na ryt tetis eina pas gydytoja.. as dirbu negaliu palydeti.. jei neduos biletenio jis daug ir "netriuksmaus"toks jau jis.. o jam net nuo nedidelio fizinio kruvio tie skysciai kaupiasi o darbas fizinis su didelias svoriais.. gyvenime neturejo biletenio.. o kai prireike tai se tau.. savaite po operacijos jau nenorejo pratesti
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 06 04, 14:21)
Laba, mergaitės. Paskaitau jus tyliai. Norėjau paklausti, ką galima pavartoti, kad kraujas atsistatytų? Uošviui po chemijos labai blogas, leukocitai neatsistato, negali paskutinio kurso padaryti.
Dar toks klausimas. Turiu apgamą, kuris man nepatinka. Nuo ko pradėti jo patikrinimą- eiti pas šeimos gydytoją ar registruotis į Santariškes pas onkologą? Ačiū
Dar toks klausimas. Turiu apgamą, kuris man nepatinka. Nuo ko pradėti jo patikrinimą- eiti pas šeimos gydytoją ar registruotis į Santariškes pas onkologą? Ačiū
Na mano planas toks.. dabar pasiimu siuntima is savo seimos gyd. Ir varau i santariskes.. pas onkodermotologa..skambinausi tai sake tik pirmadieniais registruoja.. noriu visus pasalint.. bet tai neimanoma.. vien ant veido turiu 25 apgamus
Visoms stiprybes ir kantrybes.. tai toks sunkus kelias.