Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(Angele @ 2015 07 11, 14:26)
Vyrui polineuropatija pasireiškė po pirmųjų chemijų, aptirpę iki šiol jau daugiau nei pusantrų metų.

Angele, dėkui už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 07 12, 20:11)
Gera ta knyga tiems, kurie neserga. Kurie serga, jie visa tai išgyvena patys ir jiems nereikia apie tai skaityti knygų. Čia sveikiesiems šalia verta skaityti. Ir šioje knygoje nėra geros pabaigos schmoll.gif

Pozityvo įkvepia tokios knygos: http://www.sveikaszm...lt/m/LIGOS-6823 , http://www.mijalba.c...-anita-moorjani

drinks_cheers.gif Mačiau šį filmą, sveikiesiems jis. Žiūrėjau viena, nenorėčiau vyrui užkrauti papildomų minčių tokio turino filmais.
Atsakyti
Laba diena gal kas pasakytu ar reikia siuntimo i Santariskiu onkologini ? nes pas mane seimos gydytoja atostogauja nezinau ka daryti ?
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 07 13, 13:44)
Laba diena gal kas pasakytu ar reikia siuntimo i Santariskiu onkologini ? nes pas mane  seimos gydytoja atostogauja nezinau ka daryti ?

Siuntimo reikia, be siuntimo reikės susimokėti mirksiukas.gif
Atsakyti
tipitapu, o tai nėra pavaduojančios gydytojos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 13 liepos 2015 - 15:50
Laba diena, nuejau pas mamologe i kardiolita ji man pasake kad kita diena eiciau nuo 7 val. i poliklinika ir prasyciau papildomo numerelio pas bet koki gydytoja gauciau siuntima ir isakart vaziuociau i onkologini. Taip ir padariau nors nenorejo ir numerelio duoti ir siuntimo rasyti, bet aciu kardiolitos gydytojai ji viska man pasake kaip turi buti. Taip kad 23 d. uzrase pas operuojancia mamologe gyd. Gudaviciene.

Nuotaika labai prislegta, kaip Jus vaduojates ?
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 07 15, 16:37)

Stiprybes tau 4u.gif
o kaip vaduojames, kas su malda, kas su raminanciais, o kas ir tuo ir tuo mirksiukas.gif Svarbiausia stengtis negalvoti apie blogus dalykus, nes tas fantazijos sukurys taip greitai itraukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 07 15, 15:37)
Laba diena, nuejau pas mamologe i kardiolita ji man pasake kad kita diena eiciau nuo 7 val. i poliklinika ir prasyciau papildomo numerelio pas bet koki gydytoja gauciau siuntima ir isakart vaziuociau i onkologini. Taip ir padariau nors nenorejo ir numerelio duoti ir siuntimo rasyti, bet aciu kardiolitos gydytojai ji viska man pasake kaip turi buti. Taip kad 23 d. uzrase pas operuojancia mamologe gyd. Gudaviciene.

Ir aš labai blogai jaučiuos. Vis kasdien internete naršau kas man galėtų būt. Kokia kokios ligos tikimybė. aisku nieko konkretaus nerandu, bet prisinervuoju tai labai. Svoris krinta, naktimis tirpsta rankos. Dar ir paskaudena tai viena koja. Tai kita. Tai ranka tai nugara. Tai prisigalvoju kad visas kunas metastazių apimtas. Neviltis juoda
Atsakyti
ingriga malda ir as raminuosi ypac nakti kai pabundu ir apima panikos priepuolis . O taip valerijona geriu bonkute dviem dienom.

Joliuke lygiai taip ir man atrodo kad ir ta ir ta skauda doh.gif O internete nusprendziau nieko neskaityti nes nuo to tik blogiau. schmoll.gif

Skaityti sunkiai galiu nesusikaupiu, dar televizoriu paziuriu, bandau spintutes tvarkyti, bet irgi su valios pastangomis. Manau geriausiai galvoti tik apie sia diena.
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 07 15, 21:17)
ingriga malda ir as raminuosi ypac nakti kai pabundu ir apima panikos priepuolis . O taip valerijona geriu bonkute dviem dienom.

Joliuke lygiai taip ir man atrodo kad ir ta ir ta skauda  doh.gif  O internete nusprendziau nieko neskaityti nes nuo to tik blogiau. schmoll.gif

Skaityti sunkiai galiu nesusikaupiu, dar televizoriu paziuriu, bandau spintutes tvarkyti, bet irgi su valios pastangomis. Manau geriausiai galvoti tik apie sia diena.

Aš sau pažadu neskaityti bet vis tiek skaitau. Noriu rast nors kokį šiaudą kors kokį nusiraminimą, deje randu tik blogus dalykus. O jūs pati guzelį apčiuopėt ar gyd rado. Man prieš kelis mėn abejose krūtyse rado po cistą iki 1cm tai prisigalvoju kad gal ir ten kas pikto
Atsakyti
Man visai atsitiktinai rado nuejau del visai kitu dalyku pasitikrinti regejima ir pasidaryti slapta kraujo tyrima ismatose ir pasiule pasitikrinti krutis as aisku sutikau. Ne viena karta esu dariusi mamograma, todel buvau visai rami ir se tau kad nori.

Del skaitymo tai gal geriau neskaityti visko is eiles, kai susidursite su konkrecia problema tada ieskokite atsakymu.

Dabar galvoju jeigu randa metastaziu ar gydo , ar cia jau nera ko gydyti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tipitapu: 15 liepos 2015 - 22:12
QUOTE(tipitapu @ 2015 07 15, 23:09)
Man visai atsitiktinai rado nuejau del visai kitu dalyku pasitikrinti regejima ir pasidaryti slapta kraujo tyrima ismatose ir pasiule pasitikrinti krutis as aisku sutikau. Ne viena karta esu dariusi mamograma, todel buvau visai rami ir se tau kad nori.

Del skaitymo tai gal geriau neskaityti visko is eiles, kai susidursite su konkrecia problema tada ieskokite atsakymu.

Dabar galvoju jeigu randa metastaziu ar gydo , ar cia jau nera ko gydyti ?

Labas rytas tipitapu 4u.gif Jūs taip nepergyvenkit, gydo, gydo. Kai suzinojom mano rtomo žmogaus diagnoze žiemą - jau buvo labai paveluota - metastazės visam organizme kur tik galima - kepenys, plaučiai, inkstai, paskutinė stadija,agresyvus ir sparčiai plintantis ir tt. Man tai buvo kaip nuosprendis kad jau viskas doh.gif Ačiū dienui - gydomės, laikomės ir tikim, kad dar laiko pasidžiaugti vieni kitais tikrai turim 4u.gif
Atsakyti