Enenes
Enenes užuojauta
QUOTE(enenes @ 2015 05 26, 15:39)
Siandien ryte mano teta atsisveikino su siuo pasauliu, paliko savo kancias cia ir isejo pas Dievuli. Lygiai savaite isbuvo komoje. Kaip pulora sake, ir teta tapo tuo bloguoju statistiniu rodikliu
pulora, ida ir kiti, stiprybes jums ir vilties
uzjauciu... stiprybes Jums sia sunkia valanda
QUOTE(enenes @ 2015 05 26, 15:39)
Siandien ryte mano teta atsisveikino su siuo pasauliu, paliko savo kancias cia ir isejo pas Dievuli. Lygiai savaite isbuvo komoje. Kaip pulora sake, ir teta tapo tuo bloguoju statistiniu rodikliu
Uzuojauta. Palinkesiu stiprybes.
Stiprybes ir Pulorai, Idai. Ida kazkur dingusi, neramu.. Sunkus metas. Daug isgyvenimu, netekciu.. liudna. Vis galvoju apie visas, kitaip neiseina..
Užjaučiu netekusius ir sunkiųjų artimuosius. Aš pati pradėjau griuvinėti, gerai, kad dar nesusilaužiau, vyras bijo vieną paleisti iš mašinos į vaistinę ir pan, gyvenu ketvirtam aukšte, vos užropoju. Jaučiu, kad galvoj švitinimas tik pristabdė auglius. Gerai, kad psichika laikosi optimistiškai, šiaip tai man nebūdinga, aš neurotikė, bet dabar pasikeičiau svetainėje minkštus baldus, vykdau tai kaip paskutinę valią, su noru. Pati savęs tokios nežinau, gal tie augliai galvoj užblokavo nerimą? Džiaugiuosi, kad dar turiu mėnesį iki tyrimų, nors mrt galvai reiktų nedelsiant, bet tik privačiai galėčiau, gaila pinigų.
QUOTE(Karme @ 2015 05 27, 07:26)
Užjaučiu netekusius ir sunkiųjų artimuosius. Aš pati pradėjau griuvinėti, gerai, kad dar nesusilaužiau, vyras bijo vieną paleisti iš mašinos į vaistinę ir pan, gyvenu ketvirtam aukšte, vos užropoju. Jaučiu, kad galvoj švitinimas tik pristabdė auglius. Gerai, kad psichika laikosi optimistiškai, šiaip tai man nebūdinga, aš neurotikė, bet dabar pasikeičiau svetainėje minkštus baldus, vykdau tai kaip paskutinę valią, su noru. Pati savęs tokios nežinau, gal tie augliai galvoj užblokavo nerimą? Džiaugiuosi, kad dar turiu mėnesį iki tyrimų, nors mrt galvai reiktų nedelsiant, bet tik privačiai galėčiau, gaila pinigų.
Karme, negailekit pinigu, kam juos taupyt? Juk svarbiausias dalykas SVEIKATA. Butinai pasidarykit MRT ir nelaukit, galva juk ne juokas, nedelskit, nelaukit.
Karme, ačiū, kad parašėte. Optimizmo reikia ir temai. Akyse pralėkė jūsų šviesių ir jaukių namų vaizdas.
Stiprybės visiems.
Liūdna dėl išėjusių.
Stiprybės visiems.
Liūdna dėl išėjusių.
Nėra nei vienos dienos, kad nepagalvočiau apie Jus visas, ypač apie Puloros sūnelį ir Idos vyrą.
Sunku... labai sunku....
Kastuvai, kaip tu? Ką gydytojai tau sako? Neramu man dėl tavęs, nenustoju galvoti, kaip tu ten
Enenes užuojauta...
Dar perskaičiau, kad Adamkui liga progresuoja Visai nuliūdau....
O aš jau dirbti pradėjau, grįžau į darbą po 9 mėn.pertraukos. Jaučiuosi super...
Sunku... labai sunku....
Kastuvai, kaip tu? Ką gydytojai tau sako? Neramu man dėl tavęs, nenustoju galvoti, kaip tu ten
Enenes užuojauta...
O aš jau dirbti pradėjau, grįžau į darbą po 9 mėn.pertraukos. Jaučiuosi super...
QUOTE(Leonilė @ 2015 05 27, 23:49)
Nėra nei vienos dienos, kad nepagalvočiau apie Jus visas, ypač apie Puloros sūnelį ir Idos vyrą.
Sunku... labai sunku....
Enenes užuojauta...
Sunku... labai sunku....
Enenes užuojauta...
Leonile, bent del taves smagu, bent tu geros nuotaikos inesei, kad jautiesi super, taip ir toliau
QUOTE(Leonilė @ 2015 05 27, 22:49)
Sunku... labai sunku....
Enenes užuojauta...
Sunku... labai sunku....
Enenes užuojauta...
Labai gera skaityti geras žinias