
Jūsų nepažįstant ir nieko apie jus nežinant ganėtinai sunku aiškinti tokius sapnus, bet jei apibendrintai ir trumpai, tai matau tik jūsų nerimą, baimes dėl kažko, kurių tikriausiai neturi jūsų pusseserė, jos vyras. Gal jie net skatina jus kažką daryti. Arba jie buvo sapne kaip kontrastas, vėlgi parodantis, kad jūs kažko bijote, o kiti nebijo ir jiems pasiseka: nesukandžioja jų nei gyvatės, nei krokodilai. Tada ir jūs randate seklią vietelę ir pagaliau įsidrasinate ir viskas ok, išlipate sausa kaip sakoma.
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 03, 04:36)
Pilnatis labiausiai veikia kokius zmones ?

Patys " ypatingiausi" sapnai tikrai priskiriami pilnaciai

Jus galite tiketi, as gi nesakau , kad netikekite, tikekite

Tik nesureiksminkite PERDAUG
Ir kokius gi? Tave, mane, kaimyną - visus. Nebūtina būti psichiniu ligoniu, kad paveiktų. Tik, žinoma, tas poveikis ant visų bus skirtingai matomas, bet esmė, kad poveikis bent minimalus, bet yra. Ar jau ir šiuos žemės, visatos dėsnius imsi neigti? Keistuolė. Sėdi ezoterikoje, o kalba apie nieko neegzistavimą