Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(Deganti @ 2015 07 02, 20:02)
Tai pažiūrėk mergyt, gi esi kovotoja, jei pavyko prieš 10 metų, kodėl dabar tuo netikėt? Žinau, kaip pikta, sunku, kaip beprasmiška viskas, bet jau kartą esi nugalėjus, tai dabar susiimk, tikėjimas ir viltis dabar tavo geriausi draugai, su nerimu, bet ir su viltim lauk rezultato biopsijos, o tada į kovą. Nes kitaip niekaip šitam kely nebūna  4u.gif

O mes čia visada, pasiguosti ir pasitarti, apkabinti ir pabarti, tik tu laikykis, o mes jau ir pasistengsim tuos sparnus užaugint  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu viskam, Stiprybės Joliuke 4u.gif
Nireglina gera skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02, 14:06)
Labas. Jau kelias dienas skaitinėju jūsų skyrelį, bet vis tikėjaus kad nereikės pas jus prisijungti. Deje verysad.gif

Joliuke, dabar sunkiausia, kol nežinai diagnozės, nes tada braunasi pačios juodžiausios mintys. Gerai, kad gelbėjies xanaxu - kol viskas paaiškės. Kai pradeda gydymą, kažkaip ramiau tampa - žinai, kad eini į priekį, ypač jei dar daktarai duoda vilties, palaiko. Kada tavo atsakymai, tiksli diagnozė?
Atsakyti
Mergaites,kam dare PET tyrima,girdejau,kad po to kazkaip nebendrauti su mazais vaikais para ar kiek? Vyrui darys,kazkaip negereja. Skrandzio limfoma jam. Gal ir gyd pasakys,nes kazkaip mazai info radau,kaip elgtis po to tyrimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2015 07 02, 20:25)
Joliuke, dabar sunkiausia, kol nežinai diagnozės, nes tada braunasi pačios juodžiausios mintys. Gerai, kad gelbėjies xanaxu - kol viskas paaiškės. Kai pradeda gydymą, kažkaip ramiau tampa - žinai, kad eini į priekį, ypač jei dar daktarai duoda vilties, palaiko. Kada tavo atsakymai, tiksli diagnozė?

Kol kas nieko nezinau. Kita trečiadienį važiuoju pas onkologą. Matysim ką sakys. Reikia pjaut pirštą kažkada. Dar nezinia kada bus tikslus biopsijos atsakymai. Man dar stuburo nuotrauka daryta. Oryopedas lyg ir ten izvelgia kazka bet nera tikras. Labai labai baisu. Labiausiai maziukai 2 vaikai neramina. Man dar nelaikas ten o kviecia
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02, 21:57)
Man dar nelaikas ten o kviecia

Dar niekas niekur nekviečia unsure.gif Niekas tau to dar nepasakė. Kol ateis kitos savaitės trečiadienis - kaip nors laikykis. Laikykis pagerdama raminamuosius, gal turi išsikalbėt su kuo, paverkt ant peties, jei tikinti - į bažnyčią nueik. Aš ŽINAU, ką jauti, per tai perėjau. Kai susidėlios gydymo planas, atsiras aiškumas, kas ir kaip - taps lengviau. Baisiausia nežinomybė.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2015 07 02, 21:37)
Dar niekas niekur nekviečia  unsure.gif Niekas tau to dar nepasakė. Kol ateis kitos savaitės trečiadienis - kaip nors laikykis. Laikykis pagerdama raminamuosius, gal turi išsikalbėt su kuo, paverkt ant peties, jei tikinti - į bažnyčią nueik. Aš ŽINAU, ką jauti, per tai perėjau. Kai susidėlios gydymo planas, atsiras aiškumas, kas ir kaip - taps lengviau. Baisiausia nežinomybė.

Ačiu mergyted. Atrodo lsikaus o paskui vel zliumbiu pasikukciodama. Jei pspasskociau savo sspnus suprastumet kodel saksu kad kviecia.
O ar kas nors bande gydytis salia tiktos medicinod dar ir kitaip. Man rekomenduoja Vilija Boguciuviene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 02 liepos 2015 - 22:07
QUOTE(Angele @ 2015 07 01, 12:17)

Une, žiūrint kas pakitę, ir savaime atsistato. Vyrui krisdavo fibrinogenas, tai kraujo konponentą krioprecitatą lašina, trombocitai jei žemiau ribos lašina trombocitų masę, kai trombų fakrotius didelis kurį laiką leidosi fraxipariną.

QUOTE(NERA @ 2015 07 01, 12:19)
Trombus pila

Aciu jums abiems labai!
Vat ir ne inau koks pakitimas. Tiesiog pasake,kad per skystas kraujas. Ir savaitei atidejo chemija. Tiek...
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2015 07 02, 20:32)
Mergaites,kam dare PET tyrima,girdejau,kad po to kazkaip nebendrauti su mazais vaikais para ar kiek?

Prieš tyrimą važiuosit "mokytis", ten viską paaiškins. Jei gerai atsimenu-parą, vaikų negalima.

QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02, 20:57)
Man dar nelaikas ten o kviecia

Į kovą tave kviečia, o ne ten. Juk bet kurį sapną galima aiškinti kaip nori mirksiukas.gif Vyk tokias mintis šalin. Čiupk vaikus ir lėkit pramogaut. Verkdama nieko nelaimėsi, o nerimą ir baimę vaikai ui kaip stipriai jaučia.
Žinau, kad nepaguosiu, bet šitą pasimetimo, baimės, nerimo ir pasaulio griuvimo būseną turbūt visos perėjom. Galiu tik paguosti, kad tai laikina ir sužinojus gydymo planus, viskas susidėlios į vietas. Ramink nervukus ir mėgaukis gyvenimu mirksiukas.gif
karme, remedy, kaip jūs?
kastuvėli?
parašykit kaip kam sekasi...
Papildyta:
QUOTE(une @ 2015 07 03, 00:36)

Tiesiog pasake,kad per skystas kraujas. Ir savaitei atidejo chemija. Tiek...

Matyt trombai kilime, jei nieko nepylė , o tik nusprendė palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02)
Noriu gyventi, bet bijau, nes buvo daug sapnų ir  šiaip visokių ženklų ad iš šito kelio nebeišsuksiu verysad.gif

Nepriimkit sapnų ir ženklų taip, kad nebeišsuksit! Gal atvirkščiai - tie sapnai ir ženklai privertė greičiau ieškoti ligos ir ją atrasti. Mano gyvenime irgi buvo įdomių potyrių, po to rimto gydymo..irgi sapnavau, ženklus mačiau, raudojau, kad turbūt ir išsipildys (ir ypač, kai sužinojau apie ligą). O dabar sakau Ačiū už tuos sapnus, nes jie mane privertė pasirūpinti jau kurį laiką buvusia bloga sveikata, aš nenorėjau, jog jie išsipildytų ir primygtinai ėjau per medikus..
O sapnuose buvo konkretu, net be simbolių, tiesiog tiesmukas kalimas galvon, kad mirsiu. Kai gyd.rado bėdą, jau po gydymo aš paklausiau apie mirtį ir man įvardino statistiką - nieko nedarant, apie 50 proc.miršta per pirmus metus nuo diagnozės.
Taip kad, tie sapnai jums tam ir duoti, kad pasuktumėt kitu keliu. Juk turbūt girdėjot posakį, jog kiekvienas esame savo likimo kalvis mirksiukas.gif
Jeigu norit gyventi, tai ir turit gyventi, daryti viską, kad gyventumėte, o visų pirma išgedėjus diagnozę, pasakyti sau tai garsiai ir visiems laikams, jog liga neįveiks. Ir tada eiti būtent tuo sveikimo keliu! Tikėkit tuo 4u.gif
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02, 23:07)
Jei pspasskociau savo sspnus suprastumet kodel saksu kad kviecia.

Aš sakyčiau, kad ne kviečia, o tas kvietimas įspėja. Dievas žmogui davė didelę dovaną - valią ir tuo pačiu davė pasirinkimą (sakoma, jog tuo žmogus skiriasi nuo Angelų). Jūs galite pasirinkti neiti ten, kur jus kviečia ir neiti su tais, kurie kviečia mirksiukas.gif
Atsakyti
Joliuke, jūs tik laikykitės ir stenkitės neprisileisti juodų minčių prie savęs. Mintys materilizuojasi, gerkite raminančius, jie padeda. Kaip merginos ir sakė,dar niekas galutinai nenuspręsta ir taško dar nėra, tik laikykites juk jūsų reikia vaikučiams. Išsikalbėkite kas guli ant širdies, palengvėja.
Aš pati neturiu ligų, bet aplink mane serga 3 žmogučiai ir tas jausmas kai sužinai, atrodo, kad viskas - krenti į bedugnę. Bet tada imi kapanotis.

Nireglina, kaip gera skaityti tokias žinias. 4u.gif Linkėjimai jūsų kovotojai.
Tos musmirės tai tikrai galingas ginklas. Aš šiaip nelabai tikiu tokiais dalykais, bet kai mano mama jas gėrė kelis metus ir nuvyko tikrintis krūtinės (pas ja buvo rasti neaiškūs dariniai ir palikti stebėjimui)nieko pas ją nerado beveik.Tie dariniai buvo susitraukę iki minimumo. Ji galvoja,kad tai dėl musmirių. Aš galvoju,kad visada reikia naudoti viską kas tik įmanoma.

Pas mus tai naujienos tos pačios, po viso gydymo turim bėdų su skrandžiu ir žarnynu,regis jau geriau ir vėl blogyn. Kalbėjau su gydytoja, tai pripasakojo dar ką gerti ir ką daryti, reikia bandyti.

Visoms šviesios dienos, visada po darganos nušviečia saulė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02, 14:06)
Labas. Jau kelias dienas skaitinėju jūsų skyrelį, bet vis tikėjaus kad nereikės pas jus prisijungti. Deje verysad.gif

console.gif jei nori rekti-rek, jei nori begti- bek, jei nori saukti- sauk, tik nelaikyk savy, mane sitaip mokino, as tikiu, mes turim nugaleti, nors ir as nesenai pradejau sita kova, taip kad mums skirtas toks isbandymas, ka padarysi, laikas viska sudelios i vietas, stiprybes jums, kitoms ir sau 4u.gif

Merginos dar norejau paklausti del kruties v. markerio, darytas pries du su puse metu(kai dar buvo nieko nerasta) ir dabar pries gydyma, paskui po chemijos ir nesenai, skaiciai kaip ikalti, vienodi 21, 22, ka tai sako visai nesuprantu, kodel tas markeris nieko informatyvaus nerodo, tipo viskas gerai buvo, kai gerai buvo ir dabar, kai negerai-visviena gerai doh.gif
Atsakyti
Yra takia zolele vilkakoje (lot. Lycopus europeaeus) ji labai padeda nusiraminti ir i viska paziureti blaiviau, lig is kito kampo, bet ji ne migdo ir nedaro zmogu bejausmiu. Tai rusu onkologas fitoterapeutas rekomenduoja, ja drasiai galima gerti apie savaite laiko, nuo 1 sauksto iki 5 kaip arbata. Mano tevams labai padejo nusiraminti. Vilniuje ji yra ''sirdazoles'' vaistineje. Ilgiau nepatartina tiems, kas turi skydliaukes hiper funkcija.
Atsakyti