Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 30, 16:24)

CukrineSiela, jusu sapnas painus, bet turiu minti, kad galejote pagauti kazka tikro ( kazkas tai isgyvena realybeje) ne jusu mama  4u.gif

galima gal trupuciuka placiau? 4u.gif nelabai minties supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 05 30, 21:03)
Vezliukai simbolizuoja stabiluma .
Pasitikrinkite pirsta i kuri idure, gal isivarete raksti ir nepastebejote, galejo suskausti gal todel kazka ir sapnavote tokio  g.gif Del varno, panasu kad kazkas vistik siek tiek landzioja po jusu internetinius duomenis  4u.gif Jokios mistikos, tik kazkas gali bandyti kad butent taip atrodytu  ax.gif
Gali buti ir paprastesnis paaiskinimas : kazkas bandys sujaukti, igelti jusu ramybei-stabilumui  4u.gif Bet norejau parasyti siek tiek placiau  mirksiukas.gif

Dėkui. Neturiu aš to stabilumo. Viskas eina taip žemyn, negi dar ne pabaiga. 😒
Atsakyti
QUOTE(PeruManu @ 2015 05 29, 16:49)
Laba diena,

Pries pora menesiu sapnavau toki sapna: broliuka ir sesute kartu gulincius ant sofos. Mergaite naujagime. Sapne sapnavau kad tie vaikai virno zmogaus kuri pazistu. Zinau kad jis turi sunu bet kad metgaites ne. Bet sio sapno jo jau nematau du menesiai. Jis isejo is darbo. Po to as isejau is darbo. Bet ta zmogu po menesio vel sapnavau.
Ka gali reiksti sis sapnas ?

Maži vaikai - rūpesčiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 05 29, 22:06)
Mamytes, sapnavau sianakt, kad mama man sako: tetis vis dar neprakalba po tos avarijos ar po to ivykio (tiksliai nepamenu). sakau kokio? apie ka tu? juk dar sianakt kalbejau su juo (ir is tikro as sianakt kalbejausi su juo telefonu pries miega). Na ir po to savo klausimo nubudau. Kazkaip ryte nerasiau, bet per visa diena taip ir nepamirsau sito sapno, tai galvoju gal kuri pakomentuosit kanors  4u.gif

Mama nerimauja dėl tėčio, jūs taip pat. Tėtis gali peršalimu susirgti galbūt g.gif Daugiau nelabai čia ką ir įžvelgsi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 30, 22:17)

Deja, matyt, nes juodi varnai ir net geliantys vėžliukai nereiškia pozityvių reikėmių. Bet laikykitės, ateis laikas, kai vėl bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 05 30, 21:07)
galima gal trupuciuka placiau?  4u.gif nelabai minties supratau  blush2.gif

Kartais jautrus zmones pagauna kitu jautriu zmoniu mintis, sapnus, isgyvenimus . Kazkas panasaus i telepatija 4u.gif

QUOTE(Mergelė @ 2015 05 30, 21:17)

Turite sustipreti, nebukite pazeidziama 4u.gif Tada ir stabilizuosis situacija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, prieš kelias dienas sapnavau tokį sapną, kuris niekaip neišeina iš galvos, vis prisimenu jį, bet negaliu suprasti ką jis galėtų reikšti smile.gif . Sapno veiksmas vyko ant laivo denio, nuo denio atsivėrė labai graži svetimo miesto panorama smile.gif Aš tame denyje gulėjau ant gulto prie pat laivo krašto, jei tik būčiau pasisukus šiek tiek į šoną būčiau nugarmėjus žemyn į jūrą. Šalia manęs gulėjo kažkoks vyras, jis mane apsikabino, prisitraukė prie saves ir neleido nukristi nuo denio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madaleine @ 2015 06 01, 07:38)
Sveikos, prieš kelias dienas sapnavau tokį sapną, kuris niekaip neišeina iš galvos, vis prisimenu jį, bet negaliu suprasti ką jis galėtų reikšti  smile.gif . Sapno veiksmas vyko ant laivo denio, nuo denio atsivėrė labai graži svetimo miesto panorama  smile.gif Aš tame denyje gulėjau ant gulto prie pat laivo krašto, jei tik būčiau pasisukus šiek tiek į šoną būčiau nugarmėjus žemyn į jūrą. Šalia manęs gulėjo kažkoks vyras, jis mane apsikabino, prisitraukė prie saves ir neleido nukristi nuo denio.  smile.gif

Sakyčiau, kad jus jaudina, masina kažkas jums gražaus, traukiančio, bet jūs visgi bijote, abejojate.
Padėti jums gali kažkoks vyras, kuris jau yra ar dar bus jūsų gyvenime.

Sakyčiau ganėtinai pažodinis sapnas, kuriame nėra slaptų siombolių, tik kiek vaizdžiau nei realybėje viską pateikė pasąmonė
Atsakyti
QUOTE(Madaleine @ 2015 06 01, 06:38)
Sveikos, prieš kelias dienas sapnavau tokį sapną, kuris niekaip neišeina iš galvos, vis prisimenu jį, bet negaliu suprasti ką jis galėtų reikšti  smile.gif . Sapno veiksmas vyko ant laivo denio, nuo denio atsivėrė labai graži svetimo miesto panorama  smile.gif Aš tame denyje gulėjau ant gulto prie pat laivo krašto, jei tik būčiau pasisukus šiek tiek į šoną būčiau nugarmėjus žemyn į jūrą. Šalia manęs gulėjo kažkoks vyras, jis mane apsikabino, prisitraukė prie saves ir neleido nukristi nuo denio.  smile.gif

Madeleine, panasu, kad jus kazka traukiate, kazkas susidomejo jumis. Tik ar realybeje tas kazkas geras, ar jau daugybe kartu zaides si zaidima zaidejas 4u.gif Dabar labai daug tokiu " vizualizuotoju" ypac pazinciu puslapiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Sapnavau, kad ruošiausi nešti bendradarbej alijošių. Pasistačiau namuose ant stalo. Priejo mano vyras, pasipiktino nes augalas aukštas, gražiai nuaugęs ir vaikų dar turi . Paėmė ir išrovė pagrindinį augalą su šaknimis. Liko tik vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 06 02, 07:17)
Sveiki. Sapnavau, kad ruošiausi nešti bendradarbej alijošių. Pasistačiau namuose ant stalo. Priejo mano vyras, pasipiktino nes augalas aukštas, gražiai nuaugęs ir vaikų dar turi . Paėmė ir išrovė pagrindinį augalą su šaknimis. Liko tik vaikai.

Teigiama, kad alijošiaus kaip tokio kartaus augalo sapnavimas, išbando meilės santykius. O jūsų sapne dar ir yra jūsų vyras. Tikriausiai ateina kažkoks pykčių su juo laikotarpis g.gif Tiesa, nežinau ar jūsų bendradarbė gali būti su tuo susijusi. Iš sapno - taip, bet realybėje tai tik ateitis parodys.
Taip pat alijošius turi sveikatos, gerovės prasmę. Taigi jei ne pykčiai, tai antroji reikšmė būtų, kad jūsų bendradarbei kažkas negerai nutks su sveikata, ar kita kokia nelaimė. Jūs įsitrauksite jai į pagalbą ar jaudinsitės dėl jos, o vyras pyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 02, 07:18)

Ačiū 4u.gif Bendradarbe tikrai serga. Jus kaip visuomet nuostabiai mokat paaiškinti
Atsakyti
Sugrįžtu su dar vienu sapnu smile.gif . Salone renkuosi vestuvinę suknelę ir tuo metu gaunu sms žinutę, nuo senos vaikystės draugės su kuria daug metų nepalaikau ryšių, kad mirė jos tėtis.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 06 02, 08:41)
Ačiū  4u.gif Bendradarbe tikrai serga. Jus kaip visuomet nuostabiai mokat paaiškinti

Dėkui, stengiuosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Madaleine @ 2015 06 02, 10:23)
Sugrįžtu su dar vienu sapnu  smile.gif . Salone renkuosi vestuvinę suknelę ir tuo metu gaunu sms žinutę, nuo senos vaikystės draugės su kuria daug metų nepalaikau ryšių, kad mirė jos tėtis.

Greičiausiai ir bus kažkas ganėtinai tiesiogiai. Pas jus tikriausiai šiuo metu viskas gerai gyvenime ar bent jau normoje, todėl ties jumis vyrauja gėrio, grožio simbolis - vestuvinė suknelė, o pas tą buvusią draugę tikriausiai nelabai gyvenime, o gal net iš tiesų kažkas mirė.
Galbūt ne visų žmonių tiek išlavinta pasąmonė, bet daug žmonių geba nujausti ne tik savo gyvenimą, bet ir aplinkinių, net tų, su kuriais seniai bendravo. Pasąmonėje juk tai išlieka, ji viską fiksuoja, jau nekalkant apie tai, kad ir ateitį nujaučia.
Atsakyti