Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

na, moteros, gi auglys tai yra unsure.gif tik jo kilme ne pikta, gydymas vistiek bus. nezinia, kaip bus visa navika istyrus g.gif bet siam momentui zinios puikios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 07 23, 13:59)
Pas mus žinios taip pat geros. Mamai lyg ir viskas gerai.

Puikumėlis.
Puikių žinių diena bigsmile.gif
Atsakyti
Kastuve, svarbu tik uždegimas, kuris turėtų greit susitvarkyti. Puikių atostogų.

Gizete, laukimas nesmagu, bet tas kelias dienas gal smagiai ir turiningai praleisit ne ligoninėj.

Nireglina, puikios žinios, taip ir toliau, kuo ilgiausio ramaus periodo. Kiekvienas žmogus labai skirtingai priima. Įsivaizduoju, kaip jums skauda širdį, kai mama pesimizman linskta. Džiuginkit buvimu kartu.
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2015 07 23, 14:36)
na, moteros, gi auglys tai yra unsure.gif tik jo kilme ne pikta, gydymas vistiek bus. nezinia, kaip bus visa navika istyrus g.gif bet siam momentui zinios puikios smile.gif

Ačiū, Milaaa labai. Nežinau ar galiu šokt džiaugsmo šokį nes nelabai suprantu ką reiškia. Ar yra dar kas plačiau parašyta. Kokia diagnozė. Ar tuomet atkrenta kuomet kaulų pažeidomai būna dėl kraujo vėžio (man gydytojas minejo kad ir tokia galimybė yra). Ui kaip suspurdo širdelė
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 23, 16:04)
Ui kaip suspurdo širdelė

Net širdis apsalo wub.gif nuo tokių naujienų thumbup.gif 4u.gif
Dar paklaust norėjau, ar gali būti toks dalykas, kad auglys viena diena mažėja, kita vėl didėja blink.gif Ir taip normaliai gana paskauda kartais unsure.gif O ir kakla toj pacioj pusej pagnaibo, tai jau leidziu sau galvoti, kad ir i kakla parsikrauste nelabasis verysad.gif
Atsakyti
Reiktų patarimo. Mamai krūties vėžys, dabar taiko chemoterapiją (šiandien buvo antra). Daug skaičiau apie Lidonium, bet nesuprantu, ar jį reikia/galima gerti tarp gydymų, ar jau po visų 6 kursų. Gydymo pradžioje chemoterapeutė prašė per pirmą kursą nieko papildomai nevartoti, nes norėjo pažiūrėti, kaip organizamas reaguos į vaistus, o paskui, jos žodžiais, gerkite ką tik norite. Gal kuri jau vartojote šiuos preparatus?
Atsakyti
Kaip smagu skaityti puikias žinias! 4u.gif

Aš tai turiningai praleidau laiką grįžusi, kaip dėjau pietų miego beveik 4val, net pati nustebau akį pramerkus :
biggrin.gif

O šiaip nuotaika pasitaisė dar ligoninėj, palatos kaimynė tokia pleputė, jai ryt laporaskopija daro, sekmadienį dar turėčiau rasti ją smile.gif
Atsakyti
Labas. Gal pamenat rasiau apie savo mama, kad jai padidejo markeris, buvo pas moteru, bet viskas gerai...... Si menesi daresi markeri ir jis vel pakilo iki 60 virsum..... padare kompiuteri ir matosi zindiniu kitose vietose.... raso, kad po kolkas ne vezys, bet juk markeris tai pakilo.... tai kaip cia suprast? buvo pas savo gydytoja, liepe rugseji kartot markeri ir jei ka spali vel chemija taikys.... o tai kodel negali dabar jos taikyt? unsure.gif
Atsakyti
Atėjau į Jūsų forumą paguodos, ar tai supratimo. Net nežinau, gal tiesios išsikalbėt. Ne man nustatė vėžį, o mano tėčiui. Jam šiuo metu 55 metai. Jis pas mane toks gana užsispyręs ir tas kuriam visada viskas gerai. Bet vat atsigulė į ligoninę ir rado kasos vėžį. Vakar jį paleido iš ligoninės.Gastro sakė, kad dar tik pradžia, kad pažeista kasa ir dvylikapirštė, kad galbūt operacija padėtų ar pristabtdytų. Šiandien nuvyko į Santariškes pas chirurgą, chirurgas nelabai kalbus buvo. Atseit ko čia atvažiavot, ir t.t. ir panašiai. Paskyrė operacija rugpjūčio 11, dar konsiliumas tarsis 10 dieną. Liepė pasidaryt tyrimus. Nežinau viena pusė tiki, kad viskas gal bus į gerą. Bet kita.... tos dvi savaitės man atrodo tokios ilgos, ilgos. Galvojau, kad viskas bus greitai. Prisiskaičiai internete, kad nieko gero, bet žinau žmogų kuris po kasos vėžio operacijos jau 7 metus gyvena pilnavertį gyvenimą ir vėl pradedu tikėt. Noriu tikėt, kad padaris operaciją, bet labai bijau konsiliumo, kuris pasakis ne. verysad.gif net nežinau ar ten buvom kur reikia ar ne, buvom Santariškėse ne onkologiniam, jau nieko nebesuprantu, galva plyšta nuo minčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 24 liepos 2015 - 19:05
QUOTE(ause makaliause @ 2015 07 24, 19:51)
Atėjau į Jūsų forumą paguodos, ar tai supratimo. Net nežinau, gal tiesios išsikalbėt.

Brangioji, stiprybės! 4u.gif man taip pat pradžia, nors man tik 31 sueis kitą mėn, turiu 7metę dukrelę. Buvau suskydus prieš porą dienų, atsistojau atgal, žinau, kad suskysiu vėl po operacijos (man šalins gimdą), bet mano artimieji, taip pat merginos čia, vėl padės susiimti save į rankas ir atsistoti ant kojų. Visoms sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, jei yra galimybė, tai pasikonsultuokite ir su onkologinio gydytojais. Tik pagooglinkit, kad pasirinkti kalbantį gydytoją. Kai susirgo mano mama, tai aš visą onfomaciją rinkausi skaitydama visas temas. Tikrai daug info radau. Dar anksčiau lankėsi ida1, ji neseniai palaudojo vyrą, manau, kad juos konsultavo pradžio gastro, tai gal ji ką patars.
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 07 24, 18:51)
Atėjau į Jūsų forumą paguodos, ar tai supratimo. Net nežinau, gal tiesios išsikalbėt. Ne man nustatė vėžį, o mano tėčiui. Jam šiuo metu 55 metai. Jis pas mane toks gana užsispyręs ir tas kuriam visada viskas gerai. Bet vat atsigulė į ligoninę ir rado kasos vėžį. Vakar jį paleido iš ligoninės.

Baisu, kai išgirsti diagnozę, stadiją. Būna panika, pyktis, bet paskui pamažu viskas susidėlioja į vietas. Supranti, kad turi eiti pirmyn.
Atsakyti
Ačiū! Kartais taip norisi išsikalbėti, o nėra kas suprastų. Atrodo kalbi, o niekas aplink nesupranta ką išgyveni. Gerai, kad Jūs esat.
Grizetė, sekmės, kantrybės ir sveikatytės! 4u.gif susiimkit dėl mažylės ir dėl savęs!
Kas svarbiausia nieko nežinau, nei kokia stadija, nieko. Tik žinau tokias mažas smulkmenėles, kad reikia operuot ir galima kažką padaryt. Kai paskaitai info internete, atrodo svyra rankos. Du gydytojai ir abu nešnekus. Atrodo kai rinkausi Santariškėse gydytoją, lyg ir atsiliepimai buvo visai nieko, bet... unsure.gif
Atsakyti