Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

mačiau, aną temą jau baiginėjate, tai geriau savo sapną papasakosiu naujoj smile.gif

uzpraeita nakti sapnavau du idomius epizodus.
viena, buvau pas psichologa namuose, buvo vakaras ir jo zmona nuejo miegoti, mes likom, jis mane pradejo jaudinti, glostineti, liesti . buvo labai saldu, bet jauku ir gera. buvome iseje i kiema, ten stovejo jo kaimynas, kuris visada su manim sveikinasi, kai ateinu. tik paskui paziurejau i langus ir pagalvojau, kad jo zmona gali nemiegoti ir matyti ,ka mes darom g.gif .

kita, prisimenu daug vandens. gal tai buvo jura, ar marios, buvo labai vejuota, bangos blaskesi, taskesi, krantas buvo isbetonuotas su nuolydziu. ejau ta kranto briauna, bangos krito besidauzydamos man per kojas, bijojau, kad manes nenunestu , neparblokstu, bet jos nusirisdavo per kojas, grizdavo i jura. atsimenu, kad sapne buvo labai sviesu, balti vandens purslai aplink, jura sviesiai melsva, dangus nors ir apsiniaukes pilksvas, bet irgi sviesus buvo, nejauciau ledinio vandens salcio, nors as tokia sviesia, gal balta vasarine trumpa suknute buvau apsirengus. ejau ejau tuo krantu, is kazkur isejau, nepamenu tiksliai nei vietos nei zmoniu, tik kad matyt savi buvo, taciau ju nesiilgejau isejus. Mane kazkas ateinancia pasitiko. kalbuosi su kazkokiu vyru, ir tik atsimenu, kad kazka ateidama buvau uzmirsusi pasiimti, bet pasakiau, jog jau atgal nebegrisiu, tiek to, nes juk toks oras, tokios bangos, sunkiai ejau.

del abieju sapnu turiu siokia tokia versija, bet butu idomu isgirsti kitokiu interpretaciju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 02 gegužės 2015 - 15:49
Ir vėl aš atidarysiu naują temą, nes noriu paklausti blush2.gif 4u.gif

Šiąnakt sapnavau, kad metuosi taro pati sau su klausimu, kokie yra mano ir maniškio santykiai ir iškrenta blogos kortos. Prabudau ir vėl užmigusi sapnavau, kad stovi maniškis, aš bučiuoju jį, jis manęs ne. Kaip malka stovi. Tada ėmiau rankomis glamonėti jo kūną, jis vistiek stovėjo kaip malka be reakcijos. Taipogi sapnavau, kad bėgu į kalną paskui drauges, nes mus vejasi prievartautojai. Aplink sniegas. Gal galite pasakyti, ką tai reiškia, merginos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 05 04, 14:21)
Ir vėl aš atidarysiu naują temą, nes noriu paklausti  blush2.gif  4u.gif

Šiąnakt sapnavau, kad metuosi taro pati sau su klausimu, kokie yra mano ir maniškio santykiai ir iškrenta blogos kortos. Prabudau ir vėl užmigusi sapnavau, kad stovi maniškis, aš bučiuoju jį, jis manęs ne. Kaip malka stovi. Tada ėmiau rankomis glamonėti jo kūną, jis vistiek stovėjo kaip malka be reakcijos. Taipogi sapnavau, kad bėgu į kalną paskui drauges, nes mus vejasi prievartautojai. Aplink sniegas. Gal galite pasakyti, ką tai reiškia, merginos?  4u.gif

Sakyčiau, kad čia baimė, baimė, kad kažkas neišeis su mylimuoju, o ateities prognozės tame nėra, tik esama būsena.
Nebijokite tiek, plaukite ten, kur neša gyvenimas, o jei jau norite jį įtakoti, būti likimo kalviu, tai tik be baimių nono.gif Tada viską pozityviai sau pieškite: kaip jus myli, kaip bučiuoja ir pan., nesvarbu, kad šiandien dar to nėra, bet tikėkite, kad bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 04, 14:57)
Sakyčiau, kad čia baimė, baimė, kad kažkas neišeis su mylimuoju, o ateities prognozės tame nėra, tik esama būsena.
Nebijokite tiek, plaukite ten, kur neša gyvenimas, o jei jau norite jį įtakoti, būti likimo kalviu, tai tik be baimių nono.gif Tada viską pozityviai sau pieškite: kaip jus myli, kaip bučiuoja ir pan., nesvarbu, kad šiandien dar to nėra, bet tikėkite, kad bus mirksiukas.gif

Tame ir esmė, kad santykiai lyg ir susitvarkė mūsų jau kuris laikas. Bet, matyt, baimės vis dar išlenda. Ačiū labai Jums 4u.gif - bandysiu kiekvieną dieną nuolat sau kartoti, kad viskas gerai. Tikiuosi pasąmonė tą užfiksuos smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 04 gegužės 2015 - 14:23
Mano mama sekmadienį sapnavo, kad miega lyg ir ant dramblio (o gal ant begemoto). Nubudusi nusliuogė nuo jo žemyn. Pamatė, kad aš taip pat miegu ant to gyvulio. Atsibudusi atsistojau ir atsisėdau neišsilaikiusi lygsvaros. O ji taip pradėjo juoktis, kad net pabudo iš to juoko biggrin.gif
Įdomu, ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 05 04, 14:40)
Mano mama  sekmadienį sapnavo, kad miega lyg ir ant dramblio (o gal ant begemoto). Nubudusi nusliuogė nuo jo žemyn. Pamatė, kad aš taip pat miegu ant to gyvulio. Atsibudusi atsistojau ir atsisėdau neišsilaikiusi lygsvaros. O ji taip pradėjo juoktis, kad net pabudo iš to juoko  biggrin.gif

Grazus sapnas 4u.gif Didele ( nes dideli gyvunai sapne) meile gyvunams 4u.gif sapne juoktis irgi labai gerai 4u.gif Geros emocijos atsispindi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 05 04, 15:40)
Mano mama  sekmadienį sapnavo, kad miega lyg ir ant dramblio (o gal ant begemoto). Nubudusi nusliuogė nuo jo žemyn. Pamatė, kad aš taip pat miegu ant to gyvulio. Atsibudusi atsistojau ir atsisėdau neišsilaikiusi lygsvaros. O ji taip pradėjo juoktis, kad net pabudo iš to juoko  biggrin.gif

Čia daug reikšmių gali būti: ir pagarba, ir sėkmė, pvz. versle ar šiaip turtas. Čia tuo atveju, jei buvo dramblys.
Begemotas reiškia ne vien tik pozityvą, bet ir reikalingumą elgtis apdairiai, atsargiai, nesiimti apgaulės
Atsakyti
Ačiū labai už paaiškinimą smile.gif
aš mažai nusimanau, bet kiek žinau tai sapnai pildosi tik tam tikru periodu. Ar tas laikas iš šeštadienio į sekmadienį buvo palankus? O gal tai neturi jokios reikšmės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 05 04, 16:35)
aš mažai nusimanau, bet kiek žinau tai sapnai pildosi tik tam tikru periodu. Ar tas laikas iš šeštadienio į sekmadienį buvo palankus? O gal tai neturi jokios reikšmės? smile.gif

Galima sekti pagal mėnulio kalendorių, bet ar rasite jį atgaline data dabar? Dažniausiai internete parodo tik esamą mėnulio parą.
Atsakyti
QUOTE(ramuramu @ 2015 05 04, 15:35)

Pilnaties sapnai nesipildo, norite pajodineti ant dramblio, cia jau nuo jusu su mama priklausys, pagal paciu galimybes mirksiukas.gif Ant begemoto turbut nelabai net ir prie didziausiu noru biggrin.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu vis sapnuodavau,kad eks prasosi grizti atgal. As nesakydavau nei taip,nei ne. O ana nakti sapnas,kad lyg susiejom bandyt is naujo,bet susipykom su riksmais abu,ir issiskyrem visiskai. Ka tai galetu reiksti?
Atsakyti