Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

Enenes console.gif
Atsakyti
Enenes užuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2015 05 26, 15:39)
Siandien ryte mano teta atsisveikino su siuo pasauliu, paliko savo kancias cia ir isejo pas Dievuli. Lygiai savaite isbuvo komoje. Kaip pulora sake, ir teta tapo tuo bloguoju statistiniu rodikliu
pulora, ida ir kiti, stiprybes jums ir vilties

uzjauciu... stiprybes Jums sia sunkia valanda sad.gifsad.gifsad.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2015 05 26, 15:39)
Siandien ryte mano teta atsisveikino su siuo pasauliu, paliko savo kancias cia ir isejo pas Dievuli. Lygiai savaite isbuvo komoje. Kaip pulora sake, ir teta tapo tuo bloguoju statistiniu rodikliu
pulora, ida ir kiti, stiprybes jums ir vilties

Uzuojauta. Palinkesiu stiprybes.

Stiprybes ir Pulorai, Idai. Ida kazkur dingusi, neramu.. Sunkus metas. Daug isgyvenimu, netekciu.. liudna. Vis galvoju apie visas, kitaip neiseina.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2015 05 26, 16:54)

prisidedu
Atsakyti
Užjaučiu netekusius ir sunkiųjų artimuosius. Aš pati pradėjau griuvinėti, gerai, kad dar nesusilaužiau, vyras bijo vieną paleisti iš mašinos į vaistinę ir pan, gyvenu ketvirtam aukšte, vos užropoju. Jaučiu, kad galvoj švitinimas tik pristabdė auglius. Gerai, kad psichika laikosi optimistiškai, šiaip tai man nebūdinga, aš neurotikė, bet dabar pasikeičiau svetainėje minkštus baldus, vykdau tai kaip paskutinę valią, su noru. Pati savęs tokios nežinau, gal tie augliai galvoj užblokavo nerimą? Džiaugiuosi, kad dar turiu mėnesį iki tyrimų, nors mrt galvai reiktų nedelsiant, bet tik privačiai galėčiau, gaila pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 05 27, 07:26)
Užjaučiu netekusius ir sunkiųjų artimuosius. Aš pati pradėjau griuvinėti, gerai, kad dar nesusilaužiau, vyras bijo vieną paleisti iš mašinos į vaistinę ir pan, gyvenu ketvirtam aukšte, vos užropoju. Jaučiu, kad galvoj švitinimas tik pristabdė auglius. Gerai, kad psichika laikosi optimistiškai, šiaip tai man nebūdinga, aš neurotikė, bet dabar pasikeičiau svetainėje minkštus baldus, vykdau tai kaip paskutinę valią, su noru. Pati savęs tokios nežinau, gal tie augliai galvoj užblokavo nerimą? Džiaugiuosi, kad dar turiu mėnesį iki tyrimų, nors mrt galvai reiktų nedelsiant, bet tik privačiai galėčiau, gaila pinigų.

Karme, negailekit pinigu, kam juos taupyt? Juk svarbiausias dalykas SVEIKATA. Butinai pasidarykit MRT ir nelaukit, galva juk ne juokas, nedelskit, nelaukit.
Atsakyti
Enenes, užjaučiu labai.

Atsakyti
Karme, ačiū, kad parašėte. Optimizmo reikia ir temai. Akyse pralėkė jūsų šviesių ir jaukių namų vaizdas.

Stiprybės visiems.

Liūdna dėl išėjusių.

Atsakyti
Nėra nei vienos dienos, kad nepagalvočiau apie Jus visas, ypač apie Puloros sūnelį ir Idos vyrą.
Sunku... labai sunku.... verysad.gif

Kastuvai, kaip tu? Ką gydytojai tau sako? Neramu man dėl tavęs, nenustoju galvoti, kaip tu ten unsure.gif
Enenes užuojauta...

Dar perskaičiau, kad Adamkui liga progresuoja verysad.gif Visai nuliūdau....

O aš jau dirbti pradėjau, grįžau į darbą po 9 mėn.pertraukos. Jaučiuosi super...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonilė: 27 gegužės 2015 - 22:51
QUOTE(Leonilė @ 2015 05 27, 23:49)
Nėra nei vienos dienos, kad nepagalvočiau apie Jus visas, ypač apie Puloros sūnelį ir Idos vyrą.

Kastuvai, kaip tu? Ką gydytojai tau sako? Neramu man dėl tavęs, nenustoju galvoti, kaip tu ten unsure.gif
Enenes užuojauta...

Dar perskaičiau, kad Adamkui liga progresuoja  verysad.gif Visai nuliūdau....
O aš jau dirbti pradėjau, grįžau į darbą po 9 mėn.pertraukos. Jaučiuosi super...

Leonile, bent del taves smagu, bent tu geros nuotaikos inesei, kad jautiesi super, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2015 05 27, 22:49)

Enenes užuojauta...

Dar perskaičiau, kad Adamkui liga progresuoja  verysad.gif Visai nuliūdau....

Labai gera skaityti geras žinias 4u.gif
Atsakyti