Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 06 25, 15:29)
Pasakykit jai, kad tas viduriavimas-tokie niekai, kurie praeis, palyginti su tuo, jog jei butu nesigydziusi, tai gal ir po zeme butu buvusi 4u.gif
Jei samdysit sesute vaistams leisti i vena, kartu pasamdykit, kad lasalines palasintu: greiciau mociutei praeis visi negalavimai, sustipres, atsiras gyvenimo dziaugsmas. 4u.gif

Arba ne...vyras viduriuoja penkti metai, jam irgi žarnyne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 06 25, 14:29)
Pasakykit jai, kad tas viduriavimas-tokie niekai, kurie praeis, palyginti su tuo, jog jei butu nesigydziusi, tai gal ir po zeme butu buvusi 4u.gif
Jei samdysit sesute vaistams leisti i vena, kartu pasamdykit, kad lasalines palasintu: greiciau mociutei praeis visi negalavimai, sustipres, atsiras gyvenimo dziaugsmas. 4u.gif

Labas rytas merginos,

Mintis gera dėl lašelinių,nes jai tikrai trūksta skysčių. Reikia mamai pasakyti,kad šiandien pakalbėtų su sesele.
Aš jai vis "psichologuoju" apie tai,kad reikia gydytis ir t.t Pesimistė ji juodai pas mus,neįžvelgia niekur džiaugsmo ir nemoka džiaugtis kai gerėja nors po kruopą.
Visoms linkiu gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Optimistinė istorija, žinoma daug sėkmės, bet ir psichologinis nusiteikimas, iš principo Davė tik šešis mėnesius, o gyvena jau daugiau nei keturiasdešimt metų

QUOTE(ingriga @ 2015 06 20, 09:32)
Sveikit  4u.gif
Plaučius šviestis ir kraują priduot važiuosiu 29d. Kažkaip neramu, bet čia taip bus tikriausiai prieš kiekvieną patikrinimą  doh.gif
Kaip sekėsi tyrimai? Taip nerimas palydovas nemielas, ta tema straipsnį skaičiau, kaip surasti savo veikloje nusiraminimą, užsimiršimą. Tik nerandu, kad įkelti.
Atsakyti
ir kastuvėlis turėjo eiti tyrimams g.gif
angele, kaip pas jus reikalai?
AusrineS, kaip močiutė?
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Plaučiai tvarkoje, kraujo tyrimo dėl žymenų atsakymas po poros sav., toks patinimas sakė normalu thumbup.gif jei ne karščio bangos naktimis galėčiau ir pamiršt apie ligą blush2.gif
Kastuvas po tyrimų dingo g.gif Angele kaip vyras g.gif Tylu čia, tikuosi todėl kad visos džiaugiasi vasara ir blogų žinių nėra 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal kuri pasakys, ar kraujo tyrimai tiks daryti likus sav. iki chemijos, ar dar paskutine diena reikia darytis?
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2015 07 01, 09:36)
Laba diena,
Gal kuri pasakys, ar kraujo tyrimai tiks daryti likus sav. iki chemijos, ar dar paskutine diena reikia darytis?

Mano mamai kraujo tyrimus daro kiekviena karta pries pat lasinant chemija. Jei buna negeri, tada savaitei atideda...

Ingriga, kaip dziaugiuosi uz tave!
Atsakyti
QUOTE(une @ 2015 07 01, 10:53)
Mano mamai kraujo tyrimus daro kiekviena karta pries pat lasinant chemija. Jei buna negeri, tada savaitei atideda...

Ingriga, kaip dziaugiuosi uz tave!

Chemija man daryta pries dvi sav., dabar tyrimai geri, po sav. chemija, seimos gyd. iseina atostogu, todel ir klausiu, ar tiks siandieninis tyrimas, chemijai, kuri bus po savaites, ar nereiks vaziuoti namo del to kad kraujo tyrimas bus "pasenes"? 4u.gif
Atsakyti
Ingriga, puikios žinios. Tikimės tokių pat gerų žymenų tyrimų.

Nera, kaip tu pati?
Pas mus ramu, po savaitės atidėjimo ryt guldymas dviems savaitėms intensyvimo fazė. Gaus kokteiliuką trijų chemijų, tikimės sklandžiai, ne kaip po praeito tokio kurso. Dabar stipresnis.
Po šio kurso liks tik geriama chemija be ligoninių, kassavaitiniai patikrinimai ir lumbalinės.

Misiki, žiūrint kaip reikalauja chemoterapeutai, gal gali šeimos išrašyt tyrimus, pasidaryk vėliau, o atsakymus pasiimt pas kitą. Ėjimų daugiau turbūt.
Vyrui daro prieš chemiją, kinta rodikliai dažnai, taip pat žiūri krešėjimą, fermentus.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 07 01, 12:17)

Misiki, žiūrint kaip reikalauja chemoterapeutai, gal gali šeimos išrašyt tyrimus, pasidaryk vėliau, o atsakymus pasiimt pas kitą. Ėjimų daugiau turbūt.
Vyrui daro prieš chemiją, kinta rodikliai dažnai, taip pat žiūri krešėjimą, fermentus.

Aciu merginos 4u.gif Dar kazkaip neramu, nes pradejo labai kisti forma, kaip ir aptinimas toks aplink augli darosi, pats auglys atrodo nedideja, bet aplinkiniai audiniai tai zenkliai, manau cia ne i gera jau verysad.gif
Atsakyti
Gal tokia reakcija į chemiją. Klauskit gydytojų ir neprisileiskit iš anksto minčių niūrių. Planuoja operuoti?
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 07 01, 12:46)
Gal tokia reakcija į chemiją. Klauskit gydytojų ir neprisileiskit iš anksto minčių niūrių. Planuoja operuoti?

Nuomones gydytoju issiskyre, vieni uz buvo, kiti pries, paskui prieme vieningai, kad pirma chemija 6 kursai, paskui operacija, bet pas mane HER2+, 3G, kaip tu minciu neprisileist nezinau, stengiuosi, bet...as pati norejau kad viska pasalintu pirma, nes metastaziu kaip ir nebuvo, dabar man jau aplink kakla idomus skausmai prasidejo, limfmazgiu srityse, nezinau, nezinau...

Gydytojai atostogauja, ko cia paklausi, dar kai gydaisi toli nuo centro, tai isvis unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misiki: 01 liepos 2015 - 12:06