Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(Opdum @ 2015 06 03, 23:14)
Sveiki visi... skaiciau tema.. viena kita..jaucuosi su visom susipazinus.. mintyse vis linkejau sveikatos bei stiprybes.. taip tikejau kad visi pasveiks deja ne visiems pavyko... matyt Auksciausias pasiimta istiesu geriausius.. nes geru reikia ir ten.. nezinau kokiais zodziai galima paguosti praradus po kovos artimuosius.. bet jus laikykites kazkaip..

atejau cia .. ne siaip sau.. taip reikia patarimu/pagalbos..paciai neiseina jos susieskoti ir tinkamai kol kas issifruoti..rasiau kitoje temoje bet ten nieko nebuna.. matyt visi cia susibege.. nenoriu isibrauti bet leisiu sau issipasakoti jums leidus.

per mano gimtadieni pries pora savaiciu operavo teti(57m) kaip su melanoma.. siandien atejo tyrimai melanoma patvirtino..sake 1 stadijos.. tiesiog iteike lapa ir pasake tau vezys 1 stadijos.. ir eik zmogau su tokia zinia sau.. liepe eiti uzsirasyti chemijai kuria neaisku ar atliks..
pasidomejau juk Lietuvoje specifinio gydymo melanomai nera.. ka daryti ? Ko laukti dabar? ... jam is apgamo dar keli aplink taskeliai juodi buvo atsirade.. isvados apie tyrima parasytos lietuviskai bet atrodo skaitai kaip japoniskai.. bandai ieskoti info.. bet visur mirga "mirtis" sunku susikaupti..
nors gydytoja pasake pirma stadija bet lape parasyta pagal Clark 2 invazijsos ligis 0.5 mm.. cia kaip suprantu paplitimas I gilesnius audinius?  Gal but kas nors turi patirties (nors visiems linkiu jos netureti) ir kokia prognoze bei gydymas su 1 stadija melanomos?
Tetis apgamu turi mazai..o va vienas didesnis nuo vaikystes nugaroje buves. eme ir sublogejo.. o as ju tiek daug turiu.. ir ju visada sparciai daugeja.. aisku dbr ir paciai panika.. begsiu tikrintis.. nors pries metus buvau sake viskas ok.. dbr jau man visi itartini..sunu apziurineju jau ir pas ji man kelia itarima apgamai doh.gif
labai atsiprasau uz klaidas ir neryslia kalba.. labai sunku susikaupti.. negaliu patiket..
diagnoze skamba mazdaug taip ..gal but kazkas pades issifruoti ka reiskia ,galutine potologijos prognoze : letingo malinga melanoma pt1a ; 2 invazijos lygos pagal Clark naviko stadija . 0.5mm. Misrus displazinis nevusas.. atrodo tiek info bet negaliu niekaip susodet visu tasku..

Sveika 4u.gif Gal tau atrašys kas šiuo metu yra susidūręs su panašia situacija. Mūsų šeimoj švogeris prieš ~ 15 m. išgirdo tokią diagnozę po apgamo operacijos. Tačiau jam tik išoperavo apgamą, ir paleido. Jokios chemijos nesiūlė. Net nepasakė, ar reikai tikrintis - kas kiek laiko reikia...taigi kolkas tfu tfu tfu - kaip ir pamiršom šią bėdą, gyvena kaip gyvenęs.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpė @ 2015 06 04, 07:06)
Sveika  4u.gif  Gal tau atrašys kas šiuo metu yra susidūręs su panašia situacija. Mūsų šeimoj švogeris  prieš ~ 15 m. išgirdo tokią diagnozę po apgamo operacijos. Tačiau jam tik išoperavo apgamą, ir paleido. Jokios chemijos nesiūlė. Net nepasakė, ar reikai tikrintis - kas kiek laiko reikia...taigi kolkas tfu tfu tfu - kaip ir pamiršom šią bėdą, gyvena kaip gyvenęs....  thumbup.gif

Dekoju jums juk skiret laika perskaityt mano paklode smile.gif pasiskaiciau apie enzymus..rasveratroli.. saltalankiu alieju..ar tinka gerti? I ka tokiu klausymu kreiptis.. poliklinika kuria tetis lanko net biletenio duot dar savaitei nenori..nors operavusi gydytoja sake butu gerai dar savaite nedirbt.. pjuvis buvo didelis dejo 12 siulu.. dabar ten matosi juk pasikaupe skysciu.. liepe daktare fastum gel tepti..nuo jo isbere.. gal turit patarimu kaip mazint ta skysciu kaupimasi ? Gal salcio pridet? Gal... ?
Atsakyti
Opdum, dėl pooperacinių reikalų, ypač jei kas neaišku gal verčiau kreiptis į operavusį gydytoją. Jei žmogus tik pooperacijos neatsigavęs, kaip neleidžia dar sustiprėt sunku suprast.
Karme gydosi, pasiteiraukit, bet kaip suprantu bent jau gydytojas yra kuris konsultuoja, skiria gydymą, nuramina gal net.
Sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 06 04, 09:48)
Opdum, dėl pooperacinių reikalų, ypač jei kas neaišku gal verčiau kreiptis į operavusį gydytoją. Jei žmogus tik pooperacijos neatsigavęs, kaip neleidžia dar sustiprėt sunku suprast.
Karme gydosi, pasiteiraukit, bet kaip suprantu bent jau gydytojas yra kuris konsultuoja, skiria gydymą, nuramina gal net.
Sveikatos.

O pas operavusi gydytoja galima tiesiog atvazuot i santariskes? Ar reikia siuntimo?atsiprasau gal kvailai mano klausymai skamba bet kai pirma karta susiduri jautiesi kaip balta varna..
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2015 06 04, 12:05)
O pas operavusi gydytoja galima tiesiog atvazuot i santariskes? Ar reikia siuntimo?atsiprasau gal kvailai mano klausymai skamba bet kai pirma karta susiduri jautiesi kaip balta varna..

Operaves daktaras priima bet kada, siuntimo nereikia 4u.gif
Siaip man keista, kad seimos gydytojas netesia biuletenio blink.gif Suprantu, kai banali priezastis-isipjove pirsta, bet po operacijos PRIVALOMA testi tiek, kiek ligonis blogai jauciasi.

Idute, matau, prisijungusi. Mieloji, tik pora zodziu parasyk, nesvarbu, kokiu... 4u.gif
Atsakyti
Opdum, karme melanom gydosi, gal ji daugiau patars mirksiukas.gif
Pas operavusį gydytoją užtenka nuvažiuoti jo kunsultavimo valandom, tik gali tekti gyvoj eilėj palaukti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 06 04, 12:08)

Idute, matau, prisijungusi. Mieloji, tik pora zodziu parasyk, nesvarbu, kokiu... 4u.gif

Labai trūksta Idos naujienų. Kad ir kokios jos būtų, nebijok sakyt, tam mes čia ir esame. blush2.gif

Pas mane naujienų nėra. Kamuojuosi vėl su žvėriškais galvos skausmais, kurių priežasties niekas neranda, ir keliauju pas krūtų gydytoją birželio 11. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 06 04, 13:47)
Labai trūksta Idos naujienų. Kad ir kokios jos būtų, nebijok sakyt, tam mes čia ir esame.  blush2.gif

Pas mane naujienų nėra. Kamuojuosi vėl su žvėriškais galvos skausmais, kurių priežasties niekas neranda, ir keliauju pas krūtų gydytoją birželio 11.  rolleyes.gif

Mergaites visas myliu.apkabinu.nesiryztu parasyt...Gyvas vyras.ziauriai silpnas.kiekviena diena gali ateiti ta zinia...Laikykites jus.
Atsakyti
Laba, mergaitės. Paskaitau jus tyliai. Norėjau paklausti, ką galima pavartoti, kad kraujas atsistatytų? Uošviui po chemijos labai blogas, leukocitai neatsistato, negali paskutinio kurso padaryti.
Dar toks klausimas. Turiu apgamą, kuris man nepatinka. Nuo ko pradėti jo patikrinimą- eiti pas šeimos gydytoją ar registruotis į Santariškes pas onkologą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Idute stiprybės jums su vyru 4u.gif
Atsakyti
Ida stiprybes 4u.gif ir nesivaržykit rašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 06 04, 13:56)
Mergaites visas myliu.apkabinu.

Tai mes visos tave apkabinam ir po gerą mintį ir maldą siunčiam vyrui.
Atsakyti