Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(Joliuke @ 2015 07 08, 17:31)
o šį kart pasidariau ir tai kas šeimos gydytojai pasirodė menkniekis, ortopedui pasirodė rimta problema. Padarė biopsiją ir grybo gatvėje (nuvežiau nes norėjau kad viskas vyktų kuo greičiau) parašė nežinomos kilmės piktybinis navikas> Dabar jau tiria tą mano mėginį Santariškėse ir šiauliuose (nes buvau ėmusi 2 meginukus). Labai bijau atsakymų.
Vakar pasidariau vidaus organų echoskopiją. Viskas be pakitimų, rado tik inkste apie 1 cm cistą. Plaučių nuotrauką irgi dariau praeitą savaitę, taip pat atsakymas atėjo kad viskas be pakitimų. Ką dar galėčiau pasidaryti, kol laukiu, nes einu iš proto dėl diagnozės.

Ar galetumete konkreciai paskaityti, kas parasyta israse? Paprastai neraso taip-piktybinis navikas schmoll.gif Raso medicininiais terminais, didziosiomis raidemis B, C ir skaiciais. Kiek skaiciau tevo medicininiu israsu, net kai paskutine vezio stadija buvo, ir tai niekur nebuvo pamineta toks zodziu junginys "piktybinis navikas" schmoll.gif Tai jei israse taip ir parasyta, vadinasi, arba dare neprofesionalas, kuris nezino terminu, arba tiesiog pati uzsikabinot uz jo samprotavimu, kad skausmas gali buti nuo nereiksmingos sausgysles pazeidimo iki "neaiskios kilmes piktybinio navimo". Pirmos sakinio dalies nenorejote girdeti, nes tai neatitiktu jusu sapno dalies. Is tiesu manau, o ir linkiu jums, kad tai seimos gydytoja, kuriai nepasirode rimta,pamacius rentgena, butu teisi 4u.gif
Sapnai terodo viena: vegetatyvines nervu sistemos issibalansavima, klausiat, ka nuveikti, kol atsakymas ateis? Pirmiausia, nueiti pas psichiatra ir pasiprasyti antidepresantu 4u.gif Psichologas jau nepades, nes jus apemusi beprotiska vezio baime ir jo paieska ne pirmus metus. Jei vis tik pasirodys, kad problema onkologine, antidepresantai pades susitvarkyti su uzklupusia beda, lengviau "pernesti" gydyma ir kova. O jei vis tik pasirodys, kad nera jokios mirtinos problemos, antidepresantai apramins jusu nervine sistema, nustosite save kankinusi, nebesapnuosite kosmaru, neisekosite ligu.
Pasidarete visus imanomus tyrimus, esate pagal juos sveika 4u.gif Patikekit, jei butu piktybinis navikas, jusu kiti tyrimai tokie idealus nebutu 4u.gif
Atsakyti
Sena pazistama, ar jus neisiskaitote, ka zmogus raso, ar turite keista (ne)supratima apie tai ka rasote, nesuprantu... g.gif
zmogus gi rase, kad tyrimo atsakymo is onkologinio laukia, o kita tyrimo megini nunese i privacia laboratorija, kurios atsakyma ir gavo 4u.gif matyt laboratorija negeba identifikuoti pakitusiu lasteliu, tai tiesiog paraso, kad jos atipines(piktybines). siaip toks atsakymas is tiesu nera vertas demesio, reikia sulaukti tikrojo.
apie vegetacines nervu sistemos isbalansavima, na... pasidomekit, kas tai yra...
siulot antidepresantus, bet turbut nezinot, kad ju poveikis atsiranda po mazdaug 2savaiciu nuo vartojimo pradzios, kai susidaro reikiamu vaistu koncentracija... taigi jie nera ''greitoji pagalba'' sioje situacijoje. apie ju reikalinguma turi spresti gydytojas apziurejes ligoniuka 4u.gif ir tokiais atvejais siulo vaistu kombinacijas is raminanciu, migdanciu ir kt vaistu.

Joliuke, tiesiog palaukit santariskiu atsakymo, tada matysit, ar verta panikuoti 4u.gif buna, kad is karto neranda pirminio naviko, bet lasteles diferencijuoti tikrai gali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2015 07 11, 12:57)

apie vegetacines nervu sistemos isbalansavima, na... pasidomekit, kas tai yra...
siulot antidepresantus, bet turbut nezinot, kad ju poveikis atsiranda po mazdaug 2savaiciu nuo vartojimo pradzios, kai susidaro reikiamu vaistu koncentracija... taigi jie nera ''greitoji pagalba'' sioje situacijoje. apie ju reikalinguma turi spresti gydytojas apziurejes ligoniuka 4u.gif ir tokiais atvejais siulo vaistu kombinacijas is raminanciu, migdanciu ir kt vaistu.

Turejau ta vegetodistonija, zinau apie ja absoliuciai viska. drinks_cheers.gif Ir apie AD zinau absoliuciai viska. Biopsijos atsakymas bus po 2-3 savaiciu, ne anksciau, vartojant AD-kaip tik vaistu konsentracija bus jau pasiekusi reikiama maximuma, pades arba ramiai sutikti bloga zinia, arba, jei viskas gerai, greiciau susitvarkyti su savo galva. drinks_cheers.gif

Be abejo, pirmiausia apie AD reikalinguma sprendzia gydytojai drinks_cheers.gif Gal pakaks ir psichoterapijos, juk mes skirtingi, skirtingai iveikiam problemas. Bet jei klaustu mano nuomones, kas geriau, raminamieji+migdomieji ar AD, patarciau rinktis paskutinius, nes pirmieji turi daug salutiniu reiskiniu, ismusa is darbingo ritmo ir sukelia pripratima, antrieji, jei gerai parinkti, visiskai nekeicia zmogaus darbinio ritmo, gyvenimo, tiesiog pravalo galva nuo kvailu minciu ir ligu ieskojimo.

Ir as manau, Milaa, kad sutiksite su manimi visu simtu procentu, jog geriau mintimis linketi zmogui vegetodistonijos, nei teigiamo biopsijos atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 07 11, 11:02)
Mano mamai labai jautrūs, tirpsta padai ir delnai. Sakė, tartum skruzdėlės bėgiotų. Skaičiau, kad po chemijų taip būna. Turėtų praeiti, bet vis nepraeina. Gyd. buvo prirašiusi vaistų. Prieš tai dar skaudėjo ir nugara. Nugaros skausmą vaistai nuėmė, bet padų ir delnų tirpimo ne. Mama galvoja, kad taip gali būti ir dėl stuburo  g.gif  Kitą sav. eis pas neurologą. Ar kam nors taip buvo?
Vyrui polineuropatija pasireiškė po pirmųjų chemijų, aptirpę iki šiol jau daugiau nei pusantrų metų. Apsiprato. Kartais skauda kojas, kai netikėtai vaikai šalia prišoka. Skausmai dideli buvo kai nevaikščiojo, tada leido nuskausminamuosius. Vienu metu leido b grupės vitaminus, neurologas gal dar ką pasiūlys, pasitarus su gydytoja ar derinasi su chemija.
Šiaip sako, kad turėtų atsistatyti. Kiek pamenu Leonilei aptirpę kojos buvo, įdomu kaip dabar po gydymo, gal pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 07 11, 13:45)
Turejau ta vegetodistonija, zinau apie ja absoliuciai viska. drinks_cheers.gif Ir apie AD zinau absoliuciai viska. Biopsijos atsakymas bus po 2-3 savaiciu, ne anksciau, vartojant AD-kaip tik vaistu konsentracija bus jau pasiekusi reikiama maximuma, pades arba ramiai sutikti bloga zinia, arba, jei viskas gerai, greiciau susitvarkyti su savo galva. drinks_cheers.gif

Be abejo, pirmiausia apie AD reikalinguma sprendzia gydytojai drinks_cheers.gif Gal pakaks ir psichoterapijos, juk mes skirtingi, skirtingai iveikiam problemas. Bet jei klaustu mano nuomones, kas geriau, raminamieji+migdomieji ar AD, patarciau rinktis paskutinius, nes pirmieji turi daug salutiniu reiskiniu, ismusa is darbingo ritmo ir sukelia pripratima, antrieji, jei gerai parinkti, visiskai nekeicia zmogaus darbinio ritmo, gyvenimo, tiesiog pravalo galva nuo kvailu minciu ir ligu ieskojimo.

Ir as manau, Milaa, kad sutiksite su manimi visu simtu procentu, jog geriau mintimis linketi zmogui vegetodistonijos, nei teigiamo biopsijos atsakymo 4u.gif

vegetodistonija cia visai ne prie ko doh.gif
giliai abejoju, kad apie ja ar AD zinote daugiau nei paprastas vartotojas/ligonis biggrin.gif
moteris parase pries veik 10d., taigi tas tyrimas tuoj tuoj bus. AD veikimas kitas, jie nera raminantys 4u.gif todel tam tikrom situacijom kartu skiriami benzodiazepinai. ad cia nera tinkamiausias variantas, bent ne dabar smile.gif kiek cia skaiciau, o ir jus skaitot, cia moterys daugiau ir naudoja benzodiazepinus, kas tik patvirtina, ka rasau- Clonazepam, Lorafen, Bromazepam, Lexotanil, Xanax, Alprazolam, Frontin, Zomiren, Relanium, Relium, Apaurin, Seduxen, Diazepam, Diazepeks, Tranxene, Tazepam, Rudotel, Radedorm, Eunoctin, Nitrazepam, Elenium, Nozepams, Dormicum, Grandaxin, Halcion, Estazolam – ne antidepresantai. 4u.gif
ad salutiniu reiskiniu turi daug, tai visgi psichika veikiantys vaistai.

nors somatoformines autonomines disfunkcijos tai moteriai nera, jos ir nelinkiu, kaip ir jokios kitos ligos, nes jos metu NERA jokios organines potologijos, kylančius kūno pojūčius ar funkcijas lemia psichikos pakitimai 4u.gif sia liga ir gydo ad, raminantys. o pas rasancia moteri organine patologija yra. ir tikrai nediskutuosiu, kas yra geriau, gydyti ''galva'' ar piktybines lasteles(tai man labiau konkretu atrodo) unsure.gif
bukime sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 07 11, 11:25)
Ar galetumete konkreciai paskaityti, kas parasyta israse? Paprastai neraso taip-piktybinis navikas schmoll.gif Raso medicininiais terminais, didziosiomis raidemis B, C ir skaiciais. Kiek skaiciau tevo medicininiu israsu, net kai paskutine vezio stadija buvo, ir tai niekur nebuvo pamineta toks zodziu junginys "piktybinis navikas" schmoll.gif Tai jei israse taip ir parasyta, vadinasi, arba dare neprofesionalas, kuris nezino terminu, arba tiesiog pati uzsikabinot uz jo samprotavimu, kad skausmas gali buti nuo nereiksmingos sausgysles pazeidimo iki "neaiskios kilmes piktybinio navimo". Pirmos sakinio dalies nenorejote girdeti, nes tai neatitiktu jusu sapno dalies. Is tiesu manau, o ir linkiu jums, kad tai seimos gydytoja, kuriai nepasirode rimta,pamacius rentgena, butu teisi 4u.gif
Sapnai terodo viena: vegetatyvines nervu sistemos issibalansavima, klausiat, ka nuveikti, kol atsakymas ateis? Pirmiausia, nueiti pas psichiatra ir pasiprasyti antidepresantu 4u.gif Psichologas jau nepades, nes jus apemusi beprotiska vezio baime ir jo paieska ne pirmus metus. Jei vis tik pasirodys, kad problema onkologine, antidepresantai pades susitvarkyti su uzklupusia beda, lengviau "pernesti" gydyma ir kova. O jei vis tik pasirodys, kad nera jokios mirtinos problemos, antidepresantai apramins jusu nervine sistema, nustosite save kankinusi, nebesapnuosite kosmaru, neisekosite ligu.
Pasidarete visus imanomus tyrimus, esate pagal juos sveika 4u.gif Patikekit, jei butu piktybinis navikas, jusu kiti tyrimai tokie idealus nebutu 4u.gif

Tyrimus dariaus privačioje klinikoje. Jie neturi gslimybės ištirti išsamiau. O parašyta taip- mikroskopinis aprašymas -audiniu fragmentai iš pluoštų trumpų ištęstų ląstelių santykinai gausia eozinofiline citoplazma,ovaliais ar apvaliais neryškiais polimorfiškais branduoliais, mitozių nerasta.
išvada-nežinomo piktybinio potencialo navikas, būtinad išsamus imunohistocheminis naviko tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 08, 17:31)
Dėl sapnų tai prieš kokius 2 metus buvo toks kaip sapnas ne sapnas, bet per miegus tarsi girdėjau man sakant kad "

Joliuke, gal padės nusiraminti, aš irgi sapnavau tokį sapną, kuriame buvo pasakyta konrečiai kada mirsiu. Ir viskas toliau buvo lygiai kaip pas jus, ieškojimai, nerimas, radau ligą, buvau gydyta ir sapnas neišsipildė. Jau praėjo tie metai, kurie buvo įvardinti, absoliučiai praėjo.
Pritariu, kad tai įspėjimas, bet ne nupsprendis 4u.gif
QUOTE(milaaaa @ 2015 07 11, 12:57)

Joliuke, tiesiog palaukit santariskiu atsakymo, tada matysit, ar verta panikuoti 4u.gif buna, kad is karto neranda pirminio naviko, bet lasteles diferencijuoti tikrai gali 4u.gif

Aš absoliučiai pritariu milaaaa, paklausykite jos, labai teisingai moteris rašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 07 11, 20:01)
Joliuke, gal padės nusiraminti, aš irgi sapnavau tokį sapną, kuriame buvo pasakyta konrečiai kada mirsiu. Ir viskas toliau buvo lygiai kaip pas jus, ieškojimai, nerimas, radau ligą, buvau gydyta ir sapnas neišsipildė. Jau praėjo tie metai, kurie buvo įvardinti, absoliučiai praėjo.
Pritariu, kad tai įspėjimas, bet ne nupsprendis 4u.gif

Aš absoliučiai pritariu milaaaa, paklausykite jos, labai teisingai moteris rašo 4u.gif

Ačiū už padrąsinimus. Merginos o kaip maotinates jūs. Aš visiškai atdisakiau cukraus ir mielių. Kol kas ir kvietinių miltų nevalgau, nes nežinau produktu is ju kur nebūtų cukraus ar mielių. Svoris labai pradejo krist. Nuo to kai sužinojau kad man įtaria vėžį iki dabar -4 kg ( nepilnos 2 savaotes). Aišku nervai savo daro bet tikrai nenoriu sau pakenkt ir tas svorio kritimas gasdina
Atsakyti
Vakar nupirkau dukrai labai gerą knygą, nors ji paauglių skyriuje, bet pardavėja būtinai liepė perskaityti ir man. ,,Sukramčiau" aš ją per naktį, nuostabi knyga. John Green ,,Dėl mūsų likimo kaltos ir žvaigždės". Šiandien atsisiunčiau ir filmą - http://filmux.org/42...stars-2014.html
Įsitaisykit patogiai ir būtinai pažiūrėkit.........Galbūt rasit atsakymus į amžinus kalusimus......
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas36 @ 2015 07 12, 19:37)
Vakar nupirkau dukrai labai gerą knygą, nors ji paauglių skyriuje, bet pardavėja  būtinai liepė perskaityti ir man. ,,Sukramčiau" aš ją per naktį, nuostabi knyga. John Green ,,Dėl mūsų likimo kaltos ir žvaigždės". Šiandien atsisiunčiau ir filmą -  http://filmux.org/42...stars-2014.html
    Įsitaisykit patogiai ir būtinai pažiūrėkit.........Galbūt rasit atsakymus į amžinus kalusimus......

blogą pavadinimą užrašiau - ,,Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos". Knyga aišku geresnė už filmą, bet esmė ta pati.
Atsakyti
Gera ta knyga tiems, kurie neserga. Kurie serga, jie visa tai išgyvena patys ir jiems nereikia apie tai skaityti knygų. Čia sveikiesiems šalia verta skaityti. Ir šioje knygoje nėra geros pabaigos schmoll.gif

Pozityvo įkvepia tokios knygos: http://www.sveikaszm...lt/m/LIGOS-6823 , http://www.mijalba.c...-anita-moorjani
Atsakyti
Atleiskit, 4u.gif , nenorėjau nieko įskaudint....., o pabaiga visos žmonijos vienoda,Ttiesiog pagalvojau,kad gerai įsiklausius į pamąstymus, galbūt pavyktų ką nors pakeisti savo mąstymuose ir nugyventi savo lemtį truputi kitaip.
Atsakyti