Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

QUOTE(Pulora @ 2015 05 13, 21:51)
Mums blogai, labai blogai. Šiandien palūžau, verkiau pasikukčiodama, marti išvarė namo. Gerai, kad ji tokia stipri. Mano sūnučiui žiaurūs skausmai, gulim paliatyvioj terapijoj.  Gydytoja pasakojo, kaip padės palengvinti jo išėjimą. Neatlaikiau. Kodėl......Juk jam turėtų būti visas gyvenimas prieš akis. Kodėl Dievulis manęs nepaima? Man jau užtenka, o jis sūnelį turi užauginti.

O kur Jūs gulit? Žinokit ta paliatyvioji slauga labai reikalinga, mano mamai labai padėjo. Kartais gyvenimas sudeda likimo mozaiką kitaip. Mano tėtis onkologine liga serga virš 6 metų - mama labai dėl jo pergyveno, tačiau jis gyvena, o jos nėra...Tai ką pasakė gydytoja ir labai svarbu. Ji nenorėjo jūsų įskaudinti. Nors žinau, kad labai dabar skauda, nes viską, ką parašėte išgyvenau. Jūsų marčiai ir labai sunku, tik ji turi būti stipri dėl vaikelio. Jūs juk nežinote, kas jos širdyje. Aš ir daug verkiau, bet tik namuose ir dažniausiai, kai nieko nebūdavo šalia, nes nenorėjau nieko užkrauti savo emocijomis.
Labai daug, kad šalia yra gydytojai ir jūsų ligoniukui reikalinga pagalba. Ir Jūs gera ir mylinti Mama.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 05 13, 21:51)
Mums blogai, labai blogai. Šiandien palūžau, verkiau pasikukčiodama, marti išvarė namo. Gerai, kad ji tokia stipri. Mano sūnučiui žiaurūs skausmai, gulim paliatyvioj terapijoj.  Gydytoja pasakojo, kaip padės palengvinti jo išėjimą. Neatlaikiau. Kodėl......Juk jam turėtų būti visas gyvenimas prieš akis. Kodėl Dievulis manęs nepaima? Man jau užtenka, o jis sūnelį turi užauginti.

Pulora, mieloji, Motina, is didziosios raides, atejo laikas paleisti savo vaika console.gif Visos mes suprantam, kad anksti, kad visas gyvenimas dar pries akis, bet tai nei musu, nei Jusu, nei mediku valioj ka pakeisti verysad.gif Dievas taip nusprende. O kas mes tokie, kad kistumemes i Dievo valia? Gal Jusu suneliui Ten yra skirta kokia aukstesne misija, kurios mes, zemes kirminai, nesuprantam.
Kazkoks filosofas yra pasakes: "zmogus ateina viena ir iseina vienas..." Kokie tai teisingi zodziai!
Jus-Motina. Jus pasitikot savo suneli, o dabar atejo laikas ji islydeti, paleisti. Siuo metu jis praeina skaistykla Zemeje-su baisiais skausmais. Leiskit jam palengva iseiti oriai, be skausmo 4u.gif Jus galit tik melstis, kad kaip maziau Dievas skausmu duotu. 4u.gif
Labai Jus suprantu, nes tie patys isgyventi jausmai buvo prie tevelio paskutiniu dienu patalo. Laikykites, mieloji, mintimis mes su Jumis, apkabiname stipriai stipriai...
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 05 13, 20:51)

Miela Pulora, jūs nuostabi Mama. Skauda skaityti, kaip jūs išgyvenate ir kas darosi jūsų širdyje.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 05 14, 07:09)
Pulora, mieloji, Motina, is didziosios raides, atejo laikas paleisti savo vaika console.gif 

Tartum atkartojot mano mintis.
Bandau įsivaizduoti, koks begalinis skausmas drąsko Puloros širdį. Visi mes bejėgiai prieš Dievo valią. Viskas vyksta taip kaip turi būti. Visi mes išeisim ten kur ramu ir gera. Linkiu Pulorai kuo didesnės tvirtybės dabartinėje situacijoje, sūnui- kuo mažesnių skausmų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 14 gegužės 2015 - 15:51
Teisingi apmąstymai, bet ar lengviau kam nuo to? Ar lengviau besigydančiam ar artimiesiems?

Nežinau kokia aš atrodžiau iš šalies sunkiausiais momentais vyro gydyme, gal niekas nesakė. Bet būtent turėjau išlikti stipri prieš vyrą, nors ir nematė, bet tikiu jautė, prieš vaikus, prieš kitus artimus. Dėkinga palaikiusiems, išklausiusiems, ypač psichologei pas kurią užbėgdavau pasikalbėti tarp lankymų... Dėkinga padėjusiems slaugyti ir budėti.

Šiandien buvom kraujo dienos konferencijoje, kiek daug pasveikusių žmonių, kiekvienas su sava istorija. Ir skaičiuojamais metais remisijos, Dieve,duok kuo daugiau.
Į temą dėl darbų gydytoja kalbėjo, kad esant normaliems kraujo rodikliams neužsidarykit, nepamirškit pomėgių ir draugų, gyvenkit įprastą gyvenimą... Puikūs žodžiai, kaip svarbu yra vengti izoliacijos ir tiesiog gyventi.

Stiprybės visiems.
Ida, Pulora, laikykitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 14 gegužės 2015 - 21:38
Mes dar kovosim. Nepasiduosiu, ryt gydymą imsiu į savo rankas. Lašinsiu sodą, leisiu vit c, grūsiu į jį visas žoles ir daržoves. Juk būna stebuklų. Gal žinot dar ką apie stebuklus. Negaliu pasiduoti. Jis labai nori gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Pulora @ 2015 05 14, 22:59)
Mes dar kovosim. Nepasiduosiu, ryt gydymą imsiu į savo rankas. Lašinsiu sodą, leisiu vit c, grūsiu į jį visas žoles ir daržoves. Juk būna stebuklų. Gal žinot dar ką apie stebuklus. Negaliu pasiduoti. Jis labai nori gyventi.

Rašėt, kad jau buvo 4 chemo kursai. Kokius vaistus buvot gavę? VIDE? Kaulų čiulpų transplantacijos dėl būklės negali daryti? Tai jei busulfan/melfalan atkrenta, yra dar kitų vaistų sarkomoms - topotecan/cyclofosfamid; irinotekan/temozolomide.... beje skialbiama, kad pastaroji kombinacija neblogus rezultatus turi. Ar gydytojai svarstė dėl šių vaistų skyrimo? mano vyras dabar praėjo pirmą kursą irinotecan/temozolomide; iki tol kol kas ne vieni vaistai nepadėjo, tai tikimės kad šie jau tikrai padės. Laikykitės.
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif Nieko tėčiui nesakysim, tegu dirba wub.gif

Pulora laikykitės 4u.gif

Ida kaip Jūs laikotės? 4u.gif
Atsakyti
Pulora, nepasiduokit, kovokit iš visų jėgų 4u.gif

Ida, kaip jūs?

Šilumos trūksta, tikimės su saulės šiluma visiems geryn eis.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 05 16, 14:47)
Šilumos trūksta, tikimės su saulės šiluma visiems geryn eis.

drinks_cheers.gif
Merginos laikykitės 4u.gif ir ligoniukus savo laikykit 4u.gif Stiprybės visoms 4u.gif
Aš vakar komisijoj buvau, gavau 3 grupę blush2.gif
Atsakyti
Ingriga, bus ramu popieriukai sutvarkyti.

Pamačiau ir prisiminiau, Rasų lanka, kaip jūsų gydymai einasi?
Atsakyti
Ida1, kaip vyras?
Pulora, kaip sūnus?

vis galvoju, apie jus... brūkštelkite nors žodį... įneškite džiugesio į šią temą
Atsakyti