Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

tulpe aciu labai uz paguoda man ji taip reikalinga 4u.gif
Atsakyti
tipitapu, Joliuke, neleiskit sau kristi į duobę. Parašykit, kad išrašytų raminamųjų.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 07 16, 09:06)
tipitapu, Joliuke, neleiskit sau kristi į duobę. Parašykit, kad išrašytų raminamųjų.

Raminamuosius geriu,tik slogių minčių jie nepravalo, o tik nerimą laikas nuo laiko nuima.
ir aš turiu klausimą dėl metastazių. Jei paaiškes kad pedos pirste man metastazes ar gali but taip kad liga tiek isplitusi ( juk kojos pirstas gan tolima vieta kitu organu atzvilgiu) bet as nieko tokio akivaizdaus nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 07 16, 10:06)

drinks_cheers.gif 4u.gif

Labai noreciau sulaukti atsiliepimu, kas naudojot herceptina, ar sitas nuodas siek tiek lengviau pernesamas, nei raudona chemija, ar poveikis panasus?Suprantu, kad kiekvienam skirtingai, bet visgi noretus isgirsti tai, ka noretus isgirsti biggrin.gif kad nebuna taip blogai, kaip po raudonos chemo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 16, 17:34)
Jei paaiškes kad pedos pirste man metastazes ar gali but taip kad liga tiek isplitusi  ( juk kojos pirstas gan tolima vieta kitu organu atzvilgiu) bet as nieko tokio akivaizdaus nejauciu.

gali buti isplitusi, bet gali buti ir beda ten, juk jei jau kalbat apie blogiausia, yra kaulu vezys unsure.gif
nera taip, kad imtu ir isplistu tik i pirsta, butu jau ir kitur, jei iki pirsto atejo...
gal nespeliokit, palaukit atsakymo, juk nebedaug liko 4u.gif gal viskas baigsis gerai, busit veltui nerimavusi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2015 07 16, 18:16)
gali buti isplitusi, bet gali buti ir beda ten, juk jei jau kalbat apie blogiausia, yra kaulu vezys unsure.gif
nera taip, kad imtu ir isplistu tik i pirsta, butu jau ir kitur, jei iki pirsto atejo...
gal nespeliokit, palaukit atsakymo, juk nebedaug liko 4u.gif gal viskas baigsis gerai, busit veltui nerimavusi... 4u.gif

Turbut sunkiaisia kad nezinau ko tiketis. kaulu veziui budinga kauline isauga ( jei gerai supratau) o man isaugos nebuvo tik kaulas pavirtes kosele. Del isplitimo triju paskutiniu menesiu laikotarpyje man daryta krutines echo. Vidaus organu echo. Plauciu rengenas. Gimtos echo. Kolonoskopija (daryta gruodzio men). Stuburo nuotrauka irgi dare. Sake akivaizdaus nieko nemato. Nezinau ka dar galeciau issitirti. Noris kol laukiu pasidaryt visus tyrimus kad netempt laiko.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 16, 19:39)
Turbut sunkiaisia kad nezinau ko tiketis.
kaulu veziui budinga kauline isauga ( jei gerai supratau) o man isaugos nebuvo tik kaulas pavirtes kosele.
Del isplitimo triju paskutiniu menesiu laikotarpyje man daryta krutines echo. Vidaus organu echo. Plauciu rengenas. Gimtos echo. Kolonoskopija (daryta gruodzio men). Stuburo nuotrauka irgi dare. Sake akivaizdaus nieko nemato. Nezinau ka dar galeciau issitirti. Noris kol laukiu pasidaryt visus tyrimus kad netempt laiko.

nereikejo to keisto privataus tyrimo, kuris atnese jums sumaisti ir jokios informacijos bei jokios naudos.
nebutinai.
palaukit atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 16, 17:34)
Jei paaiškes kad pedos pirste man metastazes ar gali but taip kad liga tiek isplitusi 

Stenkites negalvoti kas bus, jeigu bus nono.gif taip tikrai galima isproteti doh.gif
Skarlet O‘Hara sakydavo: „Negalvosiu apie tai šiandien, pagalvosiu rytoj.“ tai padeda, taip reikia ir elgtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2015 07 16, 18:53)
nereikejo to keisto privataus tyrimo, kuris atnese jums sumaisti ir jokios informacijos bei jokios naudos.
nebutinai.
palaukit atsakymo 4u.gif

Manęs niekas neperspėjo, kad esant nepalankiam variantui tyrimas nebus išsamus. Galvojau jei viskas gerai - greičisu galėsiu nusiraminti, o jei blogai greičiau pradėti gydymą. O gavosi taip, kad telefonu jie man pasake kad mano navikas piktybinis, atidavė nuvažiavus meginį ir liepė tirt išsamiau. vat ir kraustaus iš proto dabar
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 07 16, 18:06)
drinks_cheers.gif  4u.gif 

Labai noreciau sulaukti atsiliepimu, kas naudojot herceptina, ar sitas nuodas siek tiek lengviau pernesamas, nei raudona chemija, ar poveikis panasus?Suprantu, kad kiekvienam skirtingai, bet visgi noretus isgirsti tai, ka noretus isgirsti biggrin.gif kad nebuna taip blogai, kaip po raudonos chemo 4u.gif

Sveika,man lasino herceptina visus metus.Nuo jo visai nebuna bloga.Tik kiek zinau tai per sirdele kerta,nes ja tikrina.Ir zinok tai ne nuodas ,o vaistas kur labai padeda pas ka yraHer 3+.Stiprybes jums visoms ir sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 16, 19:39)
kaulu veziui budinga kauline isauga ( jei gerai supratau) o man isaugos nebuvo tik kaulas pavirtes kosele.

Aš aišku ne gydytoja, bet kai parašėt apie košelę iškart prisiminiau, kad vienų pažįstamų sūnui-paaugliui, kai skaudėjo nugarą, stuburė pamatė kažkokį darinį ir paėmė mėginį, kai ėmė iškart matė - kad košelė, todėl nuramino, kad nepanašu į piktybišką, bet visvien tirė. Paaiškėjo, kad kaulų tuberkuliozė. Pasirodo, tuberkuliozė būna ne tik plaučiuose g.gif , pasidomėkite.... O tas paauglys jau pasveiko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 16, 21:01)
Manęs niekas neperspėjo, kad esant nepalankiam variantui tyrimas nebus išsamus. Galvojau jei viskas gerai - greičisu galėsiu nusiraminti, o jei blogai greičiau pradėti gydymą. O gavosi taip, kad telefonu jie man pasake kad mano navikas piktybinis, atidavė nuvažiavus meginį ir liepė tirt išsamiau.  vat ir kraustaus iš proto dabar

O kada turi pareiti atsakymai?(paprastai Santariskese reikia laukti 2-3 savaite, bet apytikriai zinote, kada jau turesit atsakymus rankose?)
Jei leidzia finansai-atlikit viso kuno kompiuterine tomograma 4u.gif Echoskopai tokiais atvejais mazai ka mato. g.gif Jei bus kas blogai, vis tiek skirs kompiuterine tomograma, ji daaaaaug tikslesne, nei echo, reiks i eile uzsirasyti. Bandykit jau dabar, kol laukiat. 4u.gif
Atsakyti