QUOTE(Pulora @ 2015 06 01, 08:39)
Paliko mane mano sūnelis, dabar jis mano angeliukas. Jis buvo tikras kovotojas, šitiek skausmo iškentėjo per pusmetį. Bet.... Nekenčiu tos pabaisos, kuri naikina pačius geriausius ir mylimiausius. Kovokit, nepasiduokit, jūs laimėsit.
Pulora, stiprybes Jums. Lai Jusu sunus ilsisi ramybeje. Liudna, apmaudu ir skaudu, kad liga buvo tokia agresyvi.
stiprybes visoms.
QUOTE(Pulora @ 2015 06 01, 07:39)
Paliko mane mano sūnelis, dabar jis mano angeliukas. Jis buvo tikras kovotojas, šitiek skausmo iškentėjo per pusmetį. Bet.... Nekenčiu tos pabaisos, kuri naikina pačius geriausius ir mylimiausius. Kovokit, nepasiduokit, jūs laimėsit.
Pulora, stiprybės jums ir jūsų šeimai.
Mergaitės, gal kas galit parekomenduoti ką nuo vidurių laisvėjimo? Babytei nuo švitinimo labai viduriai laisvi, geria šlykštynę pelyną,smecta ir gerasias bakterija. Gal kas susidūrėte ir žinote dar kokį būdą?
Ir dar klausimas, babytė kalbėjo su gydytoja savo ir ji taip susakė, kad visas procedūras atliks onkologiniame Kaune, o vat operuotis tai reikės vykti į Kauno Klinikas Kažkaip man labai keista, nes pirminė konsultacija pas chirurgą kur vyko, tai jis sakė, kad jis operuos po visko. Čia gal taip būna?
QUOTE(AusrineS @ 2015 06 01, 08:23)
Pulora, stiprybės jums ir jūsų šeimai.
Mergaitės, gal kas galit parekomenduoti ką nuo vidurių laisvėjimo? Babytei nuo švitinimo labai viduriai laisvi, geria šlykštynę pelyną,smecta ir gerasias bakterija. Gal kas susidūrėte ir žinote dar kokį būdą?
Ir dar klausimas, babytė kalbėjo su gydytoja savo ir ji taip susakė, kad visas procedūras atliks onkologiniame Kaune, o vat operuotis tai reikės vykti į Kauno Klinikas Kažkaip man labai keista, nes pirminė konsultacija pas chirurgą kur vyko, tai jis sakė, kad jis operuos po visko. Čia gal taip būna?
Mano mama isgere keleta kartu granato zeves, jai padedavo http://www.draugauki...uralus-vaistai/
Pulora, meldziuosi uz jusu angeliuka...
apkabinu
Giliausia uzuojauta Jums, Mama.
Ar jusu sunaus vardas ne is V raides? Jei taip, turim bendru pazistamu. Uzmaciau siandien drauges uzuojauta FB ir is karto atlekiau cia
Pulora užjaučiu
AusrineS, granato žievių, ažuolė žievių arbata. O jei stipriai viduriuoja reikia būtinai medikamentų. Viduriavimas pavojingas.
AusrineS, granato žievių, ažuolė žievių arbata. O jei stipriai viduriuoja reikia būtinai medikamentų. Viduriavimas pavojingas.
Pulora
Pulora, labai Jus užjaučiu... Stiprybės Jūsų šeimai
Per vieną savaitę dar viena užuojautų banga
Pulora užuojauta jums ir jūsų šeimai.
Ida, kaip jūs?
Pulora užuojauta jums ir jūsų šeimai.
Ida, kaip jūs?
Pulora didžiausia užuojauta tegi ilsisi ramybėje
uzuojauta...