Pulora, užjaučiu. Stiprybės jūsų šeimai.
Mano mama šeštadienį užbaigė chemijų maratoną. Jei Dievas norės, gal daugiau jų nebereikės. Už mėnesio tirs ir žiūrės, ar neliko to bjaurybės. Chemija nualino kraują, numušė kraujospūdį. Reikia kažkaip pakelti hemoglobiną.
QUOTE(Pulora @ 2015 06 01, 08:39)
Paliko mane mano sūnelis, dabar jis mano angeliukas. Jis buvo tikras kovotojas, šitiek skausmo iškentėjo per pusmetį. Bet.... Nekenčiu tos pabaisos, kuri naikina pačius geriausius ir mylimiausius. Kovokit, nepasiduokit, jūs laimėsit.
Graudu ir liudna...
Tokiais atvejais sedziu ir galvoju, kur to velnio priezastis? Kodel negirdejom apie kaliuzej gyvenanciu recidyvistu vezius? Nu tikrai, sakom, stresas, netinkama mityba, blogos gyvenimo salygos, uztersta aplinka sukelia vezi-bet paziurekit i nusikaltelius? Jie ten ka-sanatorijoj sedi, pauksciu piena valgo? Ju net gripas nepuola Tada dar sakoma, prakeikimai, uzkalbejimai ir visa kita-po simts pypkiu, ar tu nusikalteliu kasdien neprakeikia auku artimieji po kelissyk? Kodel jiems tos ligos nera, o sveikus, darbingus, protingus, dorus sienaute sienauja???????????????????????????????????????????
Kaip pikta ant viso pasaulio, negaliu...
Leonile, sveika sugrįžus į darbus.
Kastuve, linkiu sklandžio cistos operacijos, lad greičiau ateitų ir praeitų tas laikas.
Pulora
Kastuve, linkiu sklandžio cistos operacijos, lad greičiau ateitų ir praeitų tas laikas.
Pulora
QUOTE(AusrineS @ 2015 06 01, 10:23)
Ir dar klausimas, babytė kalbėjo su gydytoja savo ir ji taip susakė, kad visas procedūras atliks onkologiniame Kaune, o vat operuotis tai reikės vykti į Kauno Klinikas Kažkaip man labai keista, nes pirminė konsultacija pas chirurgą kur vyko, tai jis sakė, kad jis operuos po visko. Čia gal taip būna?
Nuo viduriavimo mano mamytei per chemijas Loperamid gėrė, taip pat ir vyras dabar - per švitinimus. Ten paviduriavus reikia išgerti lyg tai 2 tabletes iškart. Vėliau dar - tik neviršyti normos. Galima nusipirkti be recepto, bet gal geriau su gydytoju pasitarti. Na, reik anotacijoje paskaityti. Smektos ir bakterijos jau nepadės, nors bakterijas gėrė visą laiką ir dabar tebegeria.
Laukiame operacijos - gulamės birželio 10 d. Praėjome 1.5 mėnesio švitinimų su truputėliu chemijos...
Naujiems angelėliams dangiškos ramybės,o čia likusiems jų apsaugos ir ramybės taip pat. Užjaučiu...
Visiems ir visoms sveikatos - tos nuostabiausios ir laukiamiausios malonės...
Pulora labai gaila...užjaučiu jus,jūsų marčia,anūkelį laikykitės visi drauge taip kaip visi kartu kovojote .
QUOTE(Pulora @ 2015 06 01, 09:39)
Paliko mane mano sūnelis, dabar jis mano angeliukas. Jis buvo tikras kovotojas, šitiek skausmo iškentėjo per pusmetį. Bet.... Nekenčiu tos pabaisos, kuri naikina pačius geriausius ir mylimiausius. Kovokit, nepasiduokit, jūs laimėsit.
Pulora,plysta sirdis...uzjauciu
[quote=Pulora,2015 06 01, 08:39]
[/quote
Kartais jie išeina....su rytmečio lietum, pavasario žole, kad snaigele į delnus kristų ir būtų vėl šalia...
[/quote
Kartais jie išeina....su rytmečio lietum, pavasario žole, kad snaigele į delnus kristų ir būtų vėl šalia...
Ačiū visoms už patarimus. Vakar kalbėjau su babyte, tai regis tvarkosi ten tie reikalai, bet ateičiai reikia žinoti kas ir kaip, juk dar liko 3 savaites švitinimo ir 1 savaitė chemo
Smagu skaityti, apie pagerėjimus. Ir tikriausiai kiekvienam iškyla tokie klausimai, kodėl būtent tas ar kitas žmogus suserga šita bjaurybe. Šiandien sužinojau,kad vieno kolegos mažametei dukrai diagnozuota leukemija
Smagu skaityti, apie pagerėjimus. Ir tikriausiai kiekvienam iškyla tokie klausimai, kodėl būtent tas ar kitas žmogus suserga šita bjaurybe. Šiandien sužinojau,kad vieno kolegos mažametei dukrai diagnozuota leukemija
Pulora, jau paminėjo, laikykitės išvien, abi kartu likusios, palaikykit viena kitą, stiprybės.
Nireglina, palankių rezultatų jums.
Ausrine, sklandaus likusio gydymo, neliūdėkit, gydymas skirtas, belieka išlaukti tą laiką.
Leukemijos gydymas ilgas ir sudėtingas, bet išgydoma, didžiausias pasveikimo procentas būtent vaikams. Stiprybės šeimai.
Nireglina, palankių rezultatų jums.
Ausrine, sklandaus likusio gydymo, neliūdėkit, gydymas skirtas, belieka išlaukti tą laiką.
Leukemijos gydymas ilgas ir sudėtingas, bet išgydoma, didžiausias pasveikimo procentas būtent vaikams. Stiprybės šeimai.
Pulora.... uzuojauta Jums ir Jusu seimai....
Sveiki visi... skaiciau tema.. viena kita..jaucuosi su visom susipazinus.. mintyse vis linkejau sveikatos bei stiprybes.. taip tikejau kad visi pasveiks deja ne visiems pavyko... matyt Auksciausias pasiimta istiesu geriausius.. nes geru reikia ir ten.. nezinau kokiais zodziai galima paguosti praradus po kovos artimuosius.. bet jus laikykites kazkaip..
atejau cia .. ne siaip sau.. taip reikia patarimu/pagalbos..paciai neiseina jos susieskoti ir tinkamai kol kas issifruoti..rasiau kitoje temoje bet ten nieko nebuna.. matyt visi cia susibege.. nenoriu isibrauti bet leisiu sau issipasakoti jums leidus.
per mano gimtadieni pries pora savaiciu operavo teti(57m) kaip su melanoma.. siandien atejo tyrimai melanoma patvirtino..sake 1 stadijos.. tiesiog iteike lapa ir pasake tau vezys 1 stadijos.. ir eik zmogau su tokia zinia sau.. liepe eiti uzsirasyti chemijai kuria neaisku ar atliks..
pasidomejau juk Lietuvoje specifinio gydymo melanomai nera.. ka daryti ? Ko laukti dabar? ... jam is apgamo dar keli aplink taskeliai juodi buvo atsirade.. isvados apie tyrima parasytos lietuviskai bet atrodo skaitai kaip japoniskai.. bandai ieskoti info.. bet visur mirga "mirtis" sunku susikaupti..
nors gydytoja pasake pirma stadija bet lape parasyta pagal Clark 2 invazijsos ligis 0.5 mm.. cia kaip suprantu paplitimas I gilesnius audinius? Gal but kas nors turi patirties (nors visiems linkiu jos netureti) ir kokia prognoze bei gydymas su 1 stadija melanomos?
Tetis apgamu turi mazai..o va vienas didesnis nuo vaikystes nugaroje buves. eme ir sublogejo.. o as ju tiek daug turiu.. ir ju visada sparciai daugeja.. aisku dbr ir paciai panika.. begsiu tikrintis.. nors pries metus buvau sake viskas ok.. dbr jau man visi itartini..sunu apziurineju jau ir pas ji man kelia itarima apgamai
labai atsiprasau uz klaidas ir neryslia kalba.. labai sunku susikaupti.. negaliu patiket..
diagnoze skamba mazdaug taip ..gal but kazkas pades issifruoti ka reiskia ,galutine potologijos prognoze : letingo malinga melanoma pt1a ; 2 invazijos lygos pagal Clark naviko stadija . 0.5mm. Misrus displazinis nevusas.. atrodo tiek info bet negaliu niekaip susodet visu tasku..
atejau cia .. ne siaip sau.. taip reikia patarimu/pagalbos..paciai neiseina jos susieskoti ir tinkamai kol kas issifruoti..rasiau kitoje temoje bet ten nieko nebuna.. matyt visi cia susibege.. nenoriu isibrauti bet leisiu sau issipasakoti jums leidus.
per mano gimtadieni pries pora savaiciu operavo teti(57m) kaip su melanoma.. siandien atejo tyrimai melanoma patvirtino..sake 1 stadijos.. tiesiog iteike lapa ir pasake tau vezys 1 stadijos.. ir eik zmogau su tokia zinia sau.. liepe eiti uzsirasyti chemijai kuria neaisku ar atliks..
pasidomejau juk Lietuvoje specifinio gydymo melanomai nera.. ka daryti ? Ko laukti dabar? ... jam is apgamo dar keli aplink taskeliai juodi buvo atsirade.. isvados apie tyrima parasytos lietuviskai bet atrodo skaitai kaip japoniskai.. bandai ieskoti info.. bet visur mirga "mirtis" sunku susikaupti..
nors gydytoja pasake pirma stadija bet lape parasyta pagal Clark 2 invazijsos ligis 0.5 mm.. cia kaip suprantu paplitimas I gilesnius audinius? Gal but kas nors turi patirties (nors visiems linkiu jos netureti) ir kokia prognoze bei gydymas su 1 stadija melanomos?
Tetis apgamu turi mazai..o va vienas didesnis nuo vaikystes nugaroje buves. eme ir sublogejo.. o as ju tiek daug turiu.. ir ju visada sparciai daugeja.. aisku dbr ir paciai panika.. begsiu tikrintis.. nors pries metus buvau sake viskas ok.. dbr jau man visi itartini..sunu apziurineju jau ir pas ji man kelia itarima apgamai
labai atsiprasau uz klaidas ir neryslia kalba.. labai sunku susikaupti.. negaliu patiket..
diagnoze skamba mazdaug taip ..gal but kazkas pades issifruoti ka reiskia ,galutine potologijos prognoze : letingo malinga melanoma pt1a ; 2 invazijos lygos pagal Clark naviko stadija . 0.5mm. Misrus displazinis nevusas.. atrodo tiek info bet negaliu niekaip susodet visu tasku..