Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

Oi, kaip mums nelengva. Kankinasi mano sūnelis. Jau jokio gydymo, net palengvinančio nebeskirs, norėjo dar spinduliuoti, bet jis labai neramus, neišgulės. Guli tik ant kairio šonelio, nes dešinys plautukas dar kažkiek dirba. Išsinuomavom čiužinį nuo pragulų, tai nors su tuo reikalu viskas tvarkoj. Toks vaizdas, kad jis tapo mažyliu, kalbu lyg su penkiamečiu, o kartais dar blogiau. Įtaria metastazes smegenyse. Prie jo pastoviai turi būti kas nors, nes tuoj pradeda panikuoti ir dusti. Vyresnėlio atostogos baigėsi, ryt išskrenda į Norvegiją, nes jo žmonelei greita gimdyti reikės. Kaip mes su ligoniuko martele ir kūdikėliu išsiversim, protas neišneša. Dar inkstai prastai dirba, tinsta mano angėliukas, šiandien leido šlapimą varančius, tai gal litras išbėgo. Dievulis žmogui duoda tiek, kie jis gali pakelti. Vadinasi, mes stiprios, nes daugiau nežinau, kas yra. Ir dar, niekada nebūna taip blogai, kad negalėtų būti dar blogiau.
Visiems sveikatytės, juk šitiek pasveikusių pasaulyje, jums pasiseks, o mes būsim tas blogasis statistinis rodiklis.
doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Pulora @ 2015 05 25, 22:58)
Oi, kaip mums nelengva. Kankinasi mano sūnelis. Jau jokio gydymo, net palengvinančio nebeskirs, norėjo dar spinduliuoti, bet jis labai neramus, neišgulės. Guli tik ant kairio šonelio, nes dešinys plautukas dar kažkiek dirba. Išsinuomavom čiužinį nuo pragulų, tai nors su tuo reikalu viskas tvarkoj. Toks vaizdas, kad jis tapo mažyliu, kalbu lyg su penkiamečiu, o kartais dar blogiau. Įtaria metastazes smegenyse. Prie jo pastoviai turi būti kas nors, nes tuoj pradeda panikuoti ir dusti. Vyresnėlio atostogos baigėsi, ryt išskrenda į Norvegiją, nes jo žmonelei greita gimdyti reikės. Kaip mes su ligoniuko martele ir kūdikėliu išsiversim, protas neišneša. Dar inkstai prastai dirba, tinsta mano angėliukas, šiandien leido šlapimą varančius, tai gal litras išbėgo. Nemiega visai, nei dieną, nei naktį. Pusvalanduką pasnaudžia, ir vėl blaškosi, kalba, nori, reikalauja, prašo.... Išbandėm jau keletą migdomųjų, jokios naudos. Gal kas žino, kokį gerą vaistą?  Dievulis žmogui duoda tiek, kie jis gali pakelti. Vadinasi, mes stiprios, nes daugiau nežinau, kas yra. Ir dar, niekada nebūna taip blogai, kad negalėtų būti dar blogiau.
Visiems sveikatytės, juk šitiek pasveikusių pasaulyje, jums pasiseks, o mes būsim tas blogasis statistinis rodiklis.
doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 05 25, 22:58)
Oi, kaip mums nelengva. Kankinasi mano sūnelis. Jau jokio gydymo, net palengvinančio nebeskirs, norėjo dar spinduliuoti, bet jis labai neramus, neišgulės. Guli tik ant kairio šonelio, nes dešinys plautukas dar kažkiek dirba. Išsinuomavom čiužinį nuo pragulų, tai nors su tuo reikalu viskas tvarkoj. Toks vaizdas, kad jis tapo mažyliu, kalbu lyg su penkiamečiu, o kartais dar blogiau. Įtaria metastazes smegenyse. Prie jo pastoviai turi būti kas nors, nes tuoj pradeda panikuoti ir dusti. Vyresnėlio atostogos baigėsi, ryt išskrenda į Norvegiją, nes jo žmonelei greita gimdyti reikės. Kaip mes su ligoniuko martele ir kūdikėliu išsiversim, protas neišneša. Dar inkstai prastai dirba, tinsta mano angėliukas, šiandien leido šlapimą varančius, tai gal litras išbėgo. Dievulis žmogui duoda tiek, kie jis gali pakelti. Vadinasi, mes stiprios, nes daugiau nežinau, kas yra. Ir dar, niekada nebūna taip blogai, kad negalėtų būti dar blogiau.
doh.gif

Kiekvienas turime savo likimą, kurio negalime nuspėti (nors kartais labai norėtųsi jį pakeisti), labai Jus apkabinu ir prisimenu viską, ką pačios išgyvenom su mama. Šiandien Jūs kartu su sūneliu - ir tai yra labai daug.

Papildyta:
O dėl vaistukų - mums davė juos tiek kiek reikėjo ir nuo skausmo ir kitokius.
Atsakyti
Pulora, pas mus ir su tuo čiužiniu pragula atsirado. Kas nuostabiausia-atsirado per porą valandų blink.gif Stebėkit. Skysčiai ir pas mus labai kaupėsi, bet čia dar susiję ir su gulima poza, kžkik katetris gelbėdavo. Stiprybės sūnui, o dar labiau jums, nes jūs esat jo jėga , tikėjimas ir stiprybė.
Ida, kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 05 26, 08:31)
Pulora, pas mus ir su tuo čiužiniu pragula atsirado. Kas nuostabiausia-atsirado per porą valandų blink.gif Stebėkit. Skysčiai ir pas mus labai kaupėsi, bet čia dar susiję ir su gulima poza, kžkik katetris gelbėdavo. Stiprybės sūnui, o dar labiau jums, nes jūs esat jo jėga , tikėjimas ir stiprybė.
Ida, kaip pas jus?

Ir mums buvo pragulos, bet mano ligonis visiškai nejudėjo. Tada to dalyko neišvengsi.
Atsakyti
Pulora, laikykitės. Jūs esate ta stiprybė, kuri padeda jūsų sūnui šiuo metu. Tik nesuprantu, kodėl neskiria palengvinančių vaistų....

Ida, kaip jūs?

Atsakyti
QUOTE(AusrineS @ 2015 05 26, 09:33)
Pulora,  Tik nesuprantu, kodėl neskiria palengvinančių vaistų....

Pulora rašė apie gydymą blush2.gif
Visoms stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrineS @ 2015 05 26, 08:33)
Tik nesuprantu, kodėl neskiria palengvinančių vaistų....

Vaistus skiria, bet suvokiu, kad pas Pulora tokia pati situacija kaip pas mus-vaistai neveikia. Net ir patys stipriausi , protu nesuvokiamomis dozėmis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 05 26, 09:34)
Vaistus skiria, bet suvokiu, kad pas Pulora tokia pati situacija kaip pas mus-vaistai neveikia. Net ir patys stipriausi , protu nesuvokiamomis dozėmis  verysad.gif

blush2.gif vištelė aš, kažkaip perskaičiau ir galvoju,negi jau vaistų nebeduoda blush2.gif
Stiprybės visoms, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Laikykitės visos 4u.gif

Pulora, stiprybės jums ir sūnui, bent kad vaistai veiktų, kad tiek skausmo netektų. O kaip dėl lovos?
Mums po reanimacijos labai palengvino, kai gavom lovą, kurios galvūgalis pasikeldavo sukant rankenėlę, būna elektrinių (pasidomėkit socialiniam skyriui Kauno g., ten taip pat duoda naudotis vežimėlį, voniai kėdę ir kitas palengvinančias priemones). Kad ir daug svorio netekus, bet sunku fiziškai, kai ligonis negali prisidėti. Tiek, kad stiprėjant jau ir pats kiek pasislinkdavo, tiek nesusmukdavo žemyn.
Atsakyti
Siandien ryte mano teta atsisveikino su siuo pasauliu, paliko savo kancias cia ir isejo pas Dievuli. Lygiai savaite isbuvo komoje. Kaip pulora sake, ir teta tapo tuo bloguoju statistiniu rodikliu
pulora, ida ir kiti, stiprybes jums ir vilties
Atsakyti
užuojauta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2015 05 26, 15:39)
Siandien ryte mano teta atsisveikino su siuo pasauliu, paliko savo kancias cia ir isejo pas Dievuli. Lygiai savaite isbuvo komoje. Kaip pulora sake, ir teta tapo tuo bloguoju statistiniu rodikliu
pulora, ida ir kiti, stiprybes jums ir vilties

Uzuojauta.....

Visoms kitoms ir kitiems stiprybes, tikejimo, vilties ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti