QUOTE(mintas @ 2015 07 31, 19:58)
Cibuli, Cibuli, niekas tau nedrėbė, tik pats visiems drabstai, taip buvo visada ir per amžius. Ir aš tave ne mokau, o konstatuoju tavo elgesio faktą.
Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai, Mintai...
... ar kas tave lietė. Ar aš tau ką sakiau? Ko prie manęs kabinėjiesi? Ko adokatauji? Eik, žmogau, pro šalį ir nelįsk ne į savo reikalus. Bet mėgsti visur lįsti.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 07 31, 18:17)
Snd kalbejau su grezejais (nes taiso, blogai dirba grezinys, neatmetu kad tures grezt kita), tai sake jokiu grunto atskyrimu nedaro.
Joks isakymas tai numato? Gal galima nuoroda?
Joks isakymas tai numato? Gal galima nuoroda?
Ar geriamo vandens gręžiniams ir geoterminiams gręžiniams privalomas tas pats sluoksnių atskiras? Gal abiem atvejais įstatymas reglamentuoja skirtingai?
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2015 07 31, 19:00)
Greit baigias vanduo ( liaudiskai).
Kazkas ten negerai. Plauna dabar su kompresorium Goto.
Nuleido siurbli , vistiek tas pac...
Kazkas ten negerai. Plauna dabar su kompresorium Goto.
Nuleido siurbli , vistiek tas pac...
Mano vienam kaimynui gręžinį padarė apie 65-70 metrų. Toje vietoje kažkiek vandens galime surinkti, bet tikrai ne per daugiausiai. Vandeningą gysla prasideda nuo 80-90 metrų. Žmogus sutaupė gręžiniui, bet ir debetą suvalgė. Čia greičiausiai tas pats: per seklus gręžinys ir jį išsiurbėte. Per kiek metų tai įvyko?
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 07 31, 19:58)
Minėjau, kad man smėlis stipriai sukrito, virš dešimt metrų skylė atsilaisvino.
Mintai, Mintai, čia kur sukrito? Geoterminio gręžinio lyg ir neturi.