Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 07 17, 05:08)
O kada turi pareiti atsakymai?(paprastai Santariskese reikia laukti 2-3 savaite, bet apytikriai zinote, kada jau turesit atsakymus rankose?)
Jei leidzia finansai-atlikit viso kuno kompiuterine tomograma 4u.gif Echoskopai tokiais atvejais mazai ka mato. g.gif Jei bus kas blogai, vis tiek skirs kompiuterine tomograma, ji daaaaaug tikslesne, nei echo, reiks i eile uzsirasyti. Bandykit jau dabar, kol laukiat. 4u.gif

Atsaktmų važiuoju 27 dieną. Sakė tada ir gydymą skirs. Bet dabar galvoju jiems palikau tik biipsijos mėginį, pedos, stuburo ir klubu rentgeno nuotraukas. o kiek laiko reikia eileje stoveti del kt? Jei už pinigus tai gal tą pačią dieną galima? Ir kiek tas maždaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 17, 09:40)
Atsaktmų važiuoju 27 dieną. Sakė tada ir gydymą skirs. Bet dabar galvoju jiems palikau tik biipsijos mėginį, pedos, stuburo ir klubu rentgeno nuotraukas. o kiek laiko reikia eileje stoveti del kt? Jei už pinigus tai gal tą pačią dieną galima? Ir kiek tas maždaug kainuoja?

Ta pacia diena tikrai ne schmoll.gif Man, pamenu, eile buvo po 5 dienu. Kainos orientacines, cia tokias radau:
http://www.tomografi...t/test-1-2.html
Grybo gatvej-brangiau, reiktu paziureti i Kardiolita bei Medeja.
Medejoj va kainorastis:
http://affidea.lt/ka...a...amių-g-29/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 17 liepos 2015 - 09:27
Bandykit skambinti dakrarui, speju atsakyma jau turi...

quote=Joliuke,2015 07 17, 10:40]
[/quote]
Atsakyti
Mano mama vėl jaučia, kad liga atsinaujino verysad.gif Pirmadienį važiuoja į onkologinį. Vasaros pradžioje taip gerai jautėsi ir še tau, kad nori... Aš viliuosi, kad mama klysta, bet ji įsitikinusi, kas v sugrįžo. Noriu išsirėkti, ant kažko pykti, tik deja kaltų nėra verysad.gif
Atsakyti
Mano mama vėl jaučia, kad liga atsinaujino verysad.gif Pirmadienį važiuoja į onkologinį. Vasaros pradžioje taip gerai jautėsi ir še tau, kad nori... Aš viliuosi, kad mama klysta, bet ji įsitikinusi, kas v sugrįžo. Noriu išsirėkti, ant kažko pykti, tik deja kaltų nėra verysad.gif

Ir as vis noriu parasyti,tik vis neisdristu,mano draugei taip pat atsinaujino,ji jauciasi visai neblogai siai dienai,naudoja geriama chemija...labai linkiu jusu mamai,savo draugei,ir visiems sergantiems pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Nireglina, sveikatos mamai, gal dar pojūčiai nuo chemoterapijos.

Joliuke, dėl svorio rašėt, gal nuo nerimo, streso ir pakeistos mitybos krenta svoris. Rašėt, kad atsisakėt cukraus ir miltinių, o tai daug ir efektas greitas gali būti.

Man rodos magnetinis rezonansas tiksliau nei kt, ypač galvai tai tik jis ir tikslinamas. Gal ir kitkam.
Atsakyti
Joliuke as bandau gyventi tik sia diena, neleidziu sau galvoti kas bus rytoj. Aisku tai pavyksta ne visada. O del atsakymo laukimo tai tikrai didelis isbandymas.Labai uzjauciu. O kaip artimieji Jusu reaguoja
Raminamuju man niekas neisrase, o as is susijaudinimo pamirsau paprasyti, tai vaduojuosi Valerijonu. Gal kas galetu patarti kokie vaistai siuo atveju padeda.

Nireglina baimes akys dideles. Tikekime kad taip tik atrodo mamai. Sveikatos ir sekmes mamai.

Delfi yra straipsnis, kad avietes zudo vezio lasteles. Valgykim avietes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 07 17, 12:14)
Man rodos magnetinis rezonansas tiksliau nei kt, ypač galvai tai tik jis ir tikslinamas. Gal ir kitkam

Man negalima daryti magnetinio rezonanso tyrimo, tai labai pergyvenau, kad nieko doro galvos tyrimui iš KT nebus. Bet neurologai mane nuramino, jog nesąmonė g.gif Sakė, kad tik kažkokia didesnė raiška ar pan.turi būti, reik gero tomografo ir tiek unsure.gif Tikiuosi, jog nepamelavo..
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 07 16, 18:06)

ar sitas nuodas siek tiek lengviau pernesamas, nei raudona chemija, ar poveikis panasus?Suprantu, kad kiekvienam skirtingai, bet visgi noretus isgirsti tai, ka noretus isgirsti biggrin.gif kad nebuna taip blogai, kaip po raudonos chemo 4u.gif

Neužsikirskit ties nuodu. Tai vaistas, kuris jums padeda pasveikti, nugalėti ligą. Siūlyčiau pakeisti požiūrį, tikėjimas kalanus verčia mirksiukas.gif
O dėl pojūčių-visi skirtingai priimam gydymą, bet tikiuosi, kad jums jis bus be jokių šalutinių mirksiukas.gif

QUOTE(tipitapu @ 2015 07 17, 11:34)

Raminamuju man niekas neisrase, o as is susijaudinimo pamirsau paprasyti, tai vaduojuosi Valerijonu. Gal kas galetu patarti kokie vaistai siuo atveju padeda.

Ar padeda valerijonai? Su vaistais nejuokaukit, kreipkitės į gydytojus mirksiukas.gif
Nireglina, labai tikiuosi, kad mama klysta unsure.gif
Angele, kaip vyras?
ingriga, kaip savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 17, 09:40)
Jei už pinigus tai gal tą pačią dieną galima? Ir kiek tas maždaug kainuoja?

Tikiu, kad neramu, bet iš anksto nemėtykite pinigų į balą ir palaukite medikų verdikto.

QUOTE(Angele @ 2015 07 17, 12:14)
Man rodos magnetinis rezonansas tiksliau nei kt, ypač galvai tai tik jis ir tikslinamas. Gal ir kitkam.

Atsiprašau, kad įsikišu.
KT ir MRT daromi dėl skirtingų priežasčių, priklausomai nuo to, ką nori ištirti ir dėl kokių priežasčių tas tyrimas yra daromas. Ir veikimo principai gi skiriasi - KT - rentgeno spinduliai, MRT - magnetinis laukas ir radijo bangos. Būna, kad tam pačiam segmentui pilnam vaizdui reikia ir vieno, ir kito.
Jei labai grubiai, tai MRT įprastai skiriamas minkštiesiems audiniams, KT - kaulinėms struktūroms. Bet pvz. plaučiams įprastai skiria KT, stuburui geriau MRT. Ir dar krūva visokių niuansų, kur vienas turi daugiau pranašumų, nei kitas.
Tik tiek, kad KT nėra gerai dėl jonizuojančios spinduliuotės. MRT šiuo atžvilgiu nekenksmingas.
Atsakyti
NERA aciu, kad teiraujates. Sakau, kad gera biggrin.gif neskaitant rankos, mentes paskaudejimo verysad.gif bet tai juk normalu juk turi atsistatyti ten viskas po operaciju ir svitinimo doh.gif Na dar karscio bangos naktimis kankina doh.gif bet kai pagalvoji ka pasirinkti, tai tegu jau geriau bangos blush2.gif
O kai tu?
Nerigla tikiuosi kad mama klysta 4u.gif
Visoms stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 07 17, 13:25)
Neužsikirskit ties nuodu. Tai vaistas, kuris jums padeda pasveikti, nugalėti ligą. Siūlyčiau pakeisti požiūrį, tikėjimas kalanus verčia mirksiukas.gif

Aš kažkodėl tikiu, kad tai nuodas, kuris turi nunuodyti tą bjaurastį, vaistai man tai kvapnios žolelės, medus, relaksas, malda, tikėjimas tuo ką darai, jei netikėčiau-nesigydyčiau, viltis miršta paskutinė juk 4u.gif
Liūdna labai, kai merginos grįžta čia su atsinaujinusia liga, tačiau stengtis ir kautis reikia, kaip bebūtų, mane labai optimistiškai įkvepia tokie atvejai, kaip nesenai sutikta moteris, kuri operavosi skydliaukės v.prieš 8 metus ir gydytojai su jos ligos forma jai prognozavo tik pusę metų, sako aš jau aštuoni metai kaip mirusi rolleyes.gif bet nepasiduoda, gydosi visaip kaip ir gyvas pavyzdys kitoms, kaip reikia nenuleisti rankų, to linkiu ir jums visoms ir sau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti