Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

Dekui jums.. kad randat laiko atsakyti..
na ryt tetis eina pas gydytoja.. as dirbu negaliu palydeti.. jei neduos biletenio jis daug ir "netriuksmaus"toks jau jis.. o jam net nuo nedidelio fizinio kruvio tie skysciai kaupiasi doh.gif o darbas fizinis su didelias svoriais.. gyvenime neturejo biletenio.. o kai prireike tai se tau.. savaite po operacijos jau nenorejo pratesti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 06 04, 14:21)
Laba, mergaitės. Paskaitau jus tyliai. Norėjau paklausti, ką galima pavartoti, kad kraujas atsistatytų? Uošviui po chemijos labai blogas, leukocitai neatsistato, negali paskutinio kurso padaryti.
Dar toks klausimas. Turiu apgamą, kuris man nepatinka. Nuo ko pradėti jo patikrinimą- eiti pas šeimos gydytoją ar registruotis į Santariškes pas onkologą? Ačiū 4u.gif

Na mano planas toks.. dabar pasiimu siuntima is savo seimos gyd. Ir varau i santariskes.. pas onkodermotologa..skambinausi tai sake tik pirmadieniais registruoja.. noriu visus pasalint.. bet tai neimanoma.. vien ant veido turiu 25 apgamus doh.gif

Visoms stiprybes ir kantrybes.. tai toks sunkus kelias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 04 birželio 2015 - 16:01
Prieš kelias savaites Vilniuje prie savivaldybės vyko akcija, tikrino apgamus. Jau ėjo į pabaigą, o ir aš laukt negalėjau, tai sakė galima pas juos vietoj prie santariškių yra odos klinikos gal, kad vos ne be siuntimo ir nemokamai tikrina.
Bandau rast apie ką pasakojo, tai gal čia Pasiskambinus galima pasitikslinti, o gal visai ne ta klinika.
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2015 06 04, 16:05)
Dekui jums.. kad randat laiko atsakyti..
na ryt tetis eina pas gydytoja.. as dirbu negaliu palydeti.. jei neduos biletenio jis daug ir "netriuksmaus"toks jau jis.. o jam net nuo nedidelio fizinio kruvio tie skysciai kaupiasi doh.gif o darbas fizinis su didelias svoriais.. gyvenime neturejo biletenio.. o kai prireike tai se tau.. savaite po operacijos jau nenorejo pratesti doh.gif
Papildyta:

Na mano planas toks.. dabar pasiimu siuntima is savo seimos gyd. Ir varau i santariskes.. pas onkodermotologa..skambinausi tai sake tik pirmadieniais registruoja.. noriu visus pasalint.. bet tai neimanoma.. vien ant veido turiu 25 apgamus doh.gif

Visoms stiprybes ir kantrybes.. tai toks sunkus kelias.

šiaip tai pasiėmus visus dokumentus važiuokit į gyvą eilę antradieniui pas L.Bloznelytę- priima visus. Pakonsultuos, pažiūrės, nuramins- labai švelni, maloni gydytoja. Aš pas ją gydausi ir esu labai patenkinta rezultatais.
Atsakyti
Ida, laikykitės. Maldelė už jūsų vyrą ir jus.

Kaip jūs visos laikotės? Pas mane naujienos tos pačios su babyte, vis pasakoju jai jūsų pavyzdžius ir sakau, "va matai kaip žmonės kovoja ir tiki". Kažkaip jis vis dažniau praranda ūpą. Nuotaikos šokinėjančios. Pasigavo kokį virusiuką, tai jau kai paskambinau visai nėra nuotaikos ir viskas blogai.Labai bijo paskutinės savaitės ir chemijos "nes bus labai blogai, taip sakė kaimynė iš gretimos lovos". Mano mama labai reaguoja į jos nuotaikos kaitas (irgi pati su visokių ligų puokšte), tai taip ir laikau jas abi blink.gif doh.gif Prisibėdavojau aš čia, atsiprašau,bet išsikalbi ir geriau tampa.
Linkiu visosm šviesaus savaitgalio 4u.gif

Atsakyti
AusrineS, nuotaikų kaitos man nuo chemo būdavo. Net ne kaitos, o pastovi depresija. Turbūt normalu, visgi ne džiaugsmo eliksyrą leidžia. Dabar kai baigiau gydymą ir nuotaika visai kitokia. smile.gif

Kas dėl manęs tai gydymai baigti, tyrimai rugsėjį. Todėl stengiuosi kuo mažiau apie ligą galvot. Būnu su šeima, draugais, gimtadienį planuoju, ieškau darbelio ir t.t

Sveikatos visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 06 04, 07:06)
Sveika  4u.gif  Gal tau atrašys kas šiuo metu yra susidūręs su panašia situacija. Mūsų šeimoj švogeris  prieš ~ 15 m. išgirdo tokią diagnozę po apgamo operacijos. Tačiau jam tik išoperavo apgamą, ir paleido. Jokios chemijos nesiūlė. Net nepasakė, ar reikai tikrintis - kas kiek laiko reikia...taigi kolkas tfu tfu tfu - kaip ir pamiršom šią bėdą, gyvena kaip gyvenęs....  thumbup.gif

o nuo ko tėčiui taip susikomplikavo žaizdos gijimas? Man asmeniškai užgijo pirminiu būdu. Išpjovė gabalą mėsos nuo rankos ir viskas ir užgijo. Pjūvis irgi didelis buvo. Pusė metų po operacijos kol kas atrodo viskas gerai.
Nebijokit dėl stadijos stadija praktiškai nulinė. Jau jums rašiau. Iki 1mm paprastai išgyja visi, kai jau giliau- tada problemos. Jūsų tėtukai jei nelietuviškai yra 0 stadija, paviršium šlaižiančioji melanoma, dispalastinis nevusas, tai reiškia kad displastinis apgamas, kai tarp daugybės mažų susidaro vienas didesnis. Dėl chemijos suabejojau, gal čia todėl kad ant nugaros?
Atsakyti
Mergaitės, Idos vyras mirė. verysad.gif Ji paprašė, kad parašyčiau šią žinią, ir prašė, kad nerašytumėm forume jai užuojautos...... Liūdėkime tyliai....
Atsakyti
QUOTE(zalia_banga @ 2015 06 06, 10:51)
Mergaitės, Idos vyras mirė.  verysad.gif Ji paprašė, kad parašyčiau šią žinią, ir prašė, kad nerašytumėm forume jai užuojautos...... Liūdėkime tyliai....

console.gif

Turiu prasyma mergaiciu senbuviu 4u.gif Skaitau visas tema nuo pat pradziu... priejau 26 tema, ir maciau, kad ten mergaites rinko visas a.a. Adis pasisakymus seimai . gal kuri turi issisaugjusi ir galetu man "pemesti" ... labai noretusi tureti toki "lobi" ikvepimo saltinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 06 05, 11:53)
šiaip tai pasiėmus visus dokumentus važiuokit į gyvą eilę antradieniui pas L.Bloznelytę- priima visus. Pakonsultuos, pažiūrės, nuramins- labai švelni, maloni gydytoja. Aš pas ją gydausi ir esu labai patenkinta rezultatais.

Dekinga uz atsakyma
. O kur ja rasti ? Privaciai ? Kokia kaina?

QUOTE(Lapkričio aušra @ 2015 06 05, 13:46)
o nuo ko tėčiui taip susikomplikavo žaizdos gijimas? Man asmeniškai užgijo pirminiu būdu. Išpjovė gabalą mėsos nuo rankos ir viskas ir užgijo. Pjūvis irgi didelis buvo. Pusė metų po operacijos kol kas atrodo viskas gerai.
Nebijokit dėl stadijos stadija praktiškai nulinė. Jau jums rašiau. Iki 1mm paprastai išgyja visi, kai jau giliau- tada problemos. Jūsų tėtukai jei nelietuviškai yra 0 stadija, paviršium šlaižiančioji melanoma, dispalastinis nevusas, tai reiškia kad displastinis apgamas, kai tarp daugybės mažų susidaro vienas didesnis. Dėl chemijos suabejojau, gal čia todėl kad ant nugaros?

Nezinau nuo ko.. jam labai daug ir gyliai ispjauta (12siuliu buvo) .. pergyvena baisiai kad skysciai renkasi.. bijo kad reikes vazineti traukti..gydytoja liepe fastum geliu tepti aplink pjuvi kad mazintu patinima.. bet nieko jis nemazino tik oda kaip nudegino atrodo..lb smulkiai isbere paraudonavo.. pries tai kai vaziavom i santariskes paciupinejo sako skysciai renkasi..jei daugiau bus reiks traukt..va ir visa info.. is proto einu kai negaliu tecio palydet.. jis nedrista nieko klausinet nes jam baisu isgirst atsakyma doh.gif
as Jums taip dekinga uz diagnozes issifravima.. kaip palengvejo..
va tau ir medike..kai susiduri su artimo zmogaus liga isgaruoja visos zinios ..net geda man

Stiprybes visiems...
Kol Jus esate salia savo ligoniuku..palaikot..slaugot.. bunat salia..Jus Ju angelai sargai zemeje... jei Jie pralaimi kova.. Jie tampa Jusu angelaia sargais..
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Merginos gal kuri buvot susidurūs su krūtinės, tiksliau prie krūtinės tinimu g.gif Ranka kaip ir tvarkoje, netinsta bet ta vieta patinusi, liemenėlę jau pakeičiau doh.gif Internetas nelabai padėjo rasti informacijos, o gal nemoku klausti blush2.gif
Šiaip pas mane viskas gerai, neskaitant karščio bangų, džiaugiuos tik kad jos pagrinde nakti aplanko ax.gif 29d. važiuosiu plaučius šviesti ir kraują paims, truputi neramu, bet tai tikriausiai bus visada prieš tyrimus doh.gif
Kaip visos gyvenat, tyloka čia. Visoms -iems geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 06 08, 12:05)
Labas visoms  4u.gif
Merginos gal kuri buvot susidurūs su krūtinės, tiksliau prie krūtinės tinimu  g.gif  Ranka kaip ir tvarkoje, netinsta bet ta vieta patinusi, liemenėlę jau pakeičiau doh.gif Internetas nelabai padėjo rasti informacijos, o gal nemoku klausti  blush2.gif
Šiaip pas mane viskas gerai, neskaitant karščio bangų, džiaugiuos tik kad jos pagrinde nakti aplanko  ax.gif 29d. važiuosiu plaučius šviesti ir kraują paims, truputi neramu, bet tai tikriausiai bus visada prieš tyrimus  doh.gif
Kaip visos gyvenat, tyloka čia. Visoms -iems geros dienos  4u.gif

Cia toj vietoj po pazastim? Man tino po pazastim, po operuota krutine. Ir buvo toks jausmas, kad visos sausgysles kaip storos gitaros stygos. Tepiau Traumeliu, kazkokiu tepalu, skirtu venoms gydyti. Daktarai tuo metu kazkaip nepaaiskino kame reikalas. Praejo.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2015 06 08, 13:38)
Cia toj vietoj po pazastim? Man tino po pazastim, po operuota krutine. Ir buvo toks jausmas, kad visos sausgysles kaip storos gitaros stygos. Tepiau Traumeliu, kazkokiu tepalu, skirtu venoms gydyti. Daktarai tuo metu kazkaip nepaaiskino kame reikalas. Praejo.

Toj vietos kaip liemenėlės juosta. Ačiū 4u.gif Tepsim Traumeliu
Atsakyti