QUOTE(renaciute @ 2015 05 04, 08:00)
Gal aš nuo proto nušokau ir reikalauju neįmanomo dalyko, gal tikrai deguonis daugiau žalos daro nei naudos, jei juo kvėpuojama visą laiką. Bet kol kas rašau ir netikiu, matau rezultatus.
Ir nenoriu pamazgų pilti ant Vilkpėdės personalo. Juk gal ir jums kada teks svarstyti kokias galimybes dėl artimųjų priežiūros. Pavyzdžiui, vakar budėjo nauja sesutė, labai maloniai bendravo, garantavo, kad deguonies neišjungs, šį rytą telefonu parašyta nuėjo į palatą pažiūrėti, kaip tėtė jaučiasi.
Mergytės, stiprybės visoms, mane labiausiai palaužia galvojimas, kad sprendimų daug neteisingų padariau, kad galėjau kažką kitaip ir operatyviau, bet tikrai dariau kas tą akimirką regėjosi geriausia.
Ir nenoriu pamazgų pilti ant Vilkpėdės personalo. Juk gal ir jums kada teks svarstyti kokias galimybes dėl artimųjų priežiūros. Pavyzdžiui, vakar budėjo nauja sesutė, labai maloniai bendravo, garantavo, kad deguonies neišjungs, šį rytą telefonu parašyta nuėjo į palatą pažiūrėti, kaip tėtė jaučiasi.
Mergytės, stiprybės visoms, mane labiausiai palaužia galvojimas, kad sprendimų daug neteisingų padariau, kad galėjau kažką kitaip ir operatyviau, bet tikrai dariau kas tą akimirką regėjosi geriausia.
Na apie Vilkpedes hospisa legendos sklando Zinot, patepkit jus visas slauges O pati stokit i eile, kur geriau Prieis eile-isvesit ten.
Deguoni kvepuoti visa laika negalima Jis tikrai padaro daugiau zalos, nei naudos. Mes juk kvepuojam oru, kuriame deguonies tik 30 procentu, o ten pastoviai paduoda 100 procentini deguoni.
Stiprybes jums ir vilties Mano drauges tevas su deguonies balionu isgyveno 10 metu...