QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02)
Noriu gyventi, bet bijau, nes buvo daug sapnų ir šiaip visokių ženklų ad iš šito kelio nebeišsuksiu
Nepriimkit sapnų ir ženklų taip, kad nebeišsuksit! Gal atvirkščiai - tie sapnai ir ženklai privertė greičiau ieškoti ligos ir ją atrasti. Mano gyvenime irgi buvo įdomių potyrių, po to rimto gydymo..irgi sapnavau, ženklus mačiau, raudojau, kad turbūt ir išsipildys (ir ypač, kai sužinojau apie ligą). O dabar sakau Ačiū už tuos sapnus, nes jie mane privertė pasirūpinti jau kurį laiką buvusia bloga sveikata, aš nenorėjau, jog jie išsipildytų ir primygtinai ėjau per medikus..
O sapnuose buvo konkretu, net be simbolių, tiesiog tiesmukas kalimas galvon, kad mirsiu. Kai gyd.rado bėdą, jau po gydymo aš paklausiau apie mirtį ir man įvardino statistiką - nieko nedarant, apie 50 proc.miršta per pirmus metus nuo diagnozės.
Taip kad, tie sapnai jums tam ir duoti, kad pasuktumėt kitu keliu. Juk turbūt girdėjot posakį, jog kiekvienas esame savo likimo kalvis
Jeigu norit gyventi, tai ir turit gyventi, daryti viską, kad gyventumėte, o visų pirma išgedėjus diagnozę, pasakyti sau tai garsiai ir visiems laikams, jog liga neįveiks. Ir tada eiti būtent tuo sveikimo keliu! Tikėkit tuo
QUOTE(Joliuke @ 2015 07 02, 23:07)
Jei pspasskociau savo sspnus suprastumet kodel saksu kad kviecia.
Aš sakyčiau, kad ne kviečia, o tas kvietimas įspėja. Dievas žmogui davė didelę dovaną - valią ir tuo pačiu davė pasirinkimą (sakoma, jog tuo žmogus skiriasi nuo Angelų). Jūs galite pasirinkti neiti ten, kur jus kviečia ir neiti su tais, kurie kviečia