Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(NERA @ 2015 05 07, 14:52)
AusrineS, jei močiutė tiki tomis sultimis- būtinai pirkite, jei tai nėra per didelė finansinė našta. Tikėjimas milžiniška jėga  mirksiukas.gif Nesugriaukit močiutės optimizmo.

drinks_cheers.gif Pritrariu. Kaip supratau, tos sultys jau nupirktos. Lai geria močiutė. Ypač, jei taip tiki.

Pulora, niekas dar neprarasta, tad niekas ir vilties negali atimti. Sveikatos sūnui.

Atsakyti
NERA, galim susitikti ir taip kur tarp rungčių smile.gif Kurioj jūs? Man pasitreniruot reiktų ilgesniai, tik vyrui per daug būtų su visais išlaukt.
Pasirodo šeimų rungtis trims, galvojom dviejose dalyvauti, bet nedidelis laiko tarpas, nespėt gali startuot berniukai ir dalyviai pirmieji trasoj 1km.

Kastuve, kiek paskutinį kart rodė? Sklandžios echoskopijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 07 gegužės 2015 - 18:16
QUOTE(Angele @ 2015 05 07, 17:50)

Kastuve, kiek paskutinį kart rodė? Sklandžios echoskopijos.

Kiek dariausi Santariškėse po chemoterapijų būdavo vis 7-8, kai dariausi poliklinikoj ir sos diagnostikoj, rodo 3-4-5. g.gif
Ai, svarbu nedidėja.
Atsakyti
Skirtingos laboratorijos ir jautrumas skiriasi gal. Nekyla, tai gerai matyt.
Atsakyti
Pulora taip noris Jus apkabinti, tai bent virtualiai priimkite palaikyma oro_buckis.gif
Linkiu Jums visa ko geriausio, tikuosi perskaitet Angeles posta, man jis labia ikvepiantis 4u.gif

kastuveli nepamenu normu tyrimo, bet 8 gal ner daug unsure.gif

Del sulciu, as ir uz uz uz, uz viska kas palaiko, nes psichologinis nusiteikimas cia labai svarbus 4u.gif

musu fronte stabiliai, mamukas remisijoj, laikos kolkas , dziaugiuos wink.gif rasau tam, kad isgirstumet kad ir geru ziniu esama, nes dazniausiai is ties norisi cia atbegt pasiguost kai kazkas negerai.....
as simet nebuvau dar pas daktaru.. bet jauciu kad reikia.. ne tai kad kazka jausciau bet matyt ramiau gyvensis jei uzsidesiu taska, kad viskas ok smile.gif
teveliuko mano ne itin geri tyrimai, bet kol kad paieska diagnozes, tad su juo i si skyreli neskubam smile.gif siaip seimynoj artimoj sunkus metas paskutini menesi, daug visokiu isgyvenimu, bet palyginus su visom problemom cia, musu rupesciai visiska baika wink.gif

laikykites mergeliukai, stipriai wink.gif apkabinimai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 05 07, 17:50)
NERA, galim susitikti ir taip kur tarp rungčių smile.gif  Kurioj jūs? Man pasitreniruot reiktų ilgesniai, tik vyrui per daug būtų su visais išlaukt.
Pasirodo šeimų rungtis trims, galvojom dviejose dalyvauti, bet nedidelis laiko tarpas, nespėt gali startuot berniukai ir dalyviai pirmieji trasoj 1km.

Jūs Vilniuj bėgsit? Man atrodo mes apie skirtingus maratonus kalbam smile.gif , nes jų dabar tiek vyksta...
ida, kaip ?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 05 08, 08:23)
Jūs Vilniuj bėgsit? Man atrodo mes apie skirtingus maratonus kalbam smile.gif , nes jų dabar tiek vyksta...
ida, kaip ?

Vakar velai skambinau.sake dar nepabudes verysad.gif po narkoxes.Snd liepe skambint po 9.Laukiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 08 gegužės 2015 - 07:30
Nepabudo verysad.gif ??????
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 05 08, 08:29)
Vakar velai skambinau.sake dar nepabudes verysad.gif po narkoxes.Snd  liepe skambint po 9.Laukiu blink.gif

Ida, laukiu kartu.. 4u.gif
Tikekimes viskas gerai bus.

O pas mus situacija bloga.. Liga progresuoja, o gydymas dar nepradetas, nes buvo virusas, temperatura.
Mergaites, gal galit pasakyt, jeigu pacientas guli ligonineje, kaip su chemijos skyrimu. Nes kazka sake, kad turi atvykti i dienos stacionara, bet pacientas dar guli ligoninej ir jo israsyt negali. Ar gali chemija pradet gert bunat ligoninej, ar butina issirasyt is jos ir vykt i dienos stacionara?
Papildyta:
QUOTE(ida1 @ 2015 05 08, 08:46)

Cia taip sake, kai paskambinot? O nuvaziuot negalit, gal ka daugiau paaiskintu?
Atsakyti
Taip sake.dar skambint ir tada vaziuot.Supanikavau mergaites visai.....
Atsakyti

nusiraminkit 4u.gif 4u.gif ar nepabudo, ar specialiai dar nezadina, juk yra skirtumas. prisiminkit, panasiai ir praeita syki buvo, nerimavot ir viskas susitvarke. jeigu operacija baigesi vakare, tai gal laukia kol gales tyrimus padaryti ir priimti kazkokius sprendimus. nakti to negalejo padaryti, o ir anksti buvo, prasmes nebuvo 4u.gif ten gi yra lankymo valandos, nuvaziuosit ir pasikalbesit.
nezinau siu op specifikos, bet ten kur susiduriu, specialiai po op migdo dar maziausiai 4-6val, tuo laiku padaro tyrimus, isitikina, kad nera kraujavimo ir silpnumo ir tik tuomet pradeda zadinima. o cia juk smegenys liestos, tas laikas gali buti ilgesnis rolleyes.gif jeigu nieko blogo nepasake, tai gal tokia numatyta sklandi eiga 4u.gif kada zadino praeita karta?
beje, gi pakartotinos operacijos sunkesnes, ilgesnes, tai ir visa kita kiek sunkiau. ta zino ir tam ruosiasi 4u.gif
Atsakyti

ida laukiam ziniu, laikom kumstelius, maldoje su Jumis !
Brangiosios kad tik visoms po sauja stiprybes ir glebi vilties tas besibaigiantys pavasaris atnestu!!
Atsakyti