Man mamograma nemate, o echoskopu pamate jeigu vyrauja liaukinis audinys mamogrofas nemato
[/quote]
Labas dar kartą visoms,
kažkaip sunerimau po echoskopijos, klausiau gydytojos pati, gal reiktų mamografijos, kažką numykė, kad nesimatys. Bet ir ne visai tvirtai pasakė, kad matomas echoskopija auglys yra gerybinis Nuo mano begalės klausimų, gydytoja susinervino, tai daugiau ir nebeklausiau... Bet pasidarė neramu, kai sako lyg gerybinis, nelabai matosi. Nors aš čiuopiu jį pati pirštais. Po to sako, bet tavo amžiuje jau gerybiniai neatsiranda Bet man būtent ir atsirado, tai kaip tada suprasti?.. Koks tada tas auglys? Dabar galvoju, kad gal dėl ramybės reiktų važiuoti privačiai prašyti dar kartą echoskopijos ir/ar biopsijos/mamogramos? Pasimetus po konsultacijos Kauno klinikose visiškai
QUOTE(Adelina40 @ 2015 06 11, 15:13)
Dabar galvoju, kad gal dėl ramybės reiktų važiuoti privačiai prašyti dar kartą echoskopijos ir/ar biopsijos/mamogramos? Pasimetus po konsultacijos Kauno klinikose visiškai
O ka sako toliau daryti? stebeti?
Manau dar viena konsultacija nepakenks sekmes
QUOTE(ingriga @ 2015 06 11, 15:45)
Nieko nepasiūlė, visiškai. Diagnozė gerybinis auglys palikta su klaustuku. rekomenduota po metų daryti echoskopiją. Prieš tris metus buvo diagnozuotos toje vietoje cistos, pasakė, kad gerybinis dabar negalėjo atsirasti. Tai gal sako jis nebuvo anksčiau diagnozuotas. Aiškiai ten vakar irgi visko nematė. Guzą apčiuopiau neseniai. Kaip suprantu, daug ligonių, laiko trūksta, padėjo klaustuką ir gali eiti. Kaune jau nebeisiu, nepasitikiu. Mėginsiu kažkaip patekti į Vilnių...
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 06 11, 14:33)
2. Pirma chemija, kad pridusinti pati issikerojusi augli(ne esme dydyje, esme, kiek saknu aplinkui suleides), ji isdziovinti kaip kad po roundapo isdziuna varputis. Tada apdziuvusio tokio pasalinimas is organizmo(kaip kad sudziuvusio varpucio isrovimas is svarios zemes, idant tas, bjaurybe, neatsigautu po gero lietaus ir toliau nesubujotu).
Tai būtų labai gerai, kad jį paveiktų tie vaistai, bet yra daug situacijų, kai auglio paskirti vaistai neveikia, kas tada, kiti vaistai ir vėl pusmečio laukimas, tuomet, jei jis dar piktesnis, iš pirmos, ar antros stadijos gali labai smagiai peršokti į trečią, ar net ketvirtą st., aš norėjau, kad man pašalintų iškart visą krūtį, be jokių laukimų ir tyrimų, kurie tesiasi jau antras mėnuo, ar net trečias mėnuo, taip laimingai jis ten isitaisęs auga sau spėriai ir galvoja, kol jūs čia mane nuodysit, aš spesiu visur pasidarbuoti, o jei dar ir raundapas neveiks tai ir seimininkei bus kapec
Aciu uz atsakyma
QUOTE(Adelina40 @ 2015 06 11, 17:41)
Nieko nepasiūlė, visiškai. Diagnozė gerybinis auglys palikta su klaustuku. rekomenduota po metų daryti echoskopiją. Prieš tris metus buvo diagnozuotos toje vietoje cistos, pasakė, kad gerybinis dabar negalėjo atsirasti. Tai gal sako jis nebuvo anksčiau diagnozuotas. Aiškiai ten vakar irgi visko nematė. Guzą apčiuopiau neseniai. Kaip suprantu, daug ligonių, laiko trūksta, padėjo klaustuką ir gali eiti. Kaune jau nebeisiu, nepasitikiu. Mėginsiu kažkaip patekti į Vilnių...
Jaunoms moterims mamograma nelabai tinkama, nes krūtyse vyrauja liaukinis, o ne riebalinis audinys. Dėl to geriau matosi echoskopuojant. Ir jaunoms moterims būna gerybiniai dariniai - kai man buvo gal 23-24 metai, buvo fibroadenoma. Išoperavo. Galima šalinti ir gerybinius. Sėkmės!
QUOTE(Opdum @ 2015 06 07, 22:44)
Dekinga uz atsakyma
. O kur ja rasti ? Privaciai ? Kokia kaina?
Nezinau nuo ko.. jam labai daug ir gyliai ispjauta (12siuliu buvo) .. pergyvena baisiai kad skysciai renkasi.. bijo kad reikes vazineti traukti..gydytoja liepe fastum geliu tepti aplink pjuvi kad mazintu patinima.. bet nieko jis nemazino tik oda kaip nudegino atrodo..lb smulkiai isbere paraudonavo.. pries tai kai vaziavom i santariskes paciupinejo sako skysciai renkasi..jei daugiau bus reiks traukt..va ir visa info.. is proto einu kai negaliu tecio palydet.. jis nedrista nieko klausinet nes jam baisu isgirst atsakyma
as Jums taip dekinga uz diagnozes issifravima.. kaip palengvejo..
va tau ir medike..kai susiduri su artimo zmogaus liga isgaruoja visos zinios ..net geda man
Stiprybes visiems...
Kol Jus esate salia savo ligoniuku..palaikot..slaugot.. bunat salia..Jus Ju angelai sargai zemeje... jei Jie pralaimi kova.. Jie tampa Jusu angelaia sargais..
. O kur ja rasti ? Privaciai ? Kokia kaina?
Nezinau nuo ko.. jam labai daug ir gyliai ispjauta (12siuliu buvo) .. pergyvena baisiai kad skysciai renkasi.. bijo kad reikes vazineti traukti..gydytoja liepe fastum geliu tepti aplink pjuvi kad mazintu patinima.. bet nieko jis nemazino tik oda kaip nudegino atrodo..lb smulkiai isbere paraudonavo.. pries tai kai vaziavom i santariskes paciupinejo sako skysciai renkasi..jei daugiau bus reiks traukt..va ir visa info.. is proto einu kai negaliu tecio palydet.. jis nedrista nieko klausinet nes jam baisu isgirst atsakyma
as Jums taip dekinga uz diagnozes issifravima.. kaip palengvejo..
va tau ir medike..kai susiduri su artimo zmogaus liga isgaruoja visos zinios ..net geda man
Stiprybes visiems...
Kol Jus esate salia savo ligoniuku..palaikot..slaugot.. bunat salia..Jus Ju angelai sargai zemeje... jei Jie pralaimi kova.. Jie tampa Jusu angelaia sargais..
vėluoju su atsakymu. Kiekvieną antradienį gydytoja priima konsultacijai nemokamai Santariškėse, ketvirtam ligoninės aukšte. Pakonsultuoja, pažiūri, pataria, skiria gydymą. Ligoninė vadinasi Nacionalinis vėžio institutas. Labai labai šauni gydytoja. atsakys į visus lausimus, kiek klausite tiek ir atsakys. Tėtuką būtinai nuvežkit. Ir pati pasirodykit- pasakys ką daryti. Nebijokit.
Sveikos, mergaitės.
Prašau, rekomenduokite ginekologą-onkologą Klaipėdoje. Dar noriu pasiteirauti, gal kas žino, ar Klaipėdoje ilgas laukimas "klinikos koridroriuje" prieš kiekvieną konsultaciją? Nes iki Kauno klinikų tolimas kelias mums, o ir laukimas prie kabineto durų kartais po 3 val. vargina (nors ir registracija yra tam tikrai valandai).
Ačiū už atsakymus.
Prašau, rekomenduokite ginekologą-onkologą Klaipėdoje. Dar noriu pasiteirauti, gal kas žino, ar Klaipėdoje ilgas laukimas "klinikos koridroriuje" prieš kiekvieną konsultaciją? Nes iki Kauno klinikų tolimas kelias mums, o ir laukimas prie kabineto durų kartais po 3 val. vargina (nors ir registracija yra tam tikrai valandai).
Ačiū už atsakymus.
QUOTE(Tulsi @ 2015 06 14, 14:18)
Sveikos, mergaitės.
Ačiū už atsakymus.
Ačiū už atsakymus.
Mano mama operavo Raimondas Siaulys, registruokites i Salvija su siuntimu priima nemokamai ir nereikia laukti eilese kaip jurininkuose
Rasabraske, ačiū Jums už atsakymą. Nerandu informacijos, ar gydytojas Raimondas Šiaulys konsultuoja Klaipėdos universitetinėje ligoninėje...? Nes kiekvieną kartą vizito metu atliekami tyrimai, o medicinos centre "Salvija" šios paslaugos tkriausiai būtų mokamos.
QUOTE(rasabraske @ 2015 06 14, 19:28)
Mano mama operavo Raimondas Siaulys, registruokites i Salvija su siuntimu priima nemokamai ir nereikia laukti eilese kaip jurininkuose
Jau pati radau informaciją, kad tikrai konsultuoja...
QUOTE(Tulsi @ 2015 06 15, 07:53)
Rasabraske, ačiū Jums už atsakymą. Nerandu informacijos, ar gydytojas Raimondas Šiaulys konsultuoja Klaipėdos universitetinėje ligoninėje...? Nes kiekvieną kartą vizito metu atliekami tyrimai, o medicinos centre "Salvija" šios paslaugos tkriausiai būtų mokamos.
QUOTE(Tulsi @ 2015 06 15, 06:53)
Taip, penktadieniais ieikite i kul ipr registracija internetu maciau yra artimiausias talonas liepos 3 dienai. Arba galite vaziuoti pas ji i skyriu, dirba kasdien. Jusu atveju greiciausiai patektumete si sestadieni i salvija, o ten jau manau susitarsite, kad tyrimus atliktu ligonineje.