Sveikos. Ketvirtadienį guluos į NVI gimdos šalinimui. Žiauriai bijau. Visada buvau stipri, o dabar suskydau, juk kitą mėnesį man sueis tik 31... Gydytojas sako, kad gimdos kaklelio vėžys laiku pagautas, dar neišplitęs, bet labai piktas, labai blogai diferencijuotas, todėl nenori rizikuoti, be to, jau esu gimdžiusi. Skaudžiausia, kad nebegalėsiu vyrui padovanoti dvynukų, apie kuriuos svajojome, o dukrytei broliuko ar sesutės. Mano mergina iš ankstesnių santykių. Siaubinga vasara... per dukrytės gimtadienį darė konizaciją, po kelių dienų atsiguliau į ligoninę su spontaniniu pneumatoraksu, dar neišėjus iš ten sužinojau kono rezultatus. Jaučiuosi kaip nežinau kas. Ir dabar negaliu užmigt nors tu ką daryk, visokios mintys lenda... o anksti ryte pas gydytoją reikia lėkti. O kvailiausia yra tai, kad niekada negalvojau, kad bus taip liūdna paskutinįkart sergant mėnesinėmis...
QUOTE(grizete @ 2015 07 21, 23:19)
Sveikos. Ketvirtadienį guluos į NVI gimdos šalinimui. Žiauriai bijau. Visada buvau stipri, o dabar suskydau, juk kitą mėnesį man sueis tik 31... Gydytojas sako, kad gimdos kaklelio vėžys laiku pagautas, dar neišplitęs, bet labai piktas, labai blogai diferencijuotas, todėl nenori rizikuoti, be to, jau esu gimdžiusi. Skaudžiausia, kad nebegalėsiu vyrui padovanoti dvynukų, apie kuriuos svajojome, o dukrytei broliuko ar sesutės. Mano mergina iš ankstesnių santykių. Siaubinga vasara... per dukrytės gimtadienį darė konizaciją, po kelių dienų atsiguliau į ligoninę su spontaniniu pneumatoraksu, dar neišėjus iš ten sužinojau kono rezultatus. Jaučiuosi kaip nežinau kas. Ir dabar negaliu užmigt nors tu ką daryk, visokios mintys lenda... o anksti ryte pas gydytoją reikia lėkti. O kvailiausia yra tai, kad niekada negalvojau, kad bus taip liūdna paskutinįkart sergant mėnesinėmis...
Grizete, aš nekokia guodėja, nes pati dar laukiu atsakymų ir visiškai neįsivaizduoju kas man. Jūsų situacijoje, manau svarbiausia kad vėžiukas laiku pagautas. Nesigraužkite dėl ateities, jau turite duktytę, o broliuką ar sesutę galėsite įsivaikinti. stiprybės jums.
Gydytojas sako, kad gimdos kaklelio vėžys laiku pagautas, dar neišplitęs
Gal ir žiauriai nuskambės, bet sveikinu su tuo. Pagavot bjaurybę pačiu laiku ir užkertat kelią jam bujotis.
Nesigailėkit to, ko netenkat, džiaukitės tuo ką laimit-gyvenimą
Joliuke, dar kartą pasikartosiu-nusiraminkit ir mėgaukitės kiekviena diena
Remedy, kaip sekasi? Kaip savijauta?
Kastuyvėli, kaip jautiesi? Ar kreipeisi kur pagalbos?
Grizete, koks gydytojas opruos?
Mėnesinių nepasigesi, nepergyvenk, bene vienintelis pliusas neturint gimdos )
O šiaip, suprantu tave ir palaikau. Situacija tikrai šūdina, nesinori atsisveikinti su reikalingais organais, bet kai reikia rinktis, gyventi ilgai ir be gimdos, ar pusmetį su gimda, taigi atsakymas aiškus Ilgainiui susidėlios viskas pas tave galvelėje ir bus lengviau, o dabar šį etapą reikia tiesiog pragyventi. Sekmės, lengvo pooperacinio periodo.
Kai dėl manęs, apėjau dvi ginekologes šiandien ir... nieko gero nesužinojau. Jos nieko per echoskopus blogo nemato, kas kelia skausmą. Tik vėl tas nelemtas laisvas skystis, tai dar ir baimės įvarė nemažai. Padarė kraują ir šlapimą - tik nedidelis šlapimpūslės uždegimas, senas geras mano draugelis. Gal dėl jo ir skauda? Pagersiu vaistų - sužinosiu.
Ginekologės siuntė chirurgui ir vidaus organų echo, bet kad nėra vietų rytoj, o poryt išskrendu... Tai ką, patarė man gydytoja apsidraust sveikatos draudimu ir tikėtis, kad nereiks apsilankyt ligoninėje, o skausmai patys praeis.
QUOTE(Mergelė @ 2015 07 22, 11:22)
Grizete, koks gydytojas opruos?
Žilinskas.
Ačiū merginos, praeitą savaitę taip save jai ir buvau nuteikus, bet kuo arčiau rytojus, tuo labiau bijau. Vis tie "o jei tas, o jei anas" lenda galvon kaip velniai. Suskydau.
QUOTE(grizete @ 2015 07 22, 15:10)
Žilinskas.
Ačiū merginos, praeitą savaitę taip save jai ir buvau nuteikus, bet kuo arčiau rytojus, tuo labiau bijau. Vis tie "o jei tas, o jei anas" lenda galvon kaip velniai. Suskydau.
Mes laikysim už tave kumštukus. Stiprybės tau. Kai atsigausi po operacijos prisistatyk. Mes labai tavęs lauksim. Ne veltui kažkas pavadino temą " Čia gyvena viltis".
Kastuvėli, o tu viską nurašyk draugeliui, vardu šlapimtakio uždegimas, pagerk vaistukus ir gero poilsio tau brangioji. 😘
Ale žinokit jau kažkaip susiėmiau save į rankas, yra kaip yra, optimistic mood is on again pasijungsiu iš ligoninės, papasakosiu kas ir kaip, gal kam naudinga info bus.
Labas. Esu dar viena naujokė. 3st krūties vėžys išoperuotas prieš mėnesį. Dabar prasidėjo spindulinė terapija. Mergaitės, gal turit kokių patarimų? Kaip jautėtės po procedūros? Kaip jaučiaties ingriga?
QUOTE(grizete @ 2015 07 22, 21:49)
Ale žinokit jau kažkaip susiėmiau save į rankas, yra kaip yra, optimistic mood is on again pasijungsiu iš ligoninės, papasakosiu kas ir kaip, gal kam naudinga info bus.
Taip ir reikia. Šaunuolė.
Kastuvėli, kažkaip kvaila džiaugtis, kad žmogų užpuolė uždegimas, bet aš džiaugiuosi, kad tau pūslės uždegimas, o ne kažkas blogiau. Kokių vaistų paskyrė? Antibiotikų? Jei pūslės uždegimas,vaistai greitai padės. Geros kelionės.
Grizete, sėkmingos operacijos.
Grizete, sėkmingos operacijos.
QUOTE(Kinija36 @ 2015 07 22, 22:52)
Labas. Esu dar viena naujokė. 3st krūties vėžys išoperuotas prieš mėnesį. Dabar prasidėjo spindulinė terapija. Mergaitės, gal turit kokių patarimų? Kaip jautėtės po procedūros? Kaip jaučiaties ingriga?
As spinduline "pernesiau" gerai, su kaimyne po 50g ikaldavom Patarimai tai mesk i sona liemenele ir maikutes jei yra nors gramas sintetikos. Stenkis kuo daugiau buti lauke, mankstink ranka