Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(NERA @ 2015 07 17, 12:25)
Neužsikirskit ties nuodu. Tai vaistas, kuris jums padeda pasveikti, nugalėti ligą. Siūlyčiau pakeisti požiūrį, tikėjimas kalanus verčia mirksiukas.gif

Tikrai! Aciu!
QUOTE(kastuvas @ 2015 07 17, 16:16)
Angele, valio! Sveikinu su gydymo pabaiga!  thumbup.gif

Man baigėsi visos patikros. Krūtys tvarkoj, visa kita irgi tvarkoj, kompiuterinę darysiuosi rugsėjo pradžioje, o iki tol važiuosiu atostogauti smile.gif

Visoms sveikatos  4u.gif

Kaip dziaugiuosi uz tave! Labai!!! Nutyledavai paskutiniu metu,,.rupejo unsure.gif
QUOTE(Angele @ 2015 07 17, 22:15)
Gera girdėti, kad viskas gerai tau. Te ir tolimesni tyrimai būna puikūs.
Ačiū, pabaiga intensyvaus gydymo, intraveninio ligoninėje, o palaikomasis dar metai geriama dviejų rūšių chemija bei punkcijos kas 8 savaitės. Tada jau tikimės visiškos remisijos ir gydytojų verdikto SVEIKAS smile.gif Ilgas kelias nueitas, tkkimės likusi dalis gydymo prabėgs sklandžiai.

Ingriga, reikia laiko organizmui susidėliot. O reabilitacija gal pagerintų likusius nemalonius pojūčius. Dėl bangų turbūt priprantama, gal sumažės su laiku.

Linkiu visko ko geriausio, Angele! Nuosirdziai!
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Angele džiugu už vyrą, tikrai pasieksit tą SVEIKAS 4u.gif Ir už visas kitas nuoširdžiai džiaugiuos.

Norėjau porą patarimų naujokėms, kol laukiat rezultatų nenaršykit tam internete, neskaitykit pabaisuokliškų istorijų, nežiūrėkit filmų ta tematika. Imkit drauges, vaikus ar mylimuosius už parankės ir linksminkitės. Aš ir kaip vaiduoklis važinėdavau į klinikas, tai gydytoja liepė nustot vaikščiot į skyrių kas rytą, o geriau eit su draugėm šampano išgert. Juk jei jau paimta biopsija, kol nebus atsakymo niekas nepasikeis, niekas, o spėlionės ir savigrauža tik atima jėgas, kurių tikrai prireiks gydantis.

Diskutavot apie MRT, KT ir kitus tyrimus aparatais, tai labai paprastai galima pasakyti tiek, tikslumas labai priklauso nuo ligos ir net nuo lokacijos, dažnai šie tyrimai papildo vienas kitą, o kartais ir nereikia jų visų, asmeniškai man gydymo periodu darydavo tik KT. Ligai patikslinti dar esu buvus paguldyta po scintigramos aparatu, o jau remisijos patvirtinimui tik įkišo į MRT.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 07 18, 09:17)
Norėjau porą patarimų naujokėms, kol laukiat rezultatų nenaršykit tam internete, neskaitykit pabaisuokliškų istorijų, nežiūrėkit filmų ta tematika. Imkit drauges, vaikus ar mylimuosius už parankės ir linksminkitės. Aš ir kaip vaiduoklis važinėdavau į klinikas, tai gydytoja liepė nustot vaikščiot į skyrių kas rytą, o geriau eit su draugėm šampano išgert. Juk jei jau paimta biopsija, kol nebus atsakymo niekas nepasikeis, niekas, o spėlionės ir savigrauža tik atima jėgas, kurių tikrai prireiks gydantis.

drinks_cheers.gif
Angele visą tai aš suprantu, priėmiau kaip gydymą. Tačiau kartais taip už... ir užsinori paburbėti doh.gif nes norisi paprasčiausiai išsimiegoti ramiai visą naktį blush2.gif Aišku supranti kad tai tik smulkmenos mirksiukas.gif
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Merginos padėkite susigaudyti. Šiandien buvau nuėjus dėl tyrimo kurį daro siauliuose. Padake kad ryt mano tyrimus siunčia į Vilnių konsultacijai. Jau nebesuprantu koks brudas many jei negali net vietoje išsiaiškinti.
Atsakyti
[quote=Joliuke,2015 07 17, 18:47]
Nebežinau nei ką bedaryti. Gal vis tik palauksiu atsakymų,o tada kt, nes dabar net nežinau kurios kūno dalies daryti. Kažin kiek viso kūno būtų nes ten kainos atskirai dalimi.

O gal pagalvokite apie PET?? Jei nesiunčia onkologai, galima Lenkijoj (pigiausiai) be siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 20, 15:00)
Merginos padėkite susigaudyti. Šiandien buvau nuėjus dėl tyrimo kurį daro siauliuose. Padake kad ryt mano tyrimus siunčia į Vilnių konsultacijai. Jau nebesuprantu koks brudas many jei negali net vietoje išsiaiškinti.

suprantu, kaip jaučiatės, bet tie tyrimai labai svarbūs, labai svarbu nustatyti tikslią diagnozę, matyt Šiauliuose pritrūko kompetencijos ar net įrangos, viskas ten labai sudėtinga 4u.gif Mano patarimas - laukit, be tikslios citologinės diaagnozės, neverta mėtyt pinigų ar eikvoti jėgas visokiems KT ir t.t. Bet kokia onkologinė liga yra nustatoma tik esant biopsijos rezultatui, visi KT, MRT, netgi PET gali tik parodyti, kad kažkas yra vienoje ar kitoje vietoje, bet jie neduoda diagnozės, o nėra diagnozės - nėra gydymo. Kantrybės Jums. Dabar tiesiog reikia išlaukti.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 07 20, 14:15)
suprantu, kaip jaučiatės, bet tie tyrimai labai svarbūs, labai svarbu nustatyti tikslią diagnozę, matyt Šiauliuose pritrūko kompetencijos ar net įrangos, viskas ten labai sudėtinga  4u.gif Mano patarimas - laukit, be tikslios citologinės diaagnozės, neverta mėtyt pinigų ar eikvoti jėgas visokiems KT ir t.t. Bet kokia onkologinė liga yra nustatoma tik esant biopsijos rezultatui, visi KT, MRT, netgi PET gali tik parodyti, kad kažkas yra vienoje ar kitoje vietoje, bet jie neduoda diagnozės, o nėra diagnozės - nėra gydymo. Kantrybės Jums. Dabar tiesiog reikia išlaukti.

Reikia laukti. Tik tiek kaf jei prieš tai dar buvo krislelis vilties kad gal dar viskas bus gerai, tai dabar nebeliko. Ir greičiausiai net ne kaulų vėžiukas ten, jei reikia dar spec tyrimo kažkokio. Matyt neranda iš kur atkelevęs kas mane labai liůdina nes jei tai tokia tolima metastazė tai kažin ar ko gero dar galima tikėtis
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 20, 15:27)
Reikia laukti. Tik tiek kaf jei prieš tai dar buvo krislelis vilties kad gal dar viskas bus gerai, tai dabar nebeliko. Ir greičiausiai net ne kaulų vėžiukas ten, jei reikia dar spec tyrimo kažkokio. Matyt neranda iš kur atkelevęs kas mane labai liůdina nes jei tai tokia tolima metastazė tai kažin ar ko gero dar galima tikėtis

nėra taip blogai, kaip Jūs mąstot. Kas Jums atrodo spec. tyrimas, tai gali būti visiškai paparastas tyrimas, tiesiog atliekamas ne bet kurioje laboratorijoje. Kiek aš atmenu, kai man darė biopsiją, tai rezultato laukiau ar ne tris savaites, kiekvienąkart ten vis pjauna, dažo, kas kažkiek laiko gauna rezultatą, nėra taip, kad įmečiau, kaip pvz. kokiam CRB kraujo lašą ir viskas aišku. Tai tikrai ilgas ir sudėtingas procesas, man buvo Hodzkino limfoma, tai vis klausinėjau, na kaip? Aiškino man tada, kad šiai dienai atmeta tą ir aną, tada žiūri toliau, kas gaunasi, kol galiausiai atrado tiksliai kas gi yra. Pradžioje ir perspėjo, kad tai, ką randa tarpuplautyje, o net operuot negalėjo, gali būt jau metastazės, bet nepasitvirtino 4u.gif Todėl labai svarbu tiesiog išlaukti, atmenu gerai, kad tai vyko tris keturias savaites. Laikykitės.

Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2015 07 20, 15:15)
o nėra diagnozės - nėra gydymo.

drinks_cheers.gif
kol nebus histologinio tyrimo atsakymo, tol niekas nieko ir nedarys smile.gif
o kad siuncia i VPC, tai neaisku, koks tikslas isvis po kelias laboratorijas ta medziaga metyt(kartu ir pinigus), ypatingai privacias... kam jusu miestas siuncia pakartotinai i vln, jei kiek suprantu nuo pat pradziu laukiat atsakymo is vln?
kur jums ta biopsja isvis dare ir kur padejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 20 liepos 2015 - 14:50
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 20, 15:27)
Reikia laukti. Tik tiek kaf jei prieš tai dar buvo krislelis vilties kad gal dar viskas bus gerai, tai dabar nebeliko.

Siaip tai visus rimtus biopsijos tyrimus daro didziausiuose miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipedoje. Nelabai supratau, kam siuntete i Siaulius(ypac, jei jau Grybo gatve neturejo reikiamos aparaturos), jie dazniausiai vis tiek jie persiuncia i Vilniu. Kantriai laukit Santariskiu atsakymo, jis bus teisingiausias 4u.gif
Mano akimis ziurint, vilties daug atsirado: butu vezys atrastas-jau ir Siauliai pasakytu, o dabar, matyt, kazka kaip ir randa, bet neturi geresnes aparaturos nustatyti, kas tai.
O gal tikrai cia kaulu tuberkulioze, kaip kazkuri forumiete rase? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2015 07 20, 14:49)
drinks_cheers.gif
kol nebus histologinio tyrimo atsakymo, tol niekas nieko ir nedarys smile.gif
o kad siuncia i VPC, tai neaisku, koks tikslas isvis po kelias laboratorijas ta medziaga metyt(kartu ir pinigus), ypatingai privacias... kam jusu miestas siuncia pakartotinai i vln, jei kiek suprantu nuo pat pradziu laukiat atsakymo is vln?
kur jums ta biopsja isvis dare ir kur padejo?

Biopsija dare Radviliškyje. Vieną gabaliuką atidavė man, (kad galėčiau vežti privačiai), kitą gabaliuką išsiuntė į šiaulius (valdiškai). Kai privati poliklinika pasakė kad mėginys piktybiškas aš iš jų atsiėmiau megini ir aprasa ir važiuodams pas onkologą nuvežiau jam (čia vilniuj onkologiniam). Onkologoniam paėme ta gabaliuka tolimesniam tyrimui, todel taip ir gavosi kad tyrė ir siauliuosr ir vilniuje. Kadangi į Šiaulius meginys pateko anksciau, nes keliavo tiesiai po operacijos.), šiandien jau norėjau sužinot atsakymą. pas gyd atsakymo dar nebuvo tad paskbino į šiaulių potologinį paditeirauti. čia tepasakė kad ryt mano tyrimą išsiunčia į Vilnių konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 20, 16:01)
Biopsija dare Radviliškyje. Vieną gabaliuką atidavė man, (kad galėčiau vežti privačiai), kitą gabaliuką išsiuntė į šiaulius (valdiškai). Kai privati poliklinika pasakė kad mėginys piktybiškas aš iš jų atsiėmiau megini ir aprasa ir važiuodams pas onkologą nuvežiau jam (čia vilniuj onkologiniam). Onkologoniam paėme ta gabaliuka tolimesniam tyrimui, todel taip ir gavosi kad tyrė ir siauliuosr ir vilniuje. Kadangi į Šiaulius meginys pateko anksciau, nes keliavo tiesiai po operacijos.), šiandien jau norėjau sužinot atsakymą. pas gyd atsakymo dar nebuvo tad paskbino į šiaulių potologinį paditeirauti. čia tepasakė kad ryt mano tyrimą išsiunčia į Vilnių konsultacijai.

tai kada tas meginys buvo atiduotas onkologiniam?
Atsakyti