Noriu paklausti, gal buvo kam paskirtas temodalis? 5 dienas geriama chemija, 23 dienu pertrauka, tada vel 5 diena geriama chemija. Kokie buvo salutiniai, ar nuslinko plaukai?
Labas
Visoms stiprios sveikatos ir stiprybės. Aš labai ne į temą noriu pasiteirauti. Gal kuri lankėtės dėl krūtų Vln Pocės privačioje klinikoje ir darėtės echoskopiją? Neįmanoma pasidaryti ne privačiai echoskopiją greitai. Kauno klinikose juodos eilės. Perskaičiau apie Pocės kliniką, kaina su apžiūra ir konsultacija 20 eur. Tik norėtųsi, kad apžiūra būtų profesionali... Gal kuri lankėtės? Atkeiskit, kad įsiveržiau...
Visoms stiprios sveikatos ir stiprybės. Aš labai ne į temą noriu pasiteirauti. Gal kuri lankėtės dėl krūtų Vln Pocės privačioje klinikoje ir darėtės echoskopiją? Neįmanoma pasidaryti ne privačiai echoskopiją greitai. Kauno klinikose juodos eilės. Perskaičiau apie Pocės kliniką, kaina su apžiūra ir konsultacija 20 eur. Tik norėtųsi, kad apžiūra būtų profesionali... Gal kuri lankėtės? Atkeiskit, kad įsiveržiau...
QUOTE(Adelina40 @ 2015 05 28, 12:33)
Labas
Poce - viena is profesionaliausiu echoskopuotoju. Ji dirba onkologiniame institute.
Galite ramiai eiti ir tikrintis. Gausite geriausia apziura.
QUOTE(romantikė @ 2015 05 28, 14:54)
Poce - viena is profesionaliausiu echoskopuotoju. Ji dirba onkologiniame institute.
Širdingai dėkoju už atsakymą. Visoms dar kartą linkiu kuo geriausios kloties jūsų ir jūsų artimųjų gydymo kelyje.
Labai už jus visas sergu.
Laba diena. Ar veiksminga amalo terapija? Gal kas bande?
Leonile, aš tvarkoj kol kas kita patikra tik rugsėjį. Dabar reikia su krūtų cista susitvarkyt ir viskas. Kada tau patikrinimas?
Labas mergaites
Gal yra tarp jusu serganciu, ar sirgusiu kruties veziu HER2 teig. ?Gal galetume pasikalbeti, kiek paskaiciau literaturos, tai turbut pats negeriausias vezys Turbut ir gydymas bus agresyviausias, truksiantis maziausiai metus.Neisivaizduoju, kaip nepaluzti kol kas, zaviuosi jusu kovomis su tuo blogiu, linkiu visoms kuo geresnes sveikateles ir kuo geresniu gydymo rezultatu
Gal yra tarp jusu serganciu, ar sirgusiu kruties veziu HER2 teig. ?Gal galetume pasikalbeti, kiek paskaiciau literaturos, tai turbut pats negeriausias vezys Turbut ir gydymas bus agresyviausias, truksiantis maziausiai metus.Neisivaizduoju, kaip nepaluzti kol kas, zaviuosi jusu kovomis su tuo blogiu, linkiu visoms kuo geresnes sveikateles ir kuo geresniu gydymo rezultatu
QUOTE(misiki @ 2015 05 29, 14:33)
Labas mergaites
mano mamai her2+, operuota 2012 birzeli, jei teisingai pamenu, mergaites mane pataisys, kaip her2+ gali taikyti biologine terapija. Mama gavo 8 chemijas (stiprias, raudona, vadinama, jau neprisimenu kombinaciju bet buvo 4 vnt 2 vaistu kombinacija, kitos 4 kazkas plius herceptinas, paskui buvo dar 14 porciju herceptino). Kai ziuriu i ja dabar, nepasakytum, kad serga/sirgo, tyrimai kolei kas ok, dziaugiames kiekviena diena
stiprybes Jums
enenes uzuojauta
Leonile dziaugiuos jusu grizimu I darbus sekmes dideles
Kastuveli, nu man tave noris taip apkabint stipriai, is kur pas tave tiek optimizmo, tu tokia saunuole, viskas bus gerai, nepasiduok
Ida, Pulora stiprybes Jums abiems, nerandu tinkamu zodziu jums paguosti, stipriai apkabinu...
Kastuveli, nu man tave noris taip apkabint stipriai, is kur pas tave tiek optimizmo, tu tokia saunuole, viskas bus gerai, nepasiduok
Ida, Pulora stiprybes Jums abiems, nerandu tinkamu zodziu jums paguosti, stipriai apkabinu...
[/quote]
Skaiciau kastuvelio istorija du kartus, tam, kad pasisemciau stiprybes, sitos merginos niekada jokia liga nenugales, as tuo tikiu
Ida, Pulora- kai vaistai mazai bepadeda ir sirdeles neranda vietos, tuomet laikas ir tik laikas ima viska spresti....istvermes jums...
Nerute, kiek vilciu suteikei, aciu, kad atsiliepei, o kokia stadija mamos buvo?Ir ar gavo chemija pries operacija?
QUOTE(misiki @ 2015 05 29, 20:04)
Nerute, kiek vilciu suteikei, aciu, kad atsiliepei, o kokia stadija mamos buvo?Ir ar gavo chemija pries operacija?
mamai pries operacija netaike chemijos, isoperavus paaiskejo kad buvo II stadija, her2+ , agresyvi forma (G3), bet agresyvios pasiduoda chemijai lengviau , kiek pamenu mintinai nepasiduokite, reikia kovoti
Remedy, o kaip tu? Matau prisijungus