Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(Labri_ @ 2015 05 20, 20:10)

Gal galite pastart, kai yra chemija reikia daug skysciu gert, bet jeigu yra ascitas, ar tada daug skysciu nekenks? Ar tiesa negalima valgyti svieziu vaisiu ir darzoviu, vistienos?

Sveiki . Mano mamai pries pradedant gydyma chemija buvo labia ryskus ascitas. Gydytoja primigtynai liepe laukt kol galim(nepunktuot)- sake jei chemija "suveiks", jis turi dvieju savaiciu begyje sumazet. Taip ir buvo - kazkur po pirmos chemijos po 2 savaiciu "atleido ", sumazejo pilvas, nes jau kai kamuolys buvo,uzspaude net visus plaucius . Padarem klaida su skysciais - isprasiau kad po pirmos chemijos dar mineralu laseline sulasintu - ta ijai per daug tu skysciu gavosi- kazkas baisaus buvo.istino net veidas..... Gydytoja minejo,kad kai ascites - reikia atsargiai sus papildomu skysciu laselinem. Mamai krauja atstatineju irgi spanguoliu/morku/burokeliu/konjako misiniu,kolkas tfu tfu tfu - veikia 4u.gif
Atsakyti
Mano teta skaiciuoja paskutines gyvenimo(tiksliau egzistencijos) valandas, o gal tikiuosi dienas... visas organizmas yra tik tas parazitas, dabar dar dirba sirdele ir smegenis truputi. Kaip baisu kai matai gulinti zmogu kuris net akiu nebeatmerkia. Atveze dukros kuniga o mes gyvenam laukimu... vis tylejau, nueko nerasiau bet matyt atejo tas laikas kai nebegaliu.
sorry
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2015 05 20, 22:24)
Mano teta skaiciuoja paskutines gyvenimo(tiksliau egzistencijos) valandas, o gal tikiuosi dienas... visas organizmas yra tik tas parazitas, dabar dar dirba sirdele ir smegenis truputi. Kaip baisu kai matai gulinti zmogu kuris net akiu nebeatmerkia. Atveze dukros kuniga o mes gyvenam laukimu... vis tylejau, nueko nerasiau bet matyt atejo tas laikas kai nebegaliu.
sorry

Labai skauda, kai žiūri ir negali niekuom padėti.....Stiprybės laikant šį gyvenimo išbandymą.

Mano babytė jau 4 diena gauna spindulius ir 3 diena kaip gauna chemiją. Skambinau, klausiau kaip jaučiasi, tai iki dabar dar nieko nejaučia. Pirmą dieną šiek tiek galva skaudėjo, bet sakė gyventi galima. Su baime dar laukiu to baisiojo periodo, nes kai čia paskaitau visus pašalinius simptomus tai plaukai šiaušiasi...
Mielos naujokės, mano babytei 80 metų ir mes stojom visi į kovą su tuo parazitu. Stiprybės ir vilties jums visoms, kovokite visos dėl savęs, dėl savo artimųjų.
Vakar per radiją girdėjau kalbėjo Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologijos centro savanorė apie visokeriopą pagalbą sergantiems ir jų šeimoms. Kad daugiau tokių įstaigų būtų Lietuvoje, juk taip reikia pagalbos rankos 4u.gif
Atsakyti
Merginos kai Jums sekasi? Ida? Pulora? nenustoju tiketi stebuklais ir kas vakara po maldele sukalbu uz visus ligoniukus ...
Laikykites mielosios !
Atsakyti
http://econet.ru/art...chiny-onkologii
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2015 05 24, 09:52)
Merginos kai Jums sekasi? Ida? Pulora? nenustoju tiketi stebuklais ir kas vakara po maldele sukalbu uz visus ligoniukus  ...
Laikykites mielosios !

Aš irgi tikiu stebuklais 4u.gif
Stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2015 05 24, 19:40)

Neįtikino.
Atsakyti
Labai atsiprašau, kad aš su tokiu tūkstančius kartų pasikartojančiu klausimu. Man reikėtų žolininkės pagalbos. Pas kurią geriau važiuoti? Mano tevukui nustatė I-II stadijos kepenų cirozę. Gal jos kokių arbatų sumaišytų? Gal žinyote koki gydytoją, kuris tuo užsiimtų?
Dėkui už atsakymus.
Visoms stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 25, 22:00)
Labai atsiprašau, kad aš su tokiu tūkstančius kartų pasikartojančiu klausimu. Man reikėtų žolininkės pagalbos. Pas kurią geriau važiuoti? Mano tevukui nustatė I-II stadijos kepenų cirozę. Gal jos kokių arbatų sumaišytų? Gal žinyote koki gydytoją, kuris tuo užsiimtų?
Dėkui už atsakymus.
Visoms stiprybės.

Balvociute daug kas giria. Ir mano tetai zaizda labai uzsitrauke ir pristabde vezio plitima nuo jis sutaisytu misiniu.
Pas mus situacija vis dar ta pati, geriau tik tiek, kad nebereikia nutraukineti karkalu, kau mes atvaziuojam leidzia garsus o siaip guli be jokiu gerejimo pozymiu
Atsakyti
Balvočiūtei galima ir paskambinti? Ar būtina vykti į vietą?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 05 25, 22:31)
Balvočiūtei galima ir paskambinti? Ar būtina vykti į vietą?

Mes vykom pas ja
Atsakyti
Pulora, Ida kokios žinios pas Jus?
Atsakyti